*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η...ποδοσφαιρική ομάδα της Ράνιας του Raycarpo!

13 Μαΐου
*Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στις 19:00, τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Raycarpo» της Ράνιας Μάρκου, που βρίσκεται στην οδό Μιχ. Καραολή 58-60.
-Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην προπονητής της ομάδας της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου με τη σύζυγό του, ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου, ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Κασναφέρης, ο βοηθός προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο αθλητικογράφος του «Μ» Γιάννης Τσιλιγγιρίδης, και πολλοί φίλοι και προσκεκλημένοι της οικοδέσποινας.
-Το «Raycarpo» προσφέρει ψηλής ποιότητας καφέ, ροφήματα, χυμούς, υπέροχα γλυκίσματα και γλυκές προκλητικές γεύσεις σε έναν πανέμορφο χώρο.
-Τα τηλέφωνα του «Raycarpo» είναι: 25410 64446 και 6970 275489.
-Καλές δουλειές Ράνια!
……
*Τις εντυπώσεις στα εγκαίνια του «RAYCARPO» έκλεψε το ζεύγος Λουτσέσκου, με τον (πρώην) προπονητή της Ξάνθης και την απαστράπτουσα σύζυγό του να εντυπωσιάζουν με το «στιλάτο» ντύσιμό τους!
……
*Προβληματισμένος εμφανίστηκε μπροστά στο ψυγείο – βιτρίνα του «RAYCARPO» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο., Άρης Πιαλόγλου, ο οποίος δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια από τις πολλές σοκολάτες του καταστήματος να δοκιμάσει!...
……
*Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον υπαίθριο χώρο του εστιατόορίου του ξενοδοχείου «Le Chalet», παρέθεσε την Πέμπτη το βράδυ η ΠΑΕ Ξάνθη στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας με τις οικογένειές τους λίγο πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
……
*Αμέσως μετά το δείπνο στο «Le Chalet» παρέα ποδοσφαιριστών της ομάδας αποτελούμενο από τους Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλο, Λισγάρα κ.α. διασκέδασε στο «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» που είχε Live βραδιά με τον νεαρό τραγουδιστή Νίκο Χατζάκη.
-Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης αποθεώθηκαν από τη νεολαία στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και δέχονταν συγχαρητήρια για τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ πολλοί θαυμαστές τους ζήτησαν να βγάλουν και selfie μαζί τους από τα κινητά τους!
-Και φυσικά δεν τους χάλασαν το χατίρι!
……
*Το καλοκαίρι ήρθε… Το όνειρο επιστρέφει... και σήμερα Σάββατο 13 Μαϊου ξεκινάει το εκπληκτικό My club!
-Ανανεωμένο, πανέμορφο, ονειρεμένο… Και πάνω απ’ όλα... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ!
-Είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι στο Grand Opening για να γιορτάσετε την αρχή ενός υπέροχου καλοκαιριού γεμάτο parties, live events, δυνατή μουσική και ξέφρενο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
-Στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Καβάλας!
-Ρεζερβέ: 25410 73536.
-Να μη λείψει κανείς από την πρεμιέρα!
……
*Ο καταπληκτικός ερμηνευτής Βασίλης Καζούλης ήρθε στην Ξάνθη και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;

-Πάντως χθες ο Λάκης Κοτόρνος ανήρτησε στο Facebook μια φωτογραφία μμαζί με τον Καζούλη να πίνουν το ποτό τους στο υπέροχο «GUERNICA»!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »