*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ….ΜΩΡΑΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ!

27 Μαΐου
ΟΙ…ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Σχολίασαν πριν λίγες μέρες στο fb με αφορμή σχόλιο γνωστού αυτοδιοικητικού ότι «σημασία δεν έχει να στηρίξουμε εμείς σαν εφημερίδα τον σημερινό Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο, αλλά να στηρίξει πρώτα ο ίδιος τον εαυτό του…».
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, το νέο επίτευγμα με τις απαραίτητες φωτογραφίες, από τις οποίες μάλιστα, αφαιρέθηκε ο….Μωραϊτης, μολονότι το ίδιο βραβείο πήρε και το Επιμελητήριο Ξάνθης!
Αναφέρομαι στο 2ο Ετήσιο Συνέριο Smart Cities-Digital  Citizens στο οποίο συμμετείχαν ως εισηγητές μάλιστα τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης όσο και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραϊτης.
Τι κάνει λοιπόν ο Δήμαρχος Μπάμπης; Καμαρωτός καμαρωτός, βγάζει ένα δελτίο τύπου το οποίο προφανώς επιμελήθηκε η «παρέα» του στο Δήμο που συμπτωματικά μέχρι πρότινος αποτελούσαν τον πυρήνα του Χατζηευαγγέλου στο Δήμο Τοπείρου και σπεύδει να διαφημίσει το μέγα γεγονός, λές και θα κερδίσει τον Δήμο με τέτοια καραγκιοζλίκια!
Και από το φωτογραφικό υλικό μάλιστα, κόβει και τον…Μωραϊτη για να φανεί προφανώς οτι αυτός είναι η…ψηφιακή οντότητα!  Που συμβαδίζει με την…τεχνολογία και την νέα ψηφιακή εποχή!!!
(σ.σ. Να γελάει κανείς ή να «κλαίει» με αυτά τα καμώματα; Εμείς του μιλάμε για σεμνότητα και ταπεινότητα κι αυτός συνεχίζει με έπαρση και αλαζονεία…Και να άξιζε ο κόπος)
ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ 
ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑ… ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;
Μου κάνει ειλικρινά εντύπωση η συμπεριφορά του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη, διότι εκτός των άλλων, έχουμε και μια συνεργασία πολλών ετών σε σχέση με την προβολή του αθλητικού συλλόγου Τζούντο «Μιρμάνης»  τον οποίο διευθύνει και νόμιζα ότι θα σέβονταν τουλάχιστον αυτήν τη χρόνια φιλία μας…
Απλά πράγματα λοιπόν τον ρώτησα σχετικά με  την λειτουργία της Τεχνικής Υπηρεσίας Ξάνθης και το αντικείμενό του και δεν γνώριζε να μου απαντήσει, είτε από πραγματική άγνοια, είτε γιατί έτσι θεωρούσε ότι προστατεύει τον Δήμαρχό του κι αυτός μου έδειξε ότι δεν καταλάβαινε καν τι τον ρωτούσα…
(σ.σ. Απλά κρίμα…Ειδικά για τον Θωμά Ηλιάδη)
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΙΡΑΤΖΗ ΕΡΚΑΝ; 
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ;
Κι ένα απλό ερώτημα και πάλι φυσικά στον αντιδήμαρχο Δόμησης Κίρατζη Ερκάν που νομίζει ότι έχοντας την προστασία του Δημάρχου Ξάνθης, μπορεί να κάνει ότι θέλει…

-Ειλικρινά αυτό πιστεύεις κύριε Ερκάν; Ότι είσαιυπεράνω των Νόμων; Ότι μπορεί άλλα μαγαζιά να τα ελέγχεις κι άλλα να τα …«καλύπτεις» ενώ γνωρίζεις ότι παρανόμως λειτουργούν; Ή δεν σου είπε ο Δήμαρχός σου ότι όταν βάζεις για τα μάτια του κόσμου ένα πρόστιμο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο παρανομών…μπορεί να συνεχίζει να παρανομεί; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »