09 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Χαμός στη Νέα Δημοκρατία με το όνομα του Κωνσταντίνου Χαλιορή για το ψηφοδέλτιο Ξάνθης!!!

09 Μαΐου
Κύριε Ζαγναφέρη αδίκως αγωνιάτε στο fb για το ποιους θα βάλουμε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης. Δεν σας αρκεί ότι θα είναι…αγωνιστές της παράταξής μας;
……
Κι επειδή διαπιστώνω πως κάποιοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών, ελπίζοντας πως ο νεοφιλελευθερισμός θα μας σώσει από το φασισμό, να πω πως χέστηκα, γιατί πιστεύω σταθερά πως, από κάθε γάγγραινα, θα μας σώσει μόνο ο ντανταϊσμός.
(Η δημοσιογράφος Νάντια Κατσαρού στο fb)
…..
Στις 6 Μαΐου συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τις εκλογές του 2012, που έφεραν στη Βουλή τον Χ. Ζεϊμπέκ. Το πρωί εκείνης της μέρας, ακόμη και όσοι ήταν υποψιασμένοι για το αποτέλεσμα των εκλογών, που κατεδάφισαν μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος, σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν τις κοσμογονικές αλλαγές που θα ακολουθούσαν πανελλαδικά αλλά και τοπικά. 
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στην ιστοσελίδα της Τυποεκδοτικής)
-Τι επέτειος κι αυτή…. 5 χρόνια βουλευτής Ξάνθης ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!!! Κοσμογονική αλλαγή… αλλά του έργου του… τίποτα!

Σεμνά &Ταπεινά
*Κομμουνιστής που άκουσε χθες τον Κώστα Ζαγναφέρη στην Ανοιχτή γραμμή να επαναλαμβάνει για τον Άρη Βελουχιώτη δις και τρεις, «εδώ το ΚΚΕ τον… απέπεμψε», επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε με νόημα.
-Διαγράφηκε και αποκηρύχτηκε από το ΚΚΕ και διωκόμενος από κυβερνητικές δυνάμεις αυτοκτόνησε στις 15 Ιουνίου 1945 στη Μεσούντα Άρτας.
-Ωστόσο το 2011 το ΚΚΕ απεκατέστησε πολιτικά τον Βελουχιώτη.
…..
*Σύντροφε έχεις δίκαιο, όμως παρά την πολιτική αποκατάστασή του, το ΚΚΕ δεν αποκατέστησε ποτέ την κομματική του ιδιότητα.
(σ.σ. Αλλά μήπως είναι κι ο μόνος κομμουνιστής που το ΚΚΕ αποκήρυξε με ευκολία…;)
…..
*Ποια είναι η αλήθεια; Για ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ο Άρης Βελουχιώτης θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας ήρωας ή προδομένος ήρωας που αντιστάθηκε στους Γερμανούς και τους κατακτητές, ενώ για ένα άλλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, θεωρείται ένας βίαιος εγκληματίας.
……
*Προβάδισμα 14,8% της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36,8% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει προβάδισμα 10,6% συγκεντρώνοντας το 26,3% έναντι 15,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,9%, το Ποτάμι με 1,7%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1% και «Άλλο κόμμα» με 1,8%.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ… ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΞΑΝΘΗΣ!
Χαμός έγινε στη Ξάνθη το Σαββατοκύριακο με τις νέες λίστες γαλάζιων υποψηφίων βουλευτών που δημοσίευσαν τα «Παραπολιτικά» και μεταξύ των άλλων ονομάτων, είχαν και το όνομα.
-Κωνσταντίνος Χαλιορής!
Φυσικά ο νους όλων πήγε στον ημέτερο…Κωνσταντίνο Χαλιορή των Πλαστικών Θράκης,  γιο του Αείμνηστου Σταύρου Χαλιορή, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός και στο fb.
Ευτυχώς ωστόσο μου έκοψε και πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Σπυριδόπουλο που μου διευκρίνισε τα εξής:
1. Πρόκειται είτε για συνωνυμία, είτε για ξάδελφο…
2. Ο Κωνσταντίνος Χαλιορής των Πλαστικών Θράκης δεν είναι οικονομολόγος, αλλά έχει τελειώσει το Αμερικανικό Κολέγιο. Και το κυριότερο δεν ασχολείται και δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική…
-Είδε και την φωτογραφία του «πολιτευτή» Κωνσταντίνου Χαλιορή του… Εμμανουήλ που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά και βεβαιώθηκε πλήρως.
-Φαίνεται και από τη φωτογραφία, μου είπε… Πρόκειται για άλλον Χαλιορή…!
(σ.σ. Περαστικά σας όσοι «τσιμπήσατε» και δεν… κοιμηθήκατε τα βράδια! Φοβούμενοι μη σας φάει και τη θέση…).

Στην Ξάνθη την Πέμπτη 11 Μαΐου ο Γενικός Γραμματέας
του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.
Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, θα επισκεφτεί την Ξάνθη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.
Στις 11:30 θα επισκεφτεί το τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΔ Ξάνθης.
Στις 12:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
 Στις 19:00  θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
Ο κ.Νεφελούδης θα δώσει απαντήσεις στους δικαιούχους του π. ΟΕΚ:
-Σχετικά με την έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων
-τις ληξιπρόθεσμες και μη ληξιπρόθεσμες οφειλές των δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας στους οικισμούς του τ.ΟΕΚ
-ποιες ρυθμίσεις γίνονται και ποιος είναι ο σκοπός τους.
Από το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΜΑΤ Δημαρχόπουλου στον Τσέπελη:
Έκλεισε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο, την Χρυσάνθη Τσούκα, σύζυγο τον πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη!
Κακό πράγμα να χάνεις την εξουσία και να μην μπορείς πλέον να «παίξεις» ούτε με τα ΜΜΕ –τα οποία επί θητείας σου στη ΔΕΥΑΞ κάνανε πάρτι,- αλλά τους πολίτες.
Ένα ακόμη ματ του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στον Τσέπελη, αφού το βράδυ του Σαββάτου «έκλεισε» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το ψηφοδέλτιό του, την λαμπερή Χρυσάνθη Τσούκα, σύζυγο του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη, στην οποία είχε κάνει πρόταση στα εγκαίνια της Εμπορικής Έκθεσης ο υπαρχηγός του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ξάνθης συνάντησε το ζεύγος Διαμαντής-Χρυσάνθη Σκουλαρίκη στη γιορτή του Στρατηγού του Δ’ Σώματος Στρατού το βράδυ του Σαββάτου στην Λέσχη Αξιωματικών, στην οποία ήταν μάλιστα και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση με τον σύζυγό της Σπύρο Κούτρα. Στη συνέχεια τους κάλεσε για ένα ποτό στο Μοντάζ του Βαγγέλη Γεωργανά κι εκεί έκανε επίσημα πρόταση στην Χρυσάνθη Τσούκα-Σκουλαρίκη γνωρίζοντας τις ευαισθησίες της για τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και το περιβάλλον, να αναμιχθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό του. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό επίπεδο, ενώ παρούσα σε αυτήν ήταν και η σύζυγος του Δημάρχου Άννη Δημαρχοπούλου.
Το θετικό αποτέλεσμα της συζήτησης αποτυπώθηκε μάλιστα και στη φωτογραφία που βλέπετε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »