*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Ίβκοβιτς στο My club....

19 Μαΐου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με κάποια… «παραλειπόμενα», που μου διέφυγαν, από την εντυπωσιακή πρεμιέρα του My Club το περασμένο Σάββατο 13 Μαΐου!
-Εκεί βρέθηκαν και δυο άσσοι της ομάδας της Ξάνθης με καλή παρέα και συγκεκριμένα ο super τερματοφύλακάς της Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τον επιθετικό τον Λάζιτς, οι οποίοι διασκέδασαν και υποδέχθηκαν μαζί με όλη τη νεολαία το καλοκαίρι!!!
……
*Ιδού και ο τρομερός DJ του MY Club Φώτης Ιτσάκος σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο να… «αποθεώνει» ο ίδιος τον εαυτό του και ακριβώς πίσω του ο κόσμος να απολαμβάνει τη μουσική που επέλεγε ο ίδιος από τα decks!
……
*Και μη ξεχάσετε τα δυο πρώτα events του My Club!!!
-Σήμερα Παρασκευή το πρώτο Big Bang party και αύριο Σάββατο οι τρομεροί και ιδιαίτερα αγαπητοί στη νεολαία «KNOCK OUT»!
-Και από τον Ιούνιο επανέρχονται οι καθιερωμένες Ελληνικές βραδιές κάθε Τετάρτη και ακολουθούν τον Ιούλιο τα τέσσερα εκπληκτικά live με Γιώργο Σαμπάνη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Ηλία Βρεττό και Ελένη Φουρέϊρα!
-Φέτος οι καλοκαιρινές βραδιές στο My αναμένεται να είναι εκπληκτικές!
……
*Θαλασσόλυκος μας προέκυψε ο τρομερός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό όλο «σαλπάρει» με σκάφος από το λιμάνι του Λαυρίου και ξανοίγεται στα ανοιχτά για να κάνει φωτογραφήσεις «selfie» όπως αυτή που δημοσιεύω!
-Δεν έμαθα αν ο Μάκης απέκτησε δικό του σκάφος ή το συγκεκριμένο είναι δανεικό, ούτε αν σ’ αυτό επιβιβάστηκε και η Εβίτα Σερέτη για… βαρκάδα με την οποία ξεκίνησε να συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα!
……
*Αύριο Σάββατο άλλη μια βραδιά «How Greek is your Love» στο ΚΥΤΤΑΡΟ, με τον DJ Γιωργάκη Ψαθά να επανέρχεται στα… decks του Ελληνάδικου για να παίξει μουσική αλλά και με Live νταούλι (κατά πάσα πιθανότητα με τον Πόντιο νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη).
-Και φυσικά το δεύτερο ποτό σας είναι κερασμένο από το ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Αναμένεται μια βραδιά δίχως προηγούμενο… Να μη λείψει κανείς!
……
*Και μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης, ο δημοφιλής νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άγγελος Δήμου, αυτό το Σάββατο θα τραγουδίσει Live στο «Βατόμουρο» στη Νέα Πέραμο της Καβάλας!
Μαζί του θα είναι και ένα επιτελείο συνεργατών του, ο Κώστας Τότσιος (κιθάρα - φωνή), ο Χρήστος Ελευθεριάδης DJ στα decks, ενώ στον ήχο και τα φώτα θα είναι ο Κώστας Δεδέογλου...
-Μάλιστα το… «Βατόμουρο» στο Facebook κάνει και μια εκτενή αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό του τα τελευταία χρόνια, και στις συνεργασίες του με Νίκο Βέρτη, Γιώργο Μαζωνάκη, Πάνο Κιάμο, Σταμάτη Γονίδη, Χρήστο Δάντη, Γιώργο Τσαλίκη κ.α. αλλά και στην συμμετοχή του στο "Φεστιβάλ Τούρκικου τραγουδιού" που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2013!
……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον φίλο μου και μαέστρο του μουσικού συγκροτήματος «Ντιριντάχτα» τον Ανδρέα Μυγδαλά που είχε χθες τα γενέθλιά του και αφού του ευχηθώ χρόνια πολλά και να τα εκατοστίσει, να τον ρωτήσω αν τελικά τελείωσε η συνεργασία των… «Ντιριντάχτα» με τον Αντώνη Χειμωνίδη, διότι στην αφίσα που κυκλοφόρησαν για τη συναυλία τους αύριο Σάββατο στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαγικού για τις εκδηλώσεις «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2017», δεν είδα πουθενά φωτογραφία του Αντώνη!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »