*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! O Kώστας ο Μπαρμπαλιάς και τα παλαμάκια του Αντώνη Πασχάλη!

13 Μαΐου
*Έχουν απόλυτο δίκαιο αυτοί που με χαρακτηρίζουν κυκλοθυμικό και ενίοτε και… «τρελός» γιατί δεν συμβιβάζομαι με τους δαίμονές ΤΟΥΣ… τουτέστιν, δεν γλύφω εκεί που… έφτυναν όπως κάνουν οι ίδιοι…!
Παραμένοντας σταθερός στους δικούς μου σκοπούς…
……
*Άλλωστε το λέει και ο Χατζής… Της γειτονιάς μας ο τρελός, όλα ανάποδα τα βλέπει, μες του μυαλού του τον καθρέφτη…
Με τη διαφορά ότι «ανάποδα» δεν σημαίνει, να το παίζεις στην αρχή τσαμπουκάς, όπως έκανε με τους Νέζηδες και τους Μέτιους ο Ζαγναφέρης και μετά…αγκαλίτσες και φιλάκια!
……
*Φυσικά όλα αυτά, δεν έχουν καμιά σχέση με το κείμενο που ακολουθεί…
……
*Μπορεί λοιπόν ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ να τον έβαλε στη μπούκα τον Ζαγναφέρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης όμως έχει τις προσβάσεις του…
-Να για παράδειγμα χθες στην επίσκεψη Κουμουτσάκου στο γραφείο του όταν ο εκπρόσωπος τύπου του κυρίου Στάθη Γιαννακίδη και του κυρίου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε άψογη οικειότητα, είπε στον Ζαγναφέρη…
-Κώστα σε θέλω…!
Ο Κώστας ο «Μπαρμπαλιάς», απάντησε με νόημα, δείχνοντας τους άλλους δημοσιογράφους…
-Κάτσε να φύγουν πρώτα αυτοί…
Μπράβο Giannis. Υποκλίνομαι…Κάτσε να φύγουν πρώτα αυτοί και να γίνω εγώ ο… Φώτης Καραλίδης!
……
 *Συμβουλή της στήλης.
-Άντε Κώστα και τον άλλον τον «Μπαρμπαλιά» κοίτα να τον χορέψεις με χειροκροτητές τον… Αντώνη Πασχάλη και τον Giannis…
-Κι αν ‘ρθει για συμπλήρωμα κι ο Μπάμπης ο κοκκινοπαντελονάς, σου υπόσχομαι το μενού του ζεμπέκικου να περιλαμβάνει όχι μόνο γαρύφαλλα αλλά και… σπάσιμο πιάτων!!! Άξιος…
……
*Και η συνέχεια. Ο Κώστας ο Μπαρμπαλιάς λοιπόν μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε και το παρακάτω αμίμητο:
«Το μεγαλύτερο έλλειμμα της παράταξης μας (Νέα Δημοκρατία) ήταν το επικοινωνιακό κομμάτι»!
-Λάθος κύριε Ζαγναφέρη. Το μεγαλύτερο έλλειμμα της παράταξής Σου ήταν ότι ο Κυριάκος «υπηρετούσε» τον… Εθνικό Κήρυκα Χανίων, δηλαδή τον… εαυτό του, όπως και οι περισσότεροι από σας…
……
*Το πιο κουφό; Από όλα όσα του καταμαρτύρησε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, τι τον ενόχλησε μόνο τον Ζαγναφέρη; Ο χαρακτηρισμός «Απλός Αντιπεριφερειάρχης…»!
-Η απάντηση μου για το «απλός Αντιπεριφερειάρχης» στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οτι, δεν με ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί, τους προκαλώ όμως σε δημόσια αντιπαράθεση να μιλήσουμε για την Ιστορία, δήλωσε στους δημοσιογράφους και κατέληξε με έπαρση:
«Άλλοι διοικούν και άλλοι γράφουν ιστορία!».
……
*Δεν τα ξέρεις καλά. Άλλοι διοικούν κι άλλοι… αποστατούν και ραδιουργούν φίλτατε Ζαγναφέρη! Αυτή είναι η ιστορία που γράφουν και καλό είναι να μην ξανατολμήσεις να μην προκαλέσεις σε διάλογο τους ΣΥΡΙΖΑίους, έστω κι αν νομίζεις ότι θα σε σιγοντάρει ο φίλος σου ο Γ. Σιδηρόπουλος, γιατί είδες τι έπαθε η… ΕΡΤ3!
-Ακόμη ψάχνεται με τον «ανταποκριτή» της που έβγαλε την Συνεταιριστική ΣΕΚΑΠ… «ΚΡΑΤΙΚΟ» λαθρέμπορο λόγω μοντέλου… διοικήσεων, δίνοντας συγχωροχάρτι σε όλους τους προηγούμενους!
(σ.σ. Αλήθεια, παρενέβη τελικά κανείς Εισαγγελείς για το θέμα αυτό; Που έβαζε στο κόλπο γκρόσο και τους τελωνειακούς της  ΣΕΚΑΠ; Θα μάθουμε λίαν συντόμως…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »