*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ «ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ…!

18 Μαΐου
ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ  ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΡΑΤΖΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…!;
Τον «ενόχλησε» λέει  και πάλι τον πρώην ηλεκτρολόγο της ΣΕΒΑΘ ο Δημαρχόπουλος, γιατί ο Δήμος μοίρασε λουλούδια και γλαστράκια στην κεντρική πλατεία για την γιορτή της Μητέρας… και δεν ανοίγει το κολυμβητήριο, λες και είναι στο χέρι του, λες και δεν «κληρονόμησε» μια ακόμη αμαρτία του προκατόχου του, δηλαδή έναν αθλητικό χώρο που κατασκευάστηκε χωρίς οικοδομική άδεια…!
-Κι εμάς Καρυπίδη μας ενόχλησε ο Δημαρχόπουλος, γιατί συνεχίζει και «βολεύει» την κουνιάδα σου στο Δημοτικό ραδιόφωνο και μαζί με τον Λύρατζη σου κάνουν όλα τα χατίρια  και σου δίνουν αναθέσεις ενώ εσύ συκοφαντείς όλο τον Δήμο Ξάνθης, γράφοντας ότι «η πόλη όλη είναι διαλυμένη…»!
-Και μας ενοχλείς Καρυπίδη με τα ψέματα που γράφεις, αλλά  τι να κάνουμε…!
-Μας αρκεί που θα ‘ρθουν πάλι οι Γιορτές Π. Πόλης, το Καρναβάλι και το Μουσικό Φεστιβάλ και θα… ηρεμήσουμε απολαμβάνοντας τον… πρώτο d.j. της υφηλίου! Χάρις στον Λύρατζη και στον Μπάμπη Δημαρχόπουλο…
(σ.σ. Βέβαια Καρυπίδη αν ο Δημαρχόπουλος γίνονταν… Μπένης, σε χρόνο ρεκόρ θα το άλλαζες το… παραμύθι, θα ζητούσες συγνώμες και θα την έκανες γυριστή λιβανίζοντάς τον! Σ’ αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου…).

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΕ 
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…!
Θα προειδοποιήσουμε για μια ακόμη φορά τον κολλητό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, του Φανουράκη και των υπολοίπων Σύμβουλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σάββα Μελισσόπουλο, τουλάχιστον ας μην προκαλεί την τοπική κοινωνία με τις συχνότατες… βόλτες του στα καφέ τις πρωινές ώρες, εκθέτοντας και τους συναδέλφους του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση…
(σ.σ. Κι ο νοών νοείτω…).

ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΩΝΑ ΚΥΡΙΕ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ;
Όλοι θυμόμαστε και ξέρουμε πως διοργανώθηκαν οι Γιορτές του Δαφνώνα και με τίνων την πρωτοβουλία…
Μιλάμε για τα αγνά χρόνια που βάζανε κάποιοι από την τσέπη τους προκειμένου να γίνουν οι εκδηλώσεις δίπλα στο ποτάμι…
-Μέχρι που ανέλαβαν τον πολιτισμό μας ο  «χουβαρντάς» με ξένα λεφτά  Μανώλης Φανουράκης και τις συγκεκριμένες συναυλίες, άρχισε να τις πληρώνει ο… Δήμος Ξάνθης!
Και να κάνουνε κάποιοι το κομμάτι τους…
-Εμείς λοιπόν προκαλούμε τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικού Τομέα Νίκο Εφραιμίδη να κάνει την συναυλία που θέλει και να φέρει όποιον καλλιτέχνη θέλει, όχι όμως εκ του… ασφαλούς πληρώνοντας ο Δήμος, αλλά ρισκάροντας και ο Πολιτιστικός σύλλογος  Δαφνώνα… όπως παλιά που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις.
-Ζητάμε πολλά;
(Σ. Σ. Ή φίλτατε Εφραιμίδη, ανέθεσε στον όψιμο υποστηριχτή σου τον Φανουράκη να σου κάνει φέτος τις εκδηλώσεις… Ξέρει αυτός από τέτοια).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »