*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαΐου

ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΗΡΟΥΝΙΕΣ», ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 17 ΘΕΜΑΤΑ

10 Μαΐου

Mε 17 συνολικά θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα περισσότερα από τα οποία ήταν υπηρεσιακού χαρακτήρα, συνεδρίασε την Τρίτη 9 Μαΐου στις 14.30 σε τακτική συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάθης.
Όλα τα θέματα πέρασαν ομόφωνα.
Στην συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής, εγκρίθηκε η Εισηγητική έκθεση, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 1ου Τριμήνου Οικονομικού Έτους 2017, καθώς επίσης και η έγκριση που αφορά την «Προμήθεια τροφίμων και γαλακτοκομικών προϊόντων έτους 2017
Επίσης εγκρίθηκε η προμήθεια διαφόρων σάκων απορριμμάτων έτους 2017» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού.
Δεκτή έγινε επίσης η έγκριση της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας  κοινόχρηστου χώρου έκτασης 50,00τ.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας για την ταβέρνα ΠΗΡΟΥΝΙΕΣ.
Τέλος εγκρίθηκε η ανάθεση σε δικηγόρο Αθηνών προκειμένου να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες για την είσπραξη του δεσμευμένου ποσού στο Τ.Π.Δ. υπέρ του Δήμου Ξάνθης από την καταδίκη των εταιριών energa και Hellas Rower μετά την έκδοση των με αριθμών 534/2017 και 1115/2017 αποφάσεων του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και κατάθεση αγωγής αποζημίωσης καθώς και αίτησης για συντηρητική κατάσχεση.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »