*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Πολιτικό Καφενείο Ψηφιακή… αθλιότητα Δημαρχόπουλου για κατά Προέδρου ΕΒΕ Ξάνθης… γέλια και για κλάματα!

27 Μαΐου
Ιδού πως…κόπηκε από τη φωτογραφία που έστειλε ο Δήμος στα ΜΜΕ για τις ψηφιακές βραβεύσεις ο… Μωραϊτης για να προβληθεί μόνο ο… Δημαρχόπουλος! Αριστερά η φωτογραφία που έστειλε ο Δήμαρχος στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ. Δεξιά η φωτογραφία ολοκληρωμένη με τον Μωραϊτη απο την ανάρτηση στο site του Δήμου Ξάνθης!
………….
Παράδοξο είναι και το γεγονός ότι τα καταστήματα (καφενεία, ταβέρνες κ.λπ.) των ακριτικών περιοχών, δε θα έχουν δικαίωμα αίτησης του εξοπλισμού αυτού. Δικαίωμα λήψης σήματος, θα έχουν μόνο οι οικίες. Το παράδοξο όμως φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς το σήμα των καναλιών, θα προβάλλεται μόνο σε έναν τηλεοπτικό δέκτη (τηλεόραση) σε κάθε οικία, τί κι αν η οικία αυτή διαθέτει πάνω από έναν!
 (Από την επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου Ιρφάν Χατζηγκενέ)
-Τά ‘παμε και στον Μέτιο εμείς Ιρφάν, αλλά αυτός μόνο με τις… φωτογραφίσεις ασχολείται!
…………
Διαβάζοντας σήμερα τις δηλώσεις Μελισσόπουλου- Φανουράκη- Βασιλούδη στην «Θ» θα καταλάβετε τι εννοώ… Απ’ ότι φαίνεται μετά και την αποχώρηση Ξυνίδη πάει για… διάλυση το «μαγαζί» και προφανώς η προχθεσινή παρουσία Μελισσόπουλου (ιδιαίτερα) στην αίθουσα ήταν για να διαλέξει «αποκαΐδια» και όχι για να ηγηθεί ο ίδιος της παράταξης στο μέλλον…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Δηλαδή μόνο τυχαία δεν κάθισε …τελευταίος ο Σάββας για να μην τον δουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και τον… κόψουν από τώρα!

Σεμνά &Ταπεινά!
*Τέτοια κακία και τέτοια κακεντρέχεια από ορισμένους, γιατί δυο δικηγόροι πιάστηκαν χθες στα… χέρια!
Με αποτέλεσμα να το δώσουν και… ανταπόκριση στα κεντρικά ΜΜΕ!
-Σιγά την είδηση ρε παιδιά…Εσείς "πλακώνεστε" κάθε μέρα....!
……
*Βγήκε μάλιστα και γνωστός τύπος που μπαινοβγαίνει στις φυλακές χλευάζοντας  στο face book τους δικηγόρους στους οποίους οφείλει σε μεγάλο βαθμό το ότι δεν βρίσκεται ακόμη στη φυλακή…
-Να γελάσω ή να χλευάσω;
……
*Μήνυση κατέθεσε το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ κατά του Δημάρχου Ξάνθης και συνολικά 9 δημοτικών συμβούλων (σ.σ. Λεπτομέρειες στη σελίδα 9), αν δείτε ωστόσο το ρεπορτάζ, σίγουρα… ΔΕΝ θα απορήσετε!
-Δεν μηνύθηκαν αυτοί που… απουσίαζαν! Και συμπτωματικά ήταν οι Μανώλης Τσέπελης, Απόστολος Αγκόρτσας και Δέσποινα Παρτσαλίδου! Συν τα αδέλφια του Δροσερού…
Δηλαδή όλοι οι φίλοι του Φανουράκη!
…….
*Μετά βέβαια από την δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης μήνυσης, περιμένω πως και πως την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης την Τετάρτη 31 Μαΐου για να δω… ποιοι θα απουσιάζουν, αφού ξαναζητείται το θέμα του Κυβερνείου μετά και την 2η ακύρωση με σειρά μάλιστα 2!!!
Αλήθεια…τι επαγγέλλεται ο κύριος Δημήτρης Μπένης!
Εντάξει… Τον κράτησε έμμισθο αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδη την περίοδο 2011-2014 και το καταλαβαίνω, διότι εκτός των άλλων είχε και μια ασχολία…
Από τότε όμως μέχρι σήμερα (σχεδόν τρία χρόνια…), βλέπω σχεδόν σε καθημερινή βάση τον Δημήτρη Μπένη, είτε σε κάποιο καφέ, είτε στη «Ξανθίππη» και απλά διατυπώνω το παρακάτω απλοϊκό ερώτημα…
-Αλήθεια, τι… επαγγέλλεται πλέον ο συγκεκριμένος κύριος; Με απλά λόγια, με τι ασχολείται;
Θα με διευκόλυναν αν μου απαντούσαν τουλάχιστον αυτοί που τον συνοδεύουν είτε στα καφέ, είτε στις ταβέρνες… Περιμένω με αγωνία!
Εκδήλωση - συζήτηση του ΕΠαΜ Ξάνθης για το νόμισμα
Εκδήλωση - ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Νόμισμα, το οξυγόνο της οικονομίας" διοργάνωσε χθες το απόγευμα (19.30) στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης η Τοπική Οργάνωση του ΕΠαΜ Ξάνθης.
Όπως μας ενημέρωσαν στελέχη του, «με μία σειρά σύντομων παρουσιάσεων θα αναλυθεί η λειτουργία του νομίσματος στην οικονομία και θα γίνει η διάκριση του εθνικού νομίσματος από τα κοινά νομίσματα και το διπλό νόμισμα»
-Η πιο απλά… επιστροφή στη δραχμή ταυτόχρονα με το ΕΥΡΩ είναι η νέα γραμμή του ΕΠΑΜ του κυρίου Καζάκη που στις επόμενες εκλογές θα κατέβει με τη Λαϊκή Ενότητα!!!
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, το διπλό νόμισμα πάντως…είναι κι αυτό μια άποψη! Ωστόσο ο κόσμος που πήγε στην εκδήλωση, ήταν δεν ήταν 7-8 άτομα

...
Μεταξύ αυτών και ο… ημέτερος Χουσεΐν!
Τραγέλαφος με 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Πρώτο το ψήφισαν και την Πέμπτη ζήτησαν την… τροποποίηση του άρθρου!
Τροπολογία, μέσω της οποίας επιχείρησαν να τροποποιήσουν άρθρο του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου που αφορούσε την ιδιωτική εκπαίδευση και το οποίο είχαν προ ολίγων 24ώρων… υπερψηφίσει στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων, κατέθεσαν την Πέμπτη 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας νέο κύκλο συζητήσεων εντός του Κοινοβουλίου αναφορικά με την τήρηση των δεσμεύσεων από πλευράς της κυβερνώσας πλειοψηφίας αλλά και του… τραγελαφικού. Πρώτα το ψηφίζουμε και μετά ζητάμενα… την τροποποίησή του, βλέποντας τις αντιδράσεις!
Η τροπολογία δεν έγινε μεν αποδεκτή από τον υπουργό Παιδείας, πλην όμως ο κ. Γαβρόγλου, σημειώνοντας ότι όσα εμπεριέχει ισχύουν, επέτεινε όμως τη σύγχυση στη Βουλή.
Πρόκειται για το ίδιο άρθρο που η κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, είχε διαφοροποιηθεί και δεν το είχε υπερψηφίσει!!!
Ποιος βουλευτής Ξάνθης συμπεριλαμβάνεται στους 28 που πρώτα ψήφισε και μετά… το μετάνιωσε; Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ… χωρίς όμως να τον ακολουθήσει αυτήν τη φορά ο Στάθης Γιαννακίδης! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »