*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ «ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ» ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΥΡΙΕ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ!

16 Μαΐου
Πάρτε τον Τσέπελη και κατεβείτε όλοι μαζί στις επόμενες εκλογές!

Ούτως ή άλλως δεν ήμουν στις δημοτικές εκλογές 2006, 2010, 2014 με την παράταξη του κυρίου Χρίστου Πούλιου, ούτως ή άλλως δεν θα στήριζα ποτέ τον πρώην διευθυντή της Συνεταιριστικής ΣΕΚΑΠ (σ.σ. Της ΣΕΚΑΠ που χαρακτήρισε… κρατικό λαθρέμπορο καπνού κι ο φίλος του ο Γ. Σιδηρόπουλος) για Δήμαρχο της πόλης της ψυχής μου, οπότε και η θέση που διατυπώνω σήμερα, δεν έχει αλλάξει σε τίποτα με αυτά που λέω εδώ και τουλάχιστον μια 25ετία γράφω για το κατεστημένο των «παλιών» στο Δήμο και το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.
Δεν ξέρω πόσο «φωτογραφικός» ήταν ο διαγωνισμός του Μαρίνου Σδρέβανου, άκουσα και τη δική του θέση και «μπερδεύτηκα»…
Αλλά και ποτέ στο παρελθόν δεν είδα σύσσωμη την αντιπολίτευση να αντιδρά με τον τρόπο αυτό στα απείρως χειρότερα «έργα» του Τσέπελη και κυρίως στις δεκάδες τότε αναθέσεις του στην ΔΕΥΑΞ (σ.σ. Κι οι αντιδράσεις αν υπήρξαν σπανίως, ήταν χλωμές σε σχέση με αυτά που διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ…).
-Γι’ αυτό λοιπόν και με ειλικρίνεια θα ξεκαθαρίσω τη θέση του «Μ».
-Ε, όχι και να «γυρίσουμε» στις εποχές του Τσέπελη που «πλούτισε» από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ή του Λάκη Στυλιανίδη που τον είχε γενικό δερβέναγα στο Δήμο Ξάνθης και παρανομούσε  συνέχεια, χωρίς να λογαριάζει κανέναν…!
Δηλαδή ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με έναν διαγωνισμό που ακυρώθηκε και θα ξαναδημοπρατηθεί τις επόμενες μέρες χωρίς τους δυο «φωτογραφικούς» όρους που αφαιρέθηκαν, δεν είναι… έντιμος κι ήταν… καθαρός και έντιμος ο Τσέπελης που έκανε τα όργιά του επί  τόσα έτη;
-Τον Τσέπελη θέλετε για Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ κύριε Μελισσόπουλε, κύριε Φανουράκη, κύριε Δημήτρη Μπένη, κύριε Ηλία Βασιλούδη;
-Ε, κατεβείτε όλοι μαζί στις επόμενες εκλογές, πάρτε τον Δήμο αν σας ψηφίσει ο λαός… και κάντε τον Πρόεδρο!!! Ιδού η Ρόδος… Είναι τόσο απλό.
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ;
Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τον πρώην Περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Σάββα Μελισσόπουλο και δεν ξέρω αν συνταξιοδοτήθηκε ή όχι από τη θέση του, μου κάνει όμως εντύπωση ότι συνεχώς τα πρωϊνά πίνει… καφέδες με ή χωρίς τον Φανουράκη και τον Τσέπελη που είχε στείλει κάποτε και στον… Εισαγγελέα όταν εκπροσωπούσε τη παράταξη Πούλιου στη ΔΕΥΑΞ!
-Να συμπεράνω ότι συνταξιοδοτήθηκε ή ότι παίρνει ειδική άδεια από την υπηρεσία του να ασκεί… πολιτική και τα πρωινά να προετοιμάζει την υποψηφιότητά του;
-Κύριε Φανουράκη, θα μας το διευκρινίσετε τι ακριβώς συμβαίνει;
Τ’ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ
ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
Για τα καλά τα άκουσε το πρωί του Σαββάτου ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης όταν πήγε για καφέ στο Elisso Hotel από πολλά στελέχη της Ν.Δ. γιατί έβαλε στο γραφείο του τον Αντώνη Πασχάλη, αντί να τον έχει στο διάδρομο όπως έπραξέ έντιμα και καθαρά ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος…
-Καλοί οι συμβιβασμοί Κώστα, αλλά στη ζωή πρέπει να κάνει ένας πολιτικός  και ρήξεις…
-Ο Αντώνης Πασχάλης δεν εκπροσωπεί κανέναν, είναι μόνο για κομματικές ίντριγκες και θα πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στις πρακτικές του και να πάρουν επιτέλους το μήνυμα και κάτω στα κεντρικά! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »