*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαΐου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ: Οι… «λάθος νομικές συμβουλές του Γιαλάογλου στον Ιβάν», έφεραν τη ρήξη με τους… εργατοπατέρες της ΣΕΚΑΠ!!

10 Μαΐου
*Το ‘χω γράψει κι άλλες φορές ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης είναι «λαλίστατος», όταν όμως δίνει συνεντεύξεις στους Σιδηρόπουλους (σ.σ. δηλαδή δεν έχει αντίλογο) και τώρα που έχει βουλευτική ασυλία…
-Γιατί παλιά (και εννοώ το 2012 και το 2013 για παράδειγμα) που γίνονταν τόσος ντόρος για την ΣΕΚΑΠ και τον Ιβάν, ήταν τελείως «βουβός» για να ισχυριστεί αυτά που λέει τώρα με τόση άνεση… φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αφήνει αιχμές και κατά των δικαστών και της δικαιοσύνης, επειδή αθώωναν τους πρώην διοικούντες!
……
(σ.σ. Φυσικά θα ξέχασε ή δεν θέλει να θυμάται ο συμπαθής κατά τα άλλα Στάθης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης -και αυτός ο ίδιος προσωπικά ως στενός συνεργάτης του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ-, ήταν οι πρώτοι που όταν πήρε την ΣΕΚΑΠ ο Ιβάν Σαββίδης μιλούσαν περί… ξεπουλήματος της Συνεταιριστικής εταιρείας και… ληστρικής μάλιστα πρακτικής όταν κατέθετε ο τότε εργοδότης του ερωτήσεις στη Βουλή, για την μεταφορά ενός μηχανήματος)!
……
*Επί της ουσίας όμως. Ουδεμία απορία θα είχα στα όσα τώρα διατυπώνει ο Στάθης Γιαννακίδης  για την ΣΕΒΑΘ, την ΣΕΚΑΠ, τους… σκληρούς δίσκους κλπ αλλά και τις αιχμές του κατά δικαστών και δικαστικών αποφάσεων, αν:
-Αυτά που λέει τώρα, τα ξανάλεγε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, όταν αθωώνονταν στο Εφετείο Κομοτηνής Ν. Παππάς και Ζήνας. Και ΣΙΩΠΟΥΣΕ σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!!! (19-5-2016)
-Διότι έχουμε πήξει πλέον από τους εκ του ασφαλούς…«προφήτες»!
……
*Σε ένα σημείο της συνέντευξης Στάθη Γιαννακίδη ωστόσο ΔΙΑΦΩΝΩ αλλά και εκπλήσσομαι!!! Και αυτό έχει σχέση με τον Νομικό Σύμβουλο της ΣΕΚΑΠ Στέργιο Γιαλάογλου…
…..
*Αναφέρει συγκεκριμένα ο Στάθης Γιαννακίδης στην συνέντευξη που έδωσε –σε ποιόν άλλον;-στον φανατικό υποστηριχτή του Γ. Σιδηρόπουλο μεταξύ των άλλων και τα παρακάτω:
«….εφόσον σήμερα λειτουργεί (η ΣΕΚΑΠ) με τον Ιβάν Σαββίδη και είναι υγιής η εταιρία μας ενδιαφέρει η απρόσκοπτη λειτουργία και οι θέσεις εργασίας αλλά και να μην κρυφτούν οι αμαρτίες του παρελθόντος…."Ειδικότερα όμως οι διαφορές που υπήρξαν μεταξύ της εργοδοσίας και των εργαζομένων θα πρέπει να επιλυθούν», διατυπώνοντας την παρακάτω απίστευτη άποψη με αιχμή του δόρατος τον Στέργιο Γιαλάογλου!
-«…ίσως η εταιρία να είχε λάθος νομικές συμβουλές»!!! (σ.σ. Αλήθεια ο πατέρας του, επίσης δικηγόρος, δεν του έχει μάθει το βασικότερο δίδαγμα της ζωής; Δεν έχει δικαίωμα να «παίζει» με το ψωμί κανενός;)
……
*Μάλιστα κατά τον Γ. Σιδηρόπουλο «μιλώνας με τον τρόπο αυτό ο βουλευτής επανέφερε την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον δικηγόρο Στέλιο Γιαλάογλου που εκπροσώπησε για ένα διάστημα την επιχείρηση, υπενθυμίζοντας την ανταλλαγή ανακοινώσεων που είχε το κόμμα του με το γνωστό νομικό!!!!»
……
*Καθαρές κουβέντες λοιπόν, διότι με τη θέση περί «λάθος νομικών συμβουλών στον Ιβάν» ο Στάθης Γιαννακίδης υπερβαίνει του «ρόλου» του, θίγει και μειώνει έναν επαγγελματία, χωρίς κνα αναλογίζεται τις συνέπειες αυτών που λέει!
……
*Δηλαδή κύριε Γιαννακίδη τι θέλεις να πεις; Ότι οι «ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΚΕΣ» συμβουλές του Στέργιου Γιαλάογλου που δέχτηκε ακόμη και τις απειλές των γνωστών ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ της ΣΕΚΑΠ που κάπου… συνδιοικούσαν μάλιστα την Συνεταιριστική εταιρεία με τις διοικήσεις που όριζε η ΑΤΕ κι έλεγαν ότι ο Σαββίδης ήταν «ασήμαντος επιχειρηματίας», ήταν η αιτία της σύγκρουσης ΙΒΑΝ και εργαζομένων;
-Μόνος του δηλαδή και αυθαίρετα ο Στέργιος Γιαλάογλου δήλωνε και έκανε ότι ήθελε; Φθείροντας ακόμη και την υγεία του στις συγκρούσεις του με τα σωματεία;
……
*Αλλά και στο φινάλε, ποιος είσαι εσύ που μπορείς να κρίνεις κύριε Στάθη Γιαννακίδη τις… «ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ» του Στέργιου Γιαλάογλου στον Ιβάν;

-Με τι στοιχεία τα λες όλα αυτά, μειώνοντας και συκοφαντώντας με τον τρόπο αυτό έναν επαγγελματία ικανότατο δικηγόρο με τον οποίο κι εμείς αντιδικήσαμε δεκάδες φορές στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν διανοηθήκαμε να «χρεώσουμε» τις… «λάθος νομικές συμβουλές» στους πελάτες του; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »