*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ποντιακό συμβούλιο Δήμου Αβδήρων...!

31 Μαΐου
Δήμαρχος και Πρόεδρος από τη Διομήδεια, γραμματέας από τη Φελώνη…
Νέο ποντιακό σύλλογο μπορούν να ιδρύσουν
οι Τσιτιρίδης, Μαυρίδης και Αντωνιάδης….
………
Το ΚΙΝΗΜΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί κυβερνητικά-ως μέλος της ΔΗΣΥΜ-ούτε με τη ΝΔ του Μητσοτάκη ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του Καραμανλή.
(Ο Σωκράτης Ξυνίδης στο face book)
-Δηλαδή θα επιδιώξει την αυτοδυναμία με τον… Ανταμπούφη και τον Φανουράκη;
…………
 «Σημαίνων πολιτικό πρόσωπο του τόπου μας με σημαντικές θέσεις και ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας  έχει προσεγγίζει τον Κώστα Ζαγναφέρη τις τελευταίες ημέρες και του έδωσε την απόλυτη στήριξή του για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Μία κίνηση που θα συζητηθεί και έχει τη δική της σημασία… και  τις νέες ίσως ζυμώσεις που γίνονται για τις εκλογές του 2019»
(Ο Κώστας Κανάτας για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη)
-Και μετά; Όπως θα ‘λεγε και ο Αείμνηστος Φρέντυ Γερμανός… Κώστα πάρε ένα… φιστίκι!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πάλι ξενύχτι προβλέπω για την Ξάνθη… Κανείς μας δεν πρόκειται να κοιμηθεί προκειμένου μέχρι ο Ζαγναφέρης να μας αποκαλύψει, ποιο είναι το «σημαίνων πρόσωπο»… που όχι μόνο θα τον επιβάλει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και θα τον βγάλει… βουλευτή στις εκλογές του 2019!
-Ο Παντελής Σοφιανός πάντως αποκλείεται…
……
*Γίνεται βρε Κώστα να αποτελεί σημαίνων πρόσωπο κάποιος που δεν κυκλοφορεί με τζάγκουαρ αλλά με… Μερσεντές όπως παλιά άπαντες οι λαζογερμανοί; Δεν γίνεται…
……
*Τι μού ‘κανε ο Κώστας Κανάτας. Να σπάω το κεφάλι μου να αναζητώ το «σημαίνων πρόσωπο», «με σημαντικές θέσεις και ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου»…
-Βρε μπας και εννοεί τον διαμορφωτή της κοινής γνώμης;
-Που όποιον στηρίζει… πατώνει; (Γιαννακίδης, Φώτης Καραλίδης, Χρίστος Πούλιος, Γεωργία  Ανδρέου…).
……
*Κι έλεγα κι εγώ γιατί ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης απογοητεύτηκε τόσο και σπανίως πλέον εμφανίζεται τόσο στο καφέ του Καλτσά, όσο και στο καφέ του Ανέστη Καραπάζογλου…
-Θα του «σφύριξε» το σημαίνων πρόσωπο ότι στηρίζει πλέον… Ζαγναφέρη!
……
*Γιατρέ θάρρος… Για το 2019 μιλάει το σημαίνων πρόσωπο, ενώ όλοι λένε ότι εκλογές θα γίνουν ή το 2017 ή το 2018!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Φ. ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ):
«Υποκρισία της Διοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. 
και οι πανηγυρισμοί της για επενδύσεις που έγιναν, 
αλλά «αυτοί» δεν ήθελαν…»
«Παλιά μας τέχνη κόσκινο…..»  λέει ο λαός μας.
«Μανούλες» στην οικειοποίηση έργων η Διοίκηση της Α.Μ.Θ. Πανηγυρίζουν για επένδυση, στο Ερατεινό Καβάλας, που με απόφασή  τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον Νοέμβριο του 2015 είχαν καταψηφίσει και σήμερα φωτογραφίζονται (στη νέα μονάδα) ως Τιμητές της Ανάπτυξης!!!
Για την ιστορία αναφέρουμε μόνο… τις δυο (2) αρνητικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, (υπ’ αριθμ. 152/2015 και 163/2015) για την μη παραχώρηση έκτασης για υλοποίηση επένδυσης Ανθοκομικής Μονάδας Θερμοκηπίων στο Ερατεινό Καβάλας. (Σύσσωμη η παράταξη της Διοίκησης καταψήφισε την παραχώρηση για την επένδυση, ενώ η Παράταξή μας και το σύνολο της Αντιπολίτευσης ήταν Υπέρ της παραχώρησης της Έκτασης και της υλοποίησης της Επένδυσης).
 «Κάποιοι» έτσι ονειρεύονται την Ανάπτυξη… «Κορδέλες, Ψαλίδια και Φωτογραφίες»!!!
Από το Γραφείο Τύπου
της Κοινωνικής Συμμαχίας
Ο Επικεφαλής
Φώτης Καραλίδης

H ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Ο Αλέξανδρος Κοντός ήταν από τους πρώτους που τηλεφώνησαν για να συλλυπηθεί τα παιδιά του Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ, Κυριάκο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη για το θάνατο του πατέρα τους.
Εξ’ άλλου με ανάρτησή του στο fb ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης, ανέφερε τα παρακάτω για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
«Έφυγε ένας αληθινός Πατριώτης, μια πολιτική φυσιογνωμία που στιγμάτισε με τον δικό της τρόπο την πολιτική ιστορία του Τόπου μας, ένας σημαντικός Έλληνας που υπηρέτησε με αφοσίωση και πίστη τη Δημοκρατία και τις Αρχές της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του...».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση 
στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη
 «Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από μαφιόζικες πρακτικές» αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα  ο ΣΥΡΙΖΑ, για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη πριν από μερικές ημέρες, από ομάδα αναρχικών, η οποία ανέλαβε την ευθύνη μέσω ανακοίνωσης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η Κουμουνδούρου καυτηριάζει την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης, παραλληλίζοντας την φρασεολογία με εκείνη που θυμίζει έντυπα διαπλοκής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα υπογραμμίζει «η νέα επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της, με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »