*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! BING BANG την Παρασκευή 19 Μαϊου στο My club

18 Μαΐου
*Το αγαπημένο My Club που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο και μαζί του έφερε και το καλοκαίρι στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας, ξεκινάει πλέον και τα εκπληκτικά events και τα πάρτι του καλοκαιριού!
-Έτσι λοιπόν, το No.1 mainstream party ανοίγει την καλοκαιρινή του σεζόν στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Ξάνθης!!
-Το MyClub αύριο Παρασκευή ανοίγει τις πόρτες του λίγο μετά τις 00:00 και υποδέχεται το Big Bang party. Μαζί μ’ αυτό και όλους εσάς...
Ρεζερβέ: 6982854688 & 2541073536
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30
-Είσοδος 5 ευρώ μόνο μαζί με το ποτό!
……
*Δεν θα ήταν δυνατόν να μη ξεκινήσω και σήμερα τη στήλη με μια επιβεβαιωμένη αποκλειστικότητα!
-Πριν ακόμα το διαπιστώσετε αύριο Παρασκευή, σας ενημερώνω από σήμερα κιόλας, ότι τα δυο Ξανθιωτάκια, Γιώτα και Σάββας, που συμμετέχουν ως ντουέτο στο X-FACTOR με την ομάδα των groups του Μπάμπη Στόκα, πέρασαν ήδη στη φάση των live αναμετρήσεων!
-Έτσι λοιπόν για να μη περιμένετε με αγωνία να το μάθετε αύριο Παρασκευή 19 Μαϊου, σας το αποκαλύπτω από σήμερα κιόλας ώστε να έχετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε χωρίς άγχος!!!
-Η αποκλειστική πληροφορία είναι από επιβεβαιωμένη… πηγή!

*Και μη ξεχνάτε…. οι εκπλήξεις στο My club δεν σταματάνε εδώ…
-Αυτό το Σάββατο έρχονται οι τρομεροί «KNOCK OUT» για να μας διασκεδάσουν με τις γνωστές επιτυχίες τους «Όταν πονάω το γλεντάω», «για μια καψούρα ζω», «Μια φωτιά», «τα καλύτερα παιδιά έχουν… ψυχολογικά» κ.α.!
-Μαζί τους και ο δημοφιλής DJ «ΚΑΜΒΙ»!
-Μη τους χάσετε…
-Κλείστε ρεζερβέ από σήμερα κιόλας στο τηλέφωνο 25410 73536, διότι αναμένεται να γίνει μεγάλος χαμός!!!
……
*Αύριο Παρασκευή, όπως και κάθε Παρασκευή, άλλο ένα πάρτι με λουλουδοπόλεμο και πιατοπόλεμο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ετοιμαστείτε για μια Ελληνική βραδιά με σπάσιμο πιάτων, λουλούδια αλλά και σαμπάνιες με τραγούδια που επιλέγει για τη διασκέδασή σας η τρομερή DJ TZO STAV!
-Από τις 23:00 μέχρι τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα απολαύστε το δεύτερο ποτό σας δωρεάν κερασμένο από το Ελληνάδικο!
-Και όλα αυτά στην κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
……
*Γενέθλια είχε προχθές Τρίτη 16 Μαΐου, ο στρατευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92.1, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, τηλεπαρουσιαστής του XANTHI Channel και… νέο-ανερχόμενος πλέον Σεφ, Χαράλαμπος Κυρκούσης ο οποίος για λίγες μέρες ακόμα θα βρίσκεται για εκπαίδευση στο Γύθειο και στις 2 Ιουνίου επιστρέφει στην Ξάνθη για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο της θητείας του!
-Στον «τοίχο» του στο Facebook, φυσικά έγινε χαμός από μηνύματα δεκάδων θαυμαστριών του που έσπευσαν να του ευχηθούν!
-Χρόνια πολλά Χαράλαμπε και περιμένουμε κέρασμα από τα χέρια σου όταν με το καλό έρθεις στην Ξάνθη!
……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον τρομερό ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη, στιχουργό, τραγουδιστή και μπουζουξή, Νίκο Στογιαννίδη ο οποίος το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 21:00 θα δώσει άλλο ένα Live show, αυτή τη φορά στην ταβέρνα «Ο ΜΑΚΗΣ» στο Καρυόφυτο Ξάνθης για να ξεσηκώσει και τα… βουνά με τα τραγούδια του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »