*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Μπροστά πηγαίνει ο...αρχηγός και ακολουθεί ο πρώην Υπουργός!

13 Μαΐου
Πες μου Κουμουτσάκο ποιοι είναι οι «συνοδοί» σου, να σου πω γιατί ενώ πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στον… "πάτο" και η Ν.Δ. του Κυριάκου!
……
Μέσα στην «αναμπουμπούλα» που επικρατεί στο ΔΠΘ λάβαμε μια επιστολή του Γ. Παύλου που ισχυρίζεται ότι μετά τις εξελίξεις με την ηγεσία του Πανεπιστημίου, δικαιώνεται (!)..
Κοινώς, το γεγονός ότι υπάρχει σφοδρή κόντρα Κυβέρνησης/ΣΥΡΙΖΑ και Πρύτανη δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάρει το μέρος των φαινομενικά ισχυρών, αυτή τη στιγμή, και να δικαιωθεί για όσα του καταλογίζουν (και είναι φυσικά υπό εξέταση)…
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος για την δικαίωση του καθηγητή Γιώργου Παύλου)
-Κι εσύ Γ. Σιδηρόπουλε ποιος είσαι και ως εκπρόσωπος τίνων μιλάς; Μπορείς να μας το διευκρινίσεις;
…..
Τέρμα τα έργα σας, δεν ανεχθώ τίποτα άλλο, πουθενά στις εισηγήσεις δεν αναφέρεται τι και πως με τα έργα. Υπηρεσιακός θα κάνετε ότι πρέπει. Δεν καταλάβατε καθόλου καλά, ούτε εσείς αλλά ούτε ο δήμαρχος σας, μαγειρεύεις τα πρακτικά και τα έργα της ΔΕΥΑΞ και τα έχετε κάνει μπάχαλο, ότι βγαίνει είναι δική σου ευθύνη. Με περνάς για χαζό τόσο καιρό που δεν μιλάω; Δεν είναι δυνατόν να εξαπατάς το συμβούλιο.
(Ο Θανάσης Ξυνίδης στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο στη χθεσινομεσημβρινή συνεδρίαση που κάλυψε και το Xanthi channmel)
-Μήπως Θανάση νόμισε ότι… λέγεται… Τσέπελης και δεν θα τον «παίρνατε»… χαμπάρι;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αυθεντικό. Τσίπουρο στον Πρόεδρο έπινε με την πανέμορφη σύζυγό του και νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλο του Δήμαρχου, Χρυσάνθη Τζούκα Σκουλαρίκη ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Σκουλαρίκης.
-Καλά τσίπουρο και προεκλογικός αγώνας χωρίς Χρύσα Ούτση και Σπύρο Κούτρα γίνεται; Παρατήρησε καφενόβιος που τους έβλεπε παραδίπλα…
……
*Αυθεντικό 2. Την ίδια ώρα, στο Mikel πίνανε πάλι ποτό Μανώλης Τσέπελης και γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, άνευ όμως Σάββα Μελισσόπουλου και Μανώλη Φανουράκη…
-Ο τελευταίος πάντως δικαιολογείται, αφού την ίδια ώρα δίπλα στον Θανάση Ξυνίδη, κατατρόπωναν στη συνεδρίαση της  ΔΕΥΑΞ τον Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο…!
(σ.σ. Είδα στο βίντεο τον καυγά… ε λοιπόν, τέτοιες αντεγκλήσεις πρώτη φορά είδα…. Από τη μια ο Θανάσης χείμαρρος κι από την άλλη ο Σδρέβανος να χτυπάει το χέρι λες και μιλούσε στο… στρατό! Χαμός…).
……
*Ούτε πέντε λεφτά δεν κάθισε χθες στο Νατάσσα ο πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Μαλάκης και βλέποντας ότι στη Νομαρχιακή συνέλευση είχαν μαζευτεί με το ζόρι 20 άτομα… σηκώθηκε και έφυγε!
Αφήνοντας τον Κουμουτσάκο με τον Αντώνη Πασχάλη, τον Διονύση Βώβο, την Πέλλα και τον… Μούρκα που τον συνόδεψε και στην ταβέρνα του Τσιακίρογλου για κεφτεδάκια!!!
(σ.σ. Έτσι βρε θα πάρετε τις ερχόμενες εκλογές; Πιστεύοντας ότι θα "πέσει" σαν…ώριμο φρούτο ο ΣΥΡΙΖΑ;).

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ, ΚΑΡΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΣΧΑΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Χ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
Μπορεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης να υποδέχτηκε τον Αντώνη Πασχάλη με αγκαλιές και φιλιά και… αγάπες επειδή συνόδευε τον Κουμουτσάκο, στο Δημαρχείο Ξάνθης όμως ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος του ‘δειξε… πόρτα και δεν τον δέχτηκε στο γραφείο του, αφήνοντάς τον στο διάδρομο!
-Βλέπετε ο Αντώνης Πασχάλης κάνει εισηγήσεις στα κεντρικά να «φάει» και τον Δήμαρχο Ξάνθης και να δώσει τον χρίσμα σε άλλον, πλην όμως μάλλον ξεχνάει ότι ο Μπάμπης εκτός από τον Αλέξανδρο Κοντό, διαθέτει και… Πατούλη!!!
-Και το βασικότερο… δεν τον λένε Ζαγναφέρη…! Ούτε καν… Μπαρμπαλιά!

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
Σύσκεψη βουλευτών και συντονιστών ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης 
& Ροδόπης με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Το μεσημέρι της Πέμπτης 11/5 πραγματοποιήθηκε συνάντηση-σύσκεψη του πρωθυπουργού, στο μέγαρο Μαξίμου, με τους βουλευτές και συντονιστές των δύο νομών, Ξάνθης και Ροδόπης.
Στην σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και η εφαρμογή του νέου σχεδίου και οδικού χάρτη για τη Θράκη.
(Σ.Σ. Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης μεταξύ των άλλων, αποτέλεσε η σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξης της Θράκης, την οποία θα αναγγείλει σύντομα επισκεπτόμενος την περιοχή μας ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και εκκρεμεί από τον Αύγουστο 2016...).
Μιχάλης Αμοιρίδης κατά «Εγνατίας Οδού Α.Ε.»
για τους νέους σταθμούς διοδίων
Ως ένα «κραυγαλέο παράδειγμα εμπαιγμού» χαρακτηρίζει με σχόλιό του την απόφαση της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.» για την κατασκευή νέων σταθμών διοδίων σε Μέστη και Άσπρη Άμμο Καβάλας ο Περιφερειακός Σύμβουλος τη ΠΑΜ-Θ κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.
Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Αμοιρίδη στον «Παρατηρητή» Κομοτηνής έχει ως εξής:
«Η “Εγνατία Οδός ΑΕ”  δείχνει να υποτιμά δια των πράξεων της την κοινωνία της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αποτελεί δε ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθειες ανάπτυξης. Τα νέα διόδια αποτελούν κραυγαλέο παράδειγμα εμπαιγμού μας :
Νέα διόδια στη Μέστη Έβρου για να πληρώνουν και οι κάτοικοι του Βόρειου Έβρου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο κάθετος άξονας που αποτελεί σύγχρονο παράδειγμα του γεφυριού της Άρτας. Χιλιάδες κάτοικοι αλλά και τουρίστες καθημερινά κινούνται στο τμήμα αυτό. Νέα διόδια στην Άσπρη Άμμο Καβάλας χωρίς να έχουν ολοκληρώσει ούτε τις διαδικασίες δημοπράτησης του κάθετου άξονα Ξάνθης Ελληνοβουλγαρικών συνόρων παρά τις εξαγγελίες και τη συγχρηματοδότηση του έργου από την ΠΑΜΘ. Νέα διόδια στην Ασπροβάλτα  χωρίς να έχουν ανακοινώσει ορατό χρονοδιάγραμμα για την σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία Οδό , την Αμφίπολη και την Καβάλα. Η μόνη πόλη της ΠΑΜΘ χωρίς σύγχρονων προδιαγραφών σύνδεση με την Εγνατία. Πολλά μπορούν να ειπωθούν με λεπτομέρειες για την αναβλητικότητα των έργων της “Εγνατίας Οδός ΑΕ” και την σχέση τους με τις χρεώσεις που επιβάλουν ήδη στα διόδια. Οι παρεμβάσεις, οχλήσεις, ερωτήσεις Περιφέρειας, Δήμων, Φορέων, πολιτών, δεν ακούγονται.
Είναι υπόλογοι στην κοινωνία για αυτή  τη συμπεριφορά τους και πρέπει να απαντήσουν με έργα, τα λόγια τους δεν έχουν αξία πλέον για τους πολίτες».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »