*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! 5 ευρώ η είσοδος το Σάββατο 13/5 στη πρεμιέρα του My club Τι αποκάλυψε ο Ν. Πετράκος

10 Μαΐου
*Πολλές αποκλειστικότητες, οι οποίες θα πολυσυζητηθούν και θα σχολιαστούν ποικιλοτρόπως έχω σήμερα στη στήλη!
-Και για να μη σας κρατάω σε αγωνία… διαβάστε!
...
*Πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου κάνει για τη φετινή καλοκαιρινή σαιζόν το εκπληκτικό My Club!
-Μιλώντας χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου στο Xanthi Channel ο Νίκος Πετράκος, είπε ότι το αγαπημένο My Club, που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας από την εποχή του ιστορικού EDEM bar και τα 17α γενέθλια ως MY CLUB, ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις όλο το καλοκαίρι!
-Επίσης θα είναι ανοιχτό, αρχικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ από τον Ιούλιο και τις Τετάρτες με τις εκπληκτικές Ελληνικές βραδιές, ενώ η είσοδος θα είναι και φέτος 5 ευρώ με το ποτό!
……
*Επίσης χθες ο Νίκος Πετράκος αποκάλυψε στην «Ανοιχτή Γραμμή» και μερικούς από τους καλλιτέχνες που θα έρθουν φέτος για να τραγουδήσουν live στο MY CLUB!
-Πρόκειται για… «δυνατά» ονόματα και ιδιαίτερα αγαπητούς στη νεολαία!
-Σημειώστε!...
-Γιώργος Σαμπάνης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ηλίας Βρεττός, Ελένη Φουρέϊρα, είναι μερικά από τα ονόματα που θα έρθουν φέτος στο αγαπημένο club της πόλης μας!
-Και φυσικά θα υπάρξουν και πολλές άλλες εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι οποίες δεν ανακοινώθηκαν ακόμη!!!

……
*Στο CITY live για να απολαύσουν τον μοναδικό Δημήτρη Κοντολάζο, βρέθηκαν με τις συζύγους τους, το περασμένο Σάββατο 6 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μπούτος!
-Και οι δυο είναι μεγάλοι θαυμαστές του Κοντολάζου και δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτή τη μοναδική βραδιά!
……
*Ποια ήταν όμως η έκπληξη της βραδιάς το περασμένο Σάββατο στο CITY;;;
-Ο Κώστας Ζαγναφέρης ζήτησε παραγγελιά από τον Δημήτρη Κοντολάζο, την γνωστή παλιά επιτυχία του «Μπαρμπαλιάς» και σηκώθηκε στην πίστα για να χορέψει ένα, ομολογουμένως, εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο και με τον Γιάννη Μπούτο να του χτυπάει παλαμάκια ενώ οι δίσκοι με τα γαρύφαλλα έπεφταν «σύννεφο»!
……
*Θέλετε κι άλλη αποκλειστικότητα;;;
-Στο μουσικό καλλιτεχνικό σχήμα της Εβίτας Σερέτη εντάχθηκε πλέον ο δημοφιλής ταλαντούχος Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου και αυτή την Παρασκευή 12 Μαΐου κάνει πρεμιέρα μαζί της στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «LA RED», μαζί με τους Γιώργο Ζαφειρίου, Πέτρο Δράμαλη, Τάσο Γιακούμπογλου και Βαλάντη Κούσκου!
……
*Τα γενέθλιά του είχε την περασμένη Δευτέρα 8 Μαΐου ο γνωστός συνδικαλιστής και πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης και τα γιόρτασε παρέα με φίλους του αλλά και με μια υπέροχη τούρτα σε γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης.
-Χρόνια πολλά Κώστα!
……
*Και τέλος, σήμερα Τετάρτη στο «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» διοργανώνεται το τελευταίο «It's Δll GrΣΣk To Me «THE SHOW»» πάρτι για τη φετινή χειμερινή σαιζόν

-Σπεύσατε όλοι να αποχαιρετήσουμε τον… «χειμώνα» και να υποδεχθούμε το καλοκαίρι, το οποίο έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με πολλές εκπλήξεις!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »