*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Τον 'πολέμιο" του Ιβάν Σαββίδη κάλεσε η ΕΡΤ3 ΓΙΑ να μιλήσει για τη...ΣΕΚΑΠ!

04 Μαΐου
*Ουδόλως με απασχολεί αν «σιωπούν» οι πρώην διοικούντες και διευθύνοντες της Συνεταιριστικής ΣΕΚΑΠ, για την «αποκάλυψη» του Γ. Σιδηρόπουλου στην ΕΡΤ3 ότι «το… μοντέλο διοίκησης της Εταιρεία την εποχή εκείνη, ήταν το… λαθρεμπόριο τσιγάρων»!
-Στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι άλλωστε, είναι φίλοι του δημοσιογράφου που τότε βέβαια δεν τα έλεγε… προφανώς γιατί… ΤΩΡΑ τα ανακάλυψε!
……
*«Σιωπούν» απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες…
-Όταν όμως αρχίσει και τους καλεί ο Εισαγγελέας έναν έναν, θα είναι αναγκασμένοι να μιλήσουν όλοι τους!
……
*Φυσικά μετά τον ντόρο που ξεσηκώθηκε η ΕΡΤ3 θα μας πει και τι σχέση εργασίας έχει με τον κύριο Γ. Σιδηρόπουλο αλλά και πως γίνεται…
-Ενώ γνώριζε ότι ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ΠΟΛΕΜΙΟΣ του Ιβάν Σαββίδη και υπέρ του Τούρκου επενδυτή…
-Να τον «επιλέξει» η ΕΡΤ3 να μιλήσει για την ΣΕΚΑΠ και τον Ιβάν…!!!
-«Προβοκάτσια» κατά του Τσίπρα; Συνειδητή ή ασυνείδητη; Όλα περνάν από το νου μας…
……
*Σύσκεψη με τους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ είχε η Φώφη Γεννηματά την Τετάρτη αλλά απογοητευμένο είδα τον Ανέστη Αντωνιάδη χθες στο fb.
Ιδού και η ανάρτησή του για την συνάντηση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ με την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά:
«Χθες σε μια πεντάωρη, ζωηρή και εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους Γραμματείς και την πρόεδρο καταλήξαμε στο τρίπτυχο Ενότητα, Διεύρυνση, Ανανέωση και σεβασμό στην Διαφορετικότητα και την άλλη άποψη. Επίσης ο συντονιστής της ΚΟΕΣ κ. Κεγκερογλου διαμήνυσε ορθός, με έντονο ύφος, να πέσουν οι τόνοι.
Δεν θυμάμαι ούτε να εκλέξαμε μεταξύ μας οι Γραμματείς εκπροσώπους τύπου, ούτε συντονιστές. Επίσης όταν τονίστηκε να πέσουν οι τόνοι, προφανώς δεν εννοούσε ο Κρητίκαρος σύντροφος να πέσουν οι τόνοι στα social media και να ανέβουν μέσω συνεντεύξεων και άρθρων. Νομίζω δεν χρειάζεται να κάνω ετυμολογική αποσαφήνιση του τρίπτυχο που ανέφερα και συμφωνήσαμε όλοι. Τέλος ας αναφέρω την τελευταία φράση της εισήγησης μου:
"Αγαπητή κ. Γεννηματά στο χέρι σας είναι εάν θα έχουμε ένα νέο 1996 ή 2007, ή εάν θα βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο 1974. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και ας εκπλήξουμε θετικά την κοινωνία".
-Στο χέρι της Φώφης Ανέστη μου… αλλά βάλτε κι εσείς ένα… χεράκι! Ενότητα με έναν μόνο δεν γίνεται!
……
*Τελικώς παύθηκε ή δεν παύτηκε ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Καραμπίνης; Δηλαδή με απλά λόγια, έχει πρύτανη το ΔΠΘ μετά τη δίωξη του Υπουργού Παιδείας, ή θα τον αντικαταστήσει εις εκ των αντιπρυτάνεων… και ήδη έχει δρομολογηθεί μια τέτοια εξέλιξη από τη Σύγκλητο;;;
……
*Και το λέω αυτό γιατί κοντά στο «μπάχαλο» που συμβαίνει με το Δημοκρίτειο, τον τελευταίο καιρό ξαφνικά πολύ… δουλειά έπεσε στο Πανεπιστήμιο!
-Και μάλιστα ξαφνικά δρομολογήθηκε και η λειτουργία νέων Τμημάτων…!
Τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζω………

*Πρώτη φορά πάντως είδα από τη μια το Υπουργείο Παιδείας να δρομολογεί την παύση ενός Πρύτανη και συγχρόνως αυτός (ο Καραμπίνης δηλαδή) να… ανακοινώνει δια της Συγκλήτου (του εαυτού του δηλαδή), την δημιουργία και λειτουργία νέων Τμημάτων στο Δημοκρίτειο από τη νέα εκπαιδευτική περίοδο…!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »