*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Καραμπίνη, μάζεψέ τα και άσε επιτέλους το Δημοκρίτειο να "αναπνεύσει"...

19 Μαΐου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Χαμένα 5 χρόνια από τη ζωή μας με αυτήν την διοίκηση…», γράφεις στον επίλογό σου Σταύρε Καρυπίδη.
-Μα δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοια ψέματα; Όταν γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο σημερινός  Δήμαρχος θα συμπληρώσει τρία χρόνια Δήμαρχος, στις 30/8/2017, δηλαδή μετά 3.5 μήνες; 
-Για ποια… χαμένα 5 χρόνια από τη ζωή σου μιλάς λοιπόν;
-«Φορτώνεις» δηλαδή στον Δημαρχόπουλο συν 2.5 χρόνια του τρίδυμου Στυλιανίδης-Μπένης - Τσέπελης;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Shampoo» του «Μ»)
-«Δικά του» τα 5 χαμένα χρόνια της ζωής του, ότι θέλει κάνει Παπαδόπουλε…Εσένα
……………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αποτελεί θα έλεγα για την περιοχή μας τον «φωτοδότη» του πολιτισμού, των επιστημών καθώς θα έλεγα τελευταία με μπροστάρη τη Διοίκηση είναι κι ο καλύτερος πρεσβευτής της περιοχής μας στις Βαλκανικές χώρες!
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψη των Ρουμάνων Πανεπιστημιακών που φιλοξενεί το Δημοκρίτειο)
-Άλλος ένας στην… υπηρεσία του Σάκη Καραμπίνη! Ο Παύλος ο Σιδηρόπουλος ο μεταφορέας επίπλων να δούμε πότε θα κάνει… φιλοΠρυτανική δήλωση!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μέλι έχει τελικά αυτός ο Συληγαρδάκης; Ειλικρινά τον ζηλεύω πολύ και πως γίνεται να μην τον… ζηλεύω, αφού έχει καταφέρει να το «ζητάνε» ΣΥΡΙΖΑίοι και γαλάζιοι!
……
*Να για παράδειγμα χθες στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης με το που βγήκε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο φίλος μου ο Περικλής Καρβουνίδης, το μόνο που βρήκε να αναφωνήσει βλέποντας τους δημοσιογράφους στον προθάλαμο, τι ήταν λέτε…;
-Που είναι ο… φίλος μου ο Συληγαρδάκης!
-Ο «σύντροφος» θα λές Περικλή μου από δω και πέρα, γιατί θα πρέπει πλην του Ζαγναφέρη να προσαρμόζεσαι και εσύ με το πρώτη φορά Αριστερά!
……
*Μετά το φιάσκο της προτελευταίας συνάντησης, ήταν επόμενο στη χθεσινή πρωτοβουλία του ΕΝΑ Τσάνελ για τα προβλήματα των Περιφερειακών καναλιών να πάνε όλοι κι όλοι από τους 17-18 περίπου της ΑΜΘ και Σερρών, μόνο οι 6!
Και το Center ακόμη τους σνόμπαρε…
(σ.σ. Αυτά παθαίνει κανείς όταν διοργανώνει συναντήσεις, όχι για να συζητηθεί κάτι σπουδαίο, αλλά για να το «παίξει»… αρχηγός στους υπόλοιπους!).
……
*Τελικά πήγε ή δεν πήγε ο Σταύρος Καρυπίδης για γλάστρα με λουλούδια την περασμένη Κυριακή στη πλατεία…; Γιατί αν πήγε κι είχαν ήδη μοιραστεί τα λουλούδια χωρίς να πάρει αυτός, τότε δικαιολογείται απόλυτα να θεωρεί… διαλυμένη όλη τη πόλη!
Αιώνιος ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ, απίστευτη δήλωση: 
Όποιος μου ασκεί κριτική, «χτυπάει»… το Δημοκρίτειο!
Αιώνιος  Σάκης Καραμπίνης και μια ακόμη απίστευτη δήλωση χθες κατά την επίσκεψη των Ρουμάνων Πανεπιστημιακών στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη.
Δείτε λοιπόν πως κατέληξε στις δηλώσεις του, αφού είπε αυτά που ήθελε να πει, εγκωμιάζοντας τον… εαυτό του και το… απαράμιλλο έργο του, σχολιάζοντας το σύμφωνα συνεργασίας του Δημοκριτείου με το Ρουμάνικο πανεπιστήμιο!
«Θεωρώ ότι είναι μια δράση που έπρεπε ν’ αναλάβει το πανεπιστήμιο εδώ και καιρό, είναι μια δράση στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, αν θέλετε είναι και μια απάντηση και στους καιρούς οι οποίοι θέλουνε τη χώρα και ειδικά το Δημοκρίτειο να «ταλανίζεται». Νομίζω ότι το ΔΠΘ έχει χαράξει μια πορεία αταλάντευτη, την υπηρετεί και ξανακαλούμε όσους θέλουνε να βοηθήσουνε να έρθουνε μαζί μας, όσους δεν θέλουνε να βοηθήσουνε να κάτσουνε να μας κοιτάνε».
-Κι εμείς λοιπόν Σάκη σου απαντάμε. Μάζεψέ τα και φύγε και άσε το Δημοκρίτειο να βρει επιτέλους τον δρόμο του… χωρίς επιτέλους τον… σωτήρα του!!! Άστο να αναπνεύσει!
-Το Πανεπιστήμιο δεν είναι ΔΙΚΟ σου και η μόνη βοήθεια που μπορείς να προσφέρεις είναι να αντιληφθείς ότι όλα έχουν ένα
-Και στο φινάλε, γιατί να κοιτάς εσύ τους άλλους που θα ανεβάσουν πιο ψηλά το Δημοκρίτειο και να κοιτάνε αυτοί εσένα; (Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…).
(σ.σ. Αλήθεια κύριε Καραμπίνη όταν συνεδριάζει η Σύγκλητος έχεις δικαίωμα να βγάζεις έξω απο αυτήν καθηγητές, για να μην....διαρρεύσουν αυτά που συζητάτε; Είναι δυνατόν;  Να βγάζεις έξω μέλη της Συγκλήτου; Και στην τελική, τι φοβάσαι; )
ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΞΑΝΘΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
Στις 19 Μαΐου τιμούμε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από τον Πόντο, οι οποίοι αποτέλεσαν τα αθώα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Στην εθνική μνήμη παραμένουν αναλλοίωτα, οι διώξεις, οι σφαγές, τα μαρτύρια των Ποντίων, ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, που σημάδεψε ανεξίτηλα την ελληνική ιστορία. Ως ελάχιστη προσφορά σε όσους εκδιώχθηκαν και θανατώθηκαν άδικα, οφείλουμε, σε πείσμα όσων επιδιώκουν να αλλοιώσουν την Ιστορία, να αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι δεν λησμονούμε την θηριωδία που υπέστησαν οι Πόντιοι αδελφοί μας.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος               Ο  Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος   Πατεράκης Μιχαήλ
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ
με το Νομάρχη Αδριανούπολης
Συνάντηση είχε στην Κομοτηνή ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος με το νομάρχη Αδριανούπολης Γκιουνάι Οζντεμίρ.
Στη συνάντηση αναζητήθηκαν τρόποι εμβάθυνσης των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των δύο όμορων περιοχών στους τομείς της οικονομίας, του τουρισμού, της διευκόλυνσης των μετακινήσεων, της ενέργειας, της διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων,της αντιμετώπισης των ζωονόσων και της καταπολέμησης των κουνουπιών και συμφωνήθηκε να υπάρχει τακτική επικοινωνία και συνεργασία στο μέλλον.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας της Περιφέρειας ΑΜΘ Αχμέτ Ιμπράμ και ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Μουσταφά Κατραντζή.
                  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥΙ!
Εγώ λέω Γιάννη να πάω την Τετάρτη στο Νατάσσα και να ορίσω εσένα…αρχηγό της Κοινωνίας Δημοτών με υπαρχηγό τον Σάββα! Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα και την… 4η φορά, το ίδιο θάναι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »