*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟ!

20 Μαΐου
Πολλές καταγγελίες από επαγγελματίες δέχτηκε χθες και προχθές η «Μαχητής» από επαγγελματίες για τα περίπου 15-20 τραπεζάκια που έβαλε το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία η ταβέρνα «Πηρουνιές», μισθώνοντας τον συγκεκριμένο χώρο από τον Δήμο Ξάνθης.
Μάλιστα οι καταγγέλλοντες καταφέρονταν κυρίως κατά του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, καταγγέλλοντας ως «σκανδαλώδη» την εύνοια του Δήμου στο συγκεκριμένο μαγαζί και  λέγοντας ότι με τον νέο Νόμο προσμετράτε ο χώρος και δεν δικαιούται το κατάστημα περισσότερα τραπεζάκια από αυτά που έχει στο μέσα χώρο και αναφέρονται στην άδειά του…
Η απάντηση του «Μ».
1. Μεταφέρουμε την καταγγελία σας, ωστόσο αρμόδιοι για το θέμα σας, είναι η αστυνομία και το Υγιειονομικό.
2. Αν ο Δήμος Ξάνθης ή ο Δήμαρχος Ξάνθης έχουν παρανομήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση, τότε υπάρχει και Εισαγγελέας….
3.Δεν ξέρω αν παίζει προσωπικά παιχνίδια ο Δημαρχόπουλος κι ούτε με ενδιαφέρει αν μεσολάβησε ακόμη κι ο φίλος μου ο Λύρατζης στο συγκεκριμένο θέμα, ουδείς όμως υπεράνω των Νόμων. Ούτε οι «κολλητοί» των…κολλητών! Τελεία και παύλα.

ΣΟΒΑΡΗ ΖΗΜΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
Σε μια περίοδο που οι εκπτώσεις στα έργα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, είναι εμφανές ότι με τους διαγωνισμούς  της Περιφέρειας για το έργο καταπολέμησης των κουνουπιών, έχει ζημιώσει πολλές χιλιάδες ευρώ το δημόσιο…
Δεν θέλουμε να δικάσουμε και να καταδικάσουμε πριν αποφασίσει η Δικαιοσύνη για τον διαγωνισμό των 7.2 εκατ. Ευρώ με έκπτωση… 2%, αλλά η όλη φωτογραφική διαδικασία που ακολουθήθηκε με τους νέους όρους που έβαλε η Περιφέρεια στον φετινό διαγωνισμό, δεν προσφέρεται στο να ζητάει και τα ρέστα από πάνω ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος…!!!
(σ.σ. Όλοι περιμένουμε πάντως με αγωνία να δούμε τι θα βγάλει η Εισαγγελική έρευνα για το συγκεκριμένο θεμα… Διότι ναι μεν ο κύριος Μέτιος έκανε μακροσκελή απάντηση, επί της ουσίας όμως, δεν λέει  τίποτα σε αυτήν).

ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Διάβασα προσεχτικά τις αναφορές του Θανάση Ξυνίδη για το site του Δήμου Πρότυπο αλλά για να είμαι ειλικρινής, ούτε προεκλογικά το παρακολουθούσα για να ξέρω τι υπόσχονταν και τι έγραφε, ούτε και τώρα για να ξέρω και τι αφαίρεσαι.
Τι πιο απλό όμως να φέρει στη Ξάνθη την κυρία Μπαφατάκη ο Δήμαρχος, αρμόδια αν θυμάμαι καλά για το πρόγραμμά του και το site του και να μας δώσει και τις ανάλογες απαντήσεις…
Άλλωστε στενή συνεργάτης ήταν του κυρίου Δημαρχόπουλου και πόνταρε πολλά επάνω στην κυρία Μπαφατάκη ο Δήμαρχος για να μην ξεχνιώμαστε…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »