*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τα σουτζουκάκια του Κουμουτσάκου και το....σουντζούκ λουκούμ στην Γεωργία...

16 Μαΐου
Δια… χειρός Σωτήρη ή μάλλον… Μαρίας Τσιακίρογλου σουτζουκάκια και ο Κουμουτσάκος.
(σ.σ. Και δια χειρός Αντώνη Πασχάλη σουτζούκ λουκούμ η Γεωργία Ανδρέου και ο Κώστας Μαλάκης…).
…………..
Ήρθε από την Αθήνα στην Θράκη για να λύσει τα προβλήματα της, έβγαζε αιχμηρές ανακοινώσεις για τον Χουσεϊν ΖεΪμπέκ και το Τουρκικό Προξενείο. Εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος με αυτή την ρητορική μέχρι που έγιναν οι εκλογές του 2015 το κόμμα του συμμάχησε με τον ιδεολογικό αντίπαλο και στα πλαίσια αυτή της συνεργασίας επέστρεψε εκεί που ανήκει σβήνοντας το πέρασμα του από την περιοχή μας.
(Ο Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress και τον πρώην… «απελευθερωτή» της Θράκης Τέρενς Κυικ)
-Όταν Χρύσα ένας… Ούτσης τα λέει αυτά… τι να πούμε εμείς οι υπόλοιποι;
………..
Τρία χρόνια από τις τελευταίες εκλογές στο Δήμο της Ξάνθης, η κατάσταση δείχνει πλέον να είναι χωρίς επιστροφή.
Οι σύμβουλοι της παράταξης δεν προλαβαίνουμε πια να καταγγέλλουμε καθημερινά τη κακοδιαχείριση.
Νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε την άποψή σας για το τρόπο λειτουργίας της παράταξης που ίδρυσε ο Χρίστος Πούλιος. Και να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τις παραλείψεις μας.
(Από την ανάρτηση του επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Θανάση Ξυνίδη στο fb)
-Τρία χρόνια τώρα Θανάση μου… με τον Τσέπελη και όλα τα «βαρίδια» που καθάρισε ο Δημαρχόπουλος…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ακόμη η πολέμια του «Μ» κυρία Κοσμίδου κάνει κουμάντο στην Περιφέρεια ΑΜΘ κύριε Μέτιο; Ακόμη;
……
*Αληθεύει ότι κάποιος Χατζηεμμανουήλ, τηλεπαρουσιαστής στο ΕΝΑ  Τσάνελ Καβάλας προωθείται από τον Μέτιο και τον Διονύση Βώβο ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στις ερχόμενες εκλογές στο Νομό Καβάλας;
Κι ότι προσφάτως στη Καβάλα ο Μέτιος αντί να συνοδεύεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Μαρκόπουλο ή έστω την μελλοντική του υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο στη Ξάνθη τη Φιφή, συνοδεύονταν από  τον…Χατζηεμμανουήλ τον οποίο προωθεί για υποψήφιο βουλευτή;
……
*Οπότε μετά από αυτό, περιμένω από τους κυρίους Παναγιωτόπουλο, Πασχαλίδη, Καλαντζή κλπ να ξεσκιστούνε για τον Μέτιο!
…..
*Αλήθεια γιατί απουσίαζε ο γνωστός γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης από την Νομαρχιακή Συνέλευση  της Ν.Δ. την περασμένη Παρασκευή στο Νατάσσα; Από την ώρα μάλιστα που ξεκαθάρισε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ κ.Κιατίπης στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ότι δεν θα είχαν… ταμείο στην είσοδο, περίμενα πως και πώς να τον δω με τον Κουμουτσάκο και τον Αντώνη Πασχάλη…
……
*Προς Αλέξανδρο Παυλικιάνο Ενταύθα. Τυχαία είδα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, αλλά δεν τον είδα ούτε με…μαυρισμένο το μάτι, ούτε με κάποιο άλλο σημάδι στο πρόσωπο, από το υποτιθέμενο ξύλο που…έφαγε έξω από τον ΟΤΕ!
-Θα είχε λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να μας πεις εσύ ως αναγνωρισμένος δημοσιογράφος και φίλος του Σκουλαρίκη,  που και πως… «ανακάλυψες».
(σ.σ. Εκτός αν αποτελούν σενάριο του νέου σου βιβλίου που θέλεις να χρηματοδοτήσει ο φίλος σου ο Δημαρχόπουλος που αλλάζει και τα…καπάκια που εντοπίζεις στο Πούρναλικ!)
Συνάντηση Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου
με Φιφή και Δ.Σ. του Γηροκομείου Ξάνθης
Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» συναντήθηκε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.
Κατά τη συνάντηση, Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για το έργο που επιτελείται στο ίδρυμα, για τα ζητήματα που απασχολούν τη Μονάδα και συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας με την Περιφέρεια.
Συμμετείχαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Παπαχρόνης, ο Γενικός Γραμματέας Χαλήλ Καράνταη, ο Ταμίας Χαράλαμπος Νασσόπουλος, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων  Σταμάτης Σταματιάδης, η εργαζόμενη του Ιδρύματος Φιφή Χατζηστόικου, ο επιβλέπων μηχανικός της Μονάδας Αργύρης Πλέσσιας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.
(σ.σ. Αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι ο Χρήστος Μέτιος, λάτρης του ωραίου, έπεισε τη Φιφή να κατέβει εκ νέου υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης, αρκεί να μην τις «κλέψουν» και πάλι τις ψήφους ο Σάκης Κριτσίνης με τον Λύρατζη…Αρκεί..)

Ένα κέντημα - γίγας αναρτήθηκε
στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης
Σχεδόν ολόκληρο τον χειμώνα δούλευαν οι 49 γυναίκες - μέλη πολιτιστικών συλλόγων που δημιούργησαν ένα κέντημα-γίγας, με εμβαδό 60 τ.μ., το οποίο και τοποθετήθηκε στην πρόσοψη του Δημαρχείου της Αλεξανδρούπολης.
Η ιδέα ανήκει στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και τη διευθύντρια του Αγγέλα Γιαννακίδου. Όλο το project έχει τον τίτλο «Κεντημένη Μνήμη».

Απόφαση των Διοικητικών Υπαλλήλων 
του ΔΠΘ υπέρ Καραμπίνη!
Στο πλευρό του Καραμπίνη και ο ο Σύλλογος του Διοικητικού Προσωπικού του Δ.Π.Θ. με απόφαση την οποία κοινοποιεί σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης και αναφέρει τα εξής:
"Το Διοικητικό Προσωπικό του Δ.Π.Θ., μετά την αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων μηνών, η οποία αντανακλάται στο σύνολο του Πανεπιστημίου, θεωρεί σωστό να δηλώσει την εμπιστοσύνη του στις θεσμικές διαδικασίες.
Θεωρεί δε ότι είναι επιβλαβής για την εικόνα του συνόλου του Πανεπιστημίου και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό, καθώς απαξιώνει το σημαντικό (διοικητικό) έργο που επιτελούν με συνεχείς και φιλότιμες προσπάθειες, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για το Πανεπιστήμιο.
Οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης και υπονόμευσης της Διοίκησης  του Ιδρύματος μέσω της απαξίωσης του Πρύτανη ως θεσμού παρακωλύει το σημαντικό έργο του Ιδρύματος, προσβάλει το κύρος και τη φήμη του, τα οποία εμείς υπηρετούμε, με τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε.
Η δε συνεργασία μας με τη Διοίκηση καθημερινά είναι άκρως αγαστή και αποτελεσματική".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »