*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Όταν η μπούρδα μπορεί να σε κολλήσει...βλακειοδίτιδα!

31 Μαΐου
*Ειλικρινά έχω ακούσει πολλές κουταμάρες και αρλούμπες τον τελευταίο καιρό… Τις περισσότερες φορές μάλιστα τις προσπέρασα «βολίδα» για τον απλούστατο λόγο ότι κάποια στιγμή όταν ασχολείσαι με βλακείες μπορεί να κολλήσεις κι εσύ… βλακειοδίτιδα και αντί να δίνεις προτεραιότητα στα ουσιαστικά θέματα της ζωής σου, ασχολείσαι με τις μπούρδες…!
……
*Τι… «αποκάλυψε» λοιπόν αυτή τη φορά ο Ζαγναφέρης και έκανε άλλους ναι μεν να γελάσουν κι άλλους να υποκλιθούν. Διαβάστε επί λέξει:
«Σημαίνων πολιτικό πρόσωπο του τόπου μας με σημαντικές θέσεις και ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας  έχει προσεγγίζει τον Κώστα Ζαγναφέρη τις τελευταίες ημέρες και του έδωσε την απόλυτη στήριξή του για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές» που προσδιόρισε μάλιστα ότι θα γίνουν  το…2019»…!!!
-Όταν δηλαδή δεν θα έχει ασυμβίβαστο και θα έχει λήξει η θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης!
……
*Ο καθείς βέβαια ότι θυμάται χαίρεται και λέει αυτά που τον συμφέρουν και τον βολεύουν, αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα από αυτήν του Ζαφγναφέρη ότι «σημαίνων πολιτικό πρόσωπο θα τον βγάλει…βουλευτή Ξάνθης το 2019», ειλικρινά δεν έχω απολαύσει….Είτε αυτό το πρόσωπο λέγεται Άδωνης, είτε λέγεται Ντόρα και Μέτιος…!
Κι αυτό γιατί ή παλιοημερολογίτης είναι ο άνθρωπος και δεν γνωρίζει ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με ΣΤΑΥΡΟ, ή έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον για να νομίζει ότι τους εκπροσώπους του λαού τους εκλέγουν τα… σημαίνοντα πρόσωπα!
……
*Και το πιο περίεργο της υπόθεσης; Δεν τα είπε αυτά ο Ζαγναφέρης κάνοντας πλάκες ή τρώγοντας αιγίνης με τον σύλλογο Φίλων Κωνσταντίνου Καραμανλή ή στη παρέα του στο «Elisso Hotel»…
-Αλλά έδωσε «ανταπόκριση» και τα έγραψε τοπικό έντυπο που κατά σύμπτωση, απηχεί περισσότερο λογικές ΣΥΡΙΖΑ, συχνά πυκνά όμως τον επισκέπτεται στο γραφείο του, όπως έκανε επί Φώτη Καραλίδη…
……
*Ερώτημα κρίσεως στους Φανουράκηδες.
-Γιατί ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος είναι χειρότερος από τον Ζαγναφέρη; Τον έχετε δει να διατείνεται τέτοια κοτσάνα; Ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα τον (ξανα)βγάλει  Δήμαρχο Ξάνθης ο… Πατούλης;
……
*Αλλάζω θέμα. Σήμερα στις 18.30 η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με κυρίαρχο θέμα το Κυβερνείο και την επιμονή του Δημάρχου να μην του δίνει τον κοινόχρηστο χώρο προφανώς γιατί τον έχει τάξει στον…απέναντι!!!
-Κι όλα αυτά μετά και την δεύτερη ακύρωση απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη και το οξύμωρο…
….
*Απορία ψάλτου,. Πως γίνεται και οι νομικοί σύμβουλοι που επί Στυλιανίδη λέγανε ΝΑΙ στο Κυβερνείο για τον Κοινόχρηστο χώρο, τώρα λένε… ΟΧΙ!;
-Και το ερώτημα κρίσεως…
-Πότε παρανόμησαν τελικά οι συγκεκριμένοι κύριοι; Τότε; Επί Στυλιανίδη; Ή τώρα επί Δημαρχόπουλου;
……
*Κι ένα τελευταίο. Θα είναι άραγε στη σημερινή συνεδρίαση παρών ο Μανώλης Τσέπελης ή δεν θα είναι;

Το πιο πιθανό να ‘ναι βέβαια απών, αλλά μπορεί ο άνθρωπος να νομίζει ότι δεν θυμάται κανείς ως αφανής εταίρος του Elisso Hotel τι «τέρατα» διέπραττε κι αυτός κατά του Κυβερνείου….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »