*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το ζεϊμπέκικο του Κώστα Ζαγναφέρη! Ποιό τραγούδι έκανε παραγγελιά στον Κοντολάζο...

10 Μαΐου
Το… ζεϊμπέκικο του Κώστα Ζαγναφέρη με παραγγελιά στον Κοντολάζο το τραγούδι, "Μπαρμπαλιάς" με το οποίο ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα!
(Αυθεντικός, γνήσιος και… άριστος και σαν χορευτής ο  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης)
…….
Αν ο κύριος Αχμέτ Ιλχάν δεν κατάλαβε τι έκανε, ή αν κατάλαβε θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να παραιτηθεί από βουλευτής!
(Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος των  ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον STAR)
-Εδώ «ίδρωσε» και έκανε πως και πώς να «εκλεγεί» μετά από χρόνια και θα… παραιτηθεί;
………
….υποδείξεις πατριωτισμού και μαθήματα αυτού του είδους από τον κ. Π. Σγουρίδη και τους ΑΝΕΛ δεν δέχομαι. Με την φρασεολογία τους και την πολιτική τους θεώρηση κάνουν ζημιά στην Θράκη σε πολλά επίπεδα και αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά οτι αποτελούν την εθνικιστική συνιστώσα της κατά τα άλλα αριστερής και προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
(Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αχμέτ Ιλχάν στην απάντησή του στον Παναγιώτη Σγουρίδη)
-Σωστός! Οι… συνιστώσες του Τουρκικού Προξενείου δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν! Πλην του Τούρκου Πρόξενου…

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Από τα καλύτερα που διάβασα στο fb είναι το παρακάτω σχόλιο της Χρύσας Ούτσης για τον Ιβάν.
#Σαββιδη μην απαντας στην #ΝΔ τα ειπε παλια και ο Καζαντζίδης "Στα ξένα ειμαι Ελληνας και στην Ελλαδα ξενος"
-Πικρή η αλήθεια…αλλά ακόμη και τώρα είναι πολύ επίκαιρος ο Στελάρας!
……
*Μόνος του «ανακάλυψε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης αναφερόμενος στις διαφορές που είχε η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ με τα σωματεία εργαζομένων ότι,  «ίσως η εταιρία να είχε λάθος νομικές συμβουλές»;;;
-Επαναφέροντας μάλιστα –όπως σχολιάζει ο φίλος του Γ.Σ.- την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον δικηγόρο Στέλιο Γιαλάογλου που εκπροσώπησε για ένα διάστημα την επιχείρηση και υπενθυμίζοντας την ανταλλαγή ανακοινώσεων που είχε το κόμμα του με το γνωστό νομικό.
….
*Κι εσείς φίλτατε Γιάννη Σιδηρόπουλε πως γνωρίζετε ότι και τώρα «ο Στέργιος δεν εκπροσωπεί τον Ιβάν Σαββίδη..»; Ποιος σας έδωσε αυτές τις πληροφορίες;
-Γιατί ειλικρινά πρώτη φορά τα ακούω εγώ όλα αυτά…!
(σ.σ. Ποιος ξέρει τι άλλο θ’ ακούσουμε από δω και πέρα….Μέχρι να ξαναμπούνε στη διοίκηση της ΣΕΚΑΠ οι συνδικαλιστές!!!! Λέτε;)

ΛΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Αν στηθεί προτομή για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, να στηθεί και για τον Άρη Βελουχιώτη!
Υπέρ της ανέγερσης προτομής του Άρη Βελουχιώτη στη Ξάνθη, εφόσον αναγερθεί άγαλμα του Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή, τάχτηκε με δηλώσεις της η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ με δηλώσεις του ιδρυτικού της στελέχους Αντώνη Κοσμίδη.
Μάλιστα αφού καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι όλα ακόμη και τα σχόλια στον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ και αυτές οι θέσεις γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους, χαρακτήρισε ήρωα αντίστασης τον Άρη Βελουχιώτη ή άλλως Αθανάσιο Κλάρα!
Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο χθες το μεσημέρι ότι την ώρα που ο Πάνος Παπαδόπουλος αναφέρονταν στο συγκεκριμένο θέμα, τηλεθεατής αριστερός φίλος του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σέρρες, ο κύριος Μανώλης,  αποκάλυψε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ότι η Αείμνηστη Μητέρα του την περίοδο της δικτατορία του Μεταξά, φυλακίστηκε σαν κομμουνίστρια, δίπλα στο κελί του Άρη Βελουχιώτη στις φυλακές Δράμας !

Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπέης
για το πρόστιμο στον Ιβάν Σαββίδη
Σχολιάζει δηκτικά και με νόημα ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπέης για το πρόστιμο των 38.8 εκατ. ευρώ του Ιβάν Σαββίδη στη ΣΕΚΑΠ τα παρακάτω με επιστολή του στο «Μ»
«Αν ο Σαββίδης γνώριζε το πρόστιμο και προχώρησε στην αγορά της Σεκαπ με μειωμένο τίμημα για να το παλέψει μετά .. θεμιτό ..
Λογικά όταν αγοράζεις μια επιχείρηση δεν αγοράζεις υποχρεώσεις ούτε πρόστιμα η παλιά βάρη ..
Μια μη κερδοφόρα επιχείρηση Πουλιέται το πολύ 4 φορές πάνω από τα τελευταία κέρδη .. και αυτό μόνο για Brand Name  ίσως περιουσιακά στοιχεία -που στην προκειμένη περίπτωση ήταν μηδαμινά -
Αν όμως τα πρόστιμα και τις παλιές υποχρεώσεις τις είχε αναλάβει ήταν άδικο να του χαριστούν μ αυτόν τον τρόπο ..
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο επιχειρηματίας μπλέκεται τόσο έντονα και στα πολιτικά»
-Γιατί Αλέξανδρε από την Ρωσία ακόμη, ως πολιτικός και υποψήφιος του Πούτιν ξεκίνησε ο άνθρωπος και την επαγγελματική του καριέρα….

Δεν κόβει τα… «Τουρκικά» «χούγια» του Αχμέτ Ιλχάν!
Καθαρές κουβέντες. Μετά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο περιφερειακό συμβούλιο Ξάνθης που είχε φωτογραφηθεί σχηματίζοντας το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων, το κόμμα της Φώφης Γεννηματά βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο ερώτημα με το μέλλον του βουλευτή του, που δείχνει να αμφισβητεί την ελληνικότητα της Θράκης.
Ο βουλευτής λοιπόν που έχει περάσει από ΝΔ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ και τώρα βρίσκεται στην Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ, Ιλχάν Αχμέτ βρέθηκε σε εκδήλωση του αλυτρωτικού "Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας"!
Η φωτογραφία του κ.Ιλχάν Αχμέτ που δημοσιοποιούν τα tourkikanea.gr είναι από εκδήλωση του BTTTDD στο οποίο εμφανίζονται παντού οι τουρκικές σημαίες αλλά και οι σημαίες της "ανεξάρτητης Θράκης"!
Ο δικηγόρος στο επάγγελμα Ιλχάν Αχμέτ είχε διατελέσει βουλευτής Ροδόπης στο παρελθόν, κατά την περίοδο 2004-2007, με τη ΝΔ, ενώ εξελέγη και πάλι στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 με το Ποτάμι, μετά από ένα ατυχές πέρασμα από τη ΔΗΜΑΡ. Η πορεία προς τα... αριστερά συνεχίζεται για τον κ. Αχμέτ καθώς βρίσκεται πλέον στα έδρανα της Δημοκρατικής Συμπαρατάξης-ΠΑΣΟΚ.

-Πλην όμως τα «χούγια»του να «λειτουργεί» περισσότερο ως «Τούρκος» βουλευτής και λιγότερος ως Έλληνας… δεν λέει να τα κόψει! Δυστυχώς! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »