*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Στο Αιγαίο για καφεδάκι οι τρεις τραγουδιστές!

20 Μαΐου
*Στο cafe bar «ΑΙΓΑΙΟ» στην Κεραμωτή για καφεδάκι βρέθηκαν χθες το μεσημέρι οι τρεις κολλητοί και συνάδελφοι τραγουδιστές, Γιώργος Κουμουλίδης, Ουμίτ Κράλ και Δημήτρης Χριστοδουλάκης, οι οποίοι πλάι στο κύμα είχαν και την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο για το νέο τραγούδι του Γιώργου «Το καλοκαίρι μου είσαι εσύ» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όσο και για επικείμενη μελλοντική τους συνεργασία με το μουσικό σχήμα του Γιώργου «Πάμε Μπουζούκια», αφού πλέον το CITY έκλεισε για τη φετινή σεζόν!
-Στην παρέα ήταν και η τραγουδίστρια και σύζυγος του Γιώργου, η Γεωργία Ταστσόγλου, η οποία δεν φαίνεται στη φωτογραφία της παρέας, αφού αυτή έκανε την φωτογράφηση!
……
*Μέρες μετράει για να έρθει με μετάθεση στην Ξάνθη ο στρατευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92.1, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, τηλεπαρουσιαστής του XANTHI Channel και… νέο-ανερχόμενος πλέον Σεφ, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος τελικά επιστρέφει το Σάββατο 3 και όχι την Παρασκευή 2 Ιουνίου, όπως με ενημέρωσε αρχικά!
-Ο Χαράλαμπος την Τρίτη 6 Ιουνίου θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου για να αναλάβει πλέον μάγειρας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του!
-Και επειδή γνωρίζω ότι παρακολουθεί τη στήλη και διαβάζει φανατικά καθημερινά  όσα γράφονται σ’ αυτή, από το «maxitisthrakis.blogspot.gr» δείτε τι έκανε…
-Είδε τον Μάκη Αρίφογλου που αλωνίζει τα πελάγη με πολυτελές σκάφος που διαθέτει στο λιμάνι του Λαυρίου και για να τη… «σπάσει» στον δημοφιλή τουμπερλεκίστα, φωτογραφήθηκε με φόντο ένα φτωχό καϊκάκι στο λιμανάκι του Γυθείου!
……
*Πολλοί αναγνώστες της στήλης και θαυμαστές του «Ντιριντάχτα» με ρωτάνε καθημερινά αν τελικά ο Χειμωνίδης αποχώρησε από το μουσικό σχήμα που «δημιούργησε» μαζί με τους Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και τον μπουζουξή  Γαβριηλίδη, από την περίοδο που εμφανίζονταν στις Live βραδιές της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!...
-Φίλοι μου τι να σας πω;;;
-Από τη στιγμή που ο Αντώνης ακολουθεί πλέον solo καριέρα και τραγούδησε πρόσφατα σε γλέντι αρραβώνα στο Le Chale και από το γεγονός που δεν τον συμπεριέλαβαν στην αφίσα για την σημερινή τους εμφάνιση στις εκδηλώσεις «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2017» στο Μαγικό, όλα δείχνουν πως μάλλον την… «έκανε» από τους «Ντιριντάχτα»!!!
-Τον λόγο όμως δεν τον γνωρίζω!
-Ελπίζω την απάντηση να την δώσει η αγαπημένη του «Γιωτούλα» η οποία, όπως έμαθα, θύμωσε μαζί μου και «πειράχτηκε» επειδή πρόσφατα έγραψα ότι ο Αντώνης τραγούδησε σε γάμο αντί να γράψω ότι το γλέντι αφορούσε αρραβώνα!
……
*Ταξιδάκι «αστραπή» στη Θάσο έκανε πάλι προχθές Πέμπτη η παρουσιάστρια της βραδιάς καραόκε του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η δημοφιλής Θωμαή, αυτή τη φορά όμως χωρίς να αποκαλύψει την παρέα που τη συνόδευσε στην «απόδρασή» της στο νησί!
-Αρκέστηκε μόνο στο να… «ποστάρει» μια φωτογραφία στο Facebook, με την ίδια πάνω στο ferryboat να… ατενίζει το… πέλαγος!
……
*Κι εκεί που όλοι αναρωτιόμασταν που εξαφανίστηκε τον τελευταίο καιρό ο γνωστός παπαράτσι και φωτορεπόρτερ, Κυριάκος Κεσίσογλου, τον ανακαλύψαμε την Πέμπτη το βράδυ να διασκεδάζει στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με τον φίλο του τον Γιώργο!
-Τελευταία «δημόσια» εμφάνιση του Κυριάκου ήταν αυτή στο City Live στη βραδιά με τον Δημήτρη Κοντολάζο!
……
*Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούνε στο MY Club και στη «φοβερή» και ανεπανάληπτη βραδιά με τους «KNOCK OUT»!

-Να μη λείψει κανείς!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »