*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός στο CITY live για τον Δημήτρη Κοντολάζο

09 Μαΐου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στο CITY Live στην Ξάνθη για τον μοναδικό Δημήτρη Κοντολάζο!
-Ο δημοφιλής τραγουδιστής διασκέδασε όλο τον κόσμο ερμηνεύοντας όλες τις αξέχαστες επιτυχίες του, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησε ένα «ντουέτο» μαζί με την Αυγή Τριανταφυλλίδου και καταχειροκρητήθηκαν φυσικά πό τον κόσμο!
……
*Την ευκαιρία όμως, είχε ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης, να συζητήσει με τον Δημήτρη Κοντολάζο το Σάββατο το βράδυ στα καμαρίνια του CITY!
-Ο Γιώργος, αφού τραγούδησε στον Κοντολάζο, «ακαπέλα» μερικές στροφές από το νέο τραγούδι που του έγραψε ο κουμπάρος του Αντώνης Χειμωνίδης και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα αύριο Τετάρτη, δέχθηκε με χαρά κάποιες παρατηρήσεις που του έκανε αλλά και κάποιες συμβουλές που του έδωσε!
«Από τις ωραιότερες καλλιτεχνικές στιγμές αλλά και εμπειρία ζωής η συνεργασία μαζί σας κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΛΑΖΟ... Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας», έγραψε λοιπόν στο Facebook ο Γιώργος Κουμουλίδης για τη συνάντηση και την συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Κοντολάζο το Σάββατο το βράδυ!!!
……
*Εντωμεταξύ, ο Αντώνης Χειμωνίδης, την Κυριακή τραγούδησε σε δεξίωση γάμου που έγινε στο Le Chalet, «δίνοντας τροφή» στις κακές γλώσσες να κάνουν πάλι λόγο για αποχώρησή του από το μουσικό σχήμα «Ντιριντάχτα» των Φίλιππου Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη και ότι πλέον θα ακολουθήσει solo καριέρα!!!
-Την αλήθεια θα την μάθουμε σύντομα!
……
*Ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας, αφού μετά την αποχώρηση του δημοφιλούς DJ Κώστα Σπυριάδη από το ΚΥΤΤΑΡΟ, έκανε διάφορα «πειράματα» στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των events του Ελληνάδικου, καταστάλαξε πλέον και… ιδού λοιπόν οι βραδιές:
-Κάθε Τρίτη βραδιά κρασιού με την DJ TZO STAV.
-Κάθε Τετάρτη βραδιά καψούρας επίσης με DJ την TZO STAV.
-Κάθε Πέμπτη «Greek Night –Τα λέμε Ελληνικά πάλι με DJ την TZO STAV
-Κάθε Παρασκευή «πιατοπόλεμος & λουλουδοπόλεμος» με DJ την TZO STAV αλλά και τον… Γιώργο Ψαθά!
-Κάθε Σάββατο «Live νταούλι» με τον Πόντιο νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη και την DJ TZO STAV!
-Και τέλος τις Κυριακές «Ladiew Night» με την TZO STAV και «εκλογές» για τον καλύτερο barman του Ελληνάδικου!
……
*Μια έκπληξη αντίκρισαν όλοι οι Ξανθιώτες τηλεθεατές την Παρασκευή το βράδυ, όταν είδαν στο talent show του «ΣΚΑΪ» δύο νέα παιδιά με καταγωγή από την Ξάνθη, τον Σάββα και η Γιώτα, να μαγεύουν στην κυριολεξία τους κριτές με τις φωνητικές τους ικανότητες, Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα, αποσπώντας τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.
Παράλληλα μίλησαν για τη ζωή τους και τις μέχρι τώρα προσπάθειες τους στον χώρο της μουσικής, επισημαίνοντας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καταγωγή από τις επαρχιακές πόλεις της χώρας κυνηγώντας τα όνειρά τους.
-Συγχαρητήρια και στους δυο!
……
*Και μη ξεχνάτε… Το όνειρο επιστρέφει... και το Σάββατο 13 Μαΐου ξεκινάει το εκπληκτικό My club!
-Ανανεωμένο, πανέμορφο, ονειρεμένο… Και πάνω απ’ όλα... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ!
-Το αγαπημένο club της πόλης μας ξεκινάει.
-Σημειώστε την ημερομηνία… Σάββατο 13 Μαΐου!
-Στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Καβάλας!

-Ρεζερβέ: 25410 73536.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »