*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Με μεγάλη κοσμοσυρροή ξεκίνησε το my club

16 Μαΐου
*Καλώς ήρθες καλοκαίρι 2017, είπαν χιλιάδες Ξανθιώτες όλων των ηλικιών, γεμίζοντας ασφυκτικά το «χρυσό» My club το Σάββατο το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα του.
-Και λέμε χρυσό  MY, γιατί φέτος συμπληρώνει τα 30 χρόνια ζωής ως Edem bar και My Club (και 17 χρόνια αποκλειστικά ως… MY).
-Από νωρίς το αγαπημένο και ιστορικό club της πόλης μας άρχισε να γεμίζει από κόσμο, με τους ρυθμούς όσο περνάει η ώρα να ανεβαίνουν…
……
-Χορός, μουσική, χρώματα και εκρηκτικά σώου, χάρισαν μοναδικές στιγμές σε όλους όσους διασκέδασαν στην πρεμιέρα… και φυσικά όπως συμβαίνει πάντα, οι περισσότεροι το ξημερώματα έφυγαν με… σκούρα γυαλιά!
-Το My θα είναι ανοιχτό τον Μάιο Παρασκευές και Σάββατα, ενώ από τον Ιούνιο ξεκινάνε κάθε Τετάρτη και οι καθιερωμένες Ελληνικές βραδιές του.
Η είσοδος στη πρεμιέρα του Σαββάτου ήταν μόνο 5 ευρώ.
……
*Τα βλέμματα όλων το Σάββατο το βράδυ στην πρεμιέρα του My Club, συγκέντρωσε η guest star χορεύτρια, η οποία υπό τους ήχους της χορευτικής μουσικής προκάλεσε… «πονοκέφαλο» σε όλο τον αντρικό πληθυσμό!
……
*Ανάμεσα στο πολύ κόσμο το Σάββατο το βράδυ στην «πρώτη» του MY CLUB, ο φωτογραφικός φακός του «Μ», «συνέλαβε» και τον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό του Life 92.1, Νίκο Θασίτη με τον κολλητό του να απολαμβάνουν την όμορφη εναρκτήρια βραδιά με το ποτό τους!
……
*Και οι εκπλήξεις στο My club ξεκινάνε ήδη από το ερχόμενο Σάββατο, αφού έρχονται για το πρώτο event του καλοκαιριού οι τρομεροί «KNOCK OUT» για να μας διασκεδάσουν με τις γνωστές επιτυχίες τους «Όταν πονάω το γλεντάω», «για μια καψούρα ζω», «Μια φωτιά», «τα καλύτερα παιδιά έχουν… ψυχολογικά» κ.α.!
-Μαζί τους και ο δημοφιλής DJ «ΚΑΜΒΙ»!
-Μη τους χάσετε…
-Κλείστε ρεζερβέ από σήμερα κιόλας στο τηλέφωνο 25410 73536, διότι αναμένεται να γίνει μεγάλος χαμός!!!
……
*Όπως σας αποκάλυψα την περασμένη βδομάδα, ο τρομερός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, εντάχθηκε πλέον στο μουσικό σχήμα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Εβίτας Σερέτη και ξεκίνησε τα Live μαζί της!...
-Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισα για τη στήλη με τον δαιμόνιο Μάκη και τους υπόλοιπους μουσικούς της… Εβίτας, λίγο πριν ξεκινήσουν το πρώτο Live τους την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο «La Red» στην Αθήνα!
……
*Δεν έχουν αφήσει παραλία για… παραλία, τα τρία αστέρια του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε Θωμαή, η DJ ΤΖΟ STAV και η τρομερή Εμμανουέλα!
-Έτσι μετά το Πόρτο Μόλο, όπου έκαναν το πρώτο μπάνιο τους πριν από 10 μέρες, την περασμένη Παρασκευή 12 Μαΐου το τρομερό «τρίο» του ΚΥΤΤΑΡΟ βρέθηκε στη Θάσο!

-Και για να κάνουν το… μπάνιο τους στη θάλασσα αλλά και για… ουζάκι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »