*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Χρόνια πολλά Σάκη Ζαϊτίδη....και πάντα δημιουργικά

31 Μαΐου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με ευχές στον αγαπημένο μου φίλο, Σάκη Ζαϊτίδη, του Spaghetti Company και του εστιατορίου Ξανθίππη, ο οποίος είχε χθες Τρίτη 30 Μαΐου τα γενέθλιά του και όπως έμαθα τα γιόρτασε με την οικογένειά του!
-Χρόνια πολλά Σάκη και ότι επιθυμείς!
……
*Ξεκινάει τις καλοκαιρινές περιοδείες του το μουσικό σχήμα «Πάμε Μπουζούκια» των Γιώργου Κουμουλίδη, Γεωργίας Ταστσόγλου και Μάριου Κιοσσέ.
-Η αρχή γίνεται αυτό το Σάββατο 3 Ιουνίου με ένα live τους στο Cafe-bar «Avali» στο Τυχερό Έβρου όπου μάλιστα θα τους συνοδεύσει μουσικά με το μπουζούκι του και ο τρομερός Δημοσθένης Μαρινίδης!
-Και έπεται και συνέχεια με επόμενο Live τους κατά πάσα πιθανότητα στο «ΑΙΓΑΙΟΝ» της Κεραμωτής.
-Λεπτομέρειες σύντομα!!!
……..
*Το No.1 mainstream party σε συνεργασια με το My Club στην Ξανθη σας προσκαλούν αυτή την Παρασκευη 2 Ιουνίου σε ακόμη ένα απόλυτο μουσικό event της πόλης!!
-Το MyClub ανοίγει τις πόρτες του λίγο μετά τις 00:00 και υποδέχεται το BigBang. Μαζί μ’ αυτό και όλους εσάς...
-Κλείστε ρεζερβέ στα τηλέφωνα: 6982854688 & 2541073536
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30
-Είσοδος 5 ευρώ με το ποτό.
-Τιμή φιάλης 60 ευρώ, σε προτεινόμενα ποτά. (Stoli, Label 5, Finsbury)
……
*Όχι μόνο επέστρεψε στην Ολλανδία ο αγαπητός Ξανθιώτης DJ Κώστας Σπυριάδης, αλλά απολαμβάνει καθημερινά και τις αγαπημένες του μπίρες σε γνωστές Pub του Ρότερνταμ παρέα με φίλους και συγγενείς!
-Ο Κώστας μετά το σύντομο ταξιδάκι που έκανε με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής στην Ξάνθη και το ΚΥΤΤΑΡΟ, είχε πολλά να τους διηγηθεί για τις εντυπώσεις και τις συγκινήσεις που έζησε αυτές τις λίγες μέρες που βρέθηκε πρόσφατα στην πόλη μας!
……
*Τις μέρες, τις ώρες αλλά και τα… λεπτά, μετράει πλέον ο στρατευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης ο οποίος αφού ολοκλήρωσε στο Γύθειο την εκπαίδευσή του ως… μάγειρας, έρχεται αυτό το Σάββατο με μετάθεση στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο Πετροχώρι!
-Ο Χαράλαμπος καθημερινά πηγαίνει στο λιμάνι του Γυθείου και μετρώντας τα κύματα νοσταλγεί την Ξάνθη, τον LIFE FM αλλά και τις θαυμάστριές του που τον περιμένουν πως και πως, γράφοντας μάλιστα και… στιχάκια στο Facebook, όπως αυτό που δημοσιεύω παρακάτω και στο οποίο διατηρώ και την ορθογραφία του:
«Τις θάλασσας τα κύματα μετράω ένα -ένα και μόνη σκέψη στο μυιαλό έχω καρδία μου εσένα!!!!».
-Μπράβο Χαράλαμπε… μετά και από… μάγειρας μας προέκυψες και στιχουργός!
-Καιρός να γράψεις κανένα τραγούδι και στον κολλητό σου τον Γιώργο Καρυπίδη!
……
*Ένα «Retro Party» παίζοντας κλασικά και σπάνια Rock τραγούδια, διοργανώνει αυτή την Παρασκευή ο Λάκης Κοτόρνος στο υπέροχο «GUERNICA» Pub!
-Ο Λάκης είναι έτοιμος να… «ξεσκονίσει» τα σπάνια βινύλια της συλλογής του και να μας ξυπνήσει μουσικές αναμνήσεις από το παρελθόν!
-Όλοι οι δρόμοι αυτή την Παρασκευή 2 Ιουνίου οδηγούν στην «GUERNICA» στην Παλιά Πόλη!!!
……..
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με ένα μήνυμα σε εντόπιο καλλιτέχνη που ουκ ολίγες φορές μας παρακάλεσε να γράφουμε τα καλύτερα για τον ίδιο και τη… «δουλειά» του και βγαίνει και ευχαριστεί δημόσια άλλους που δήθεν τον στηρίζουν!
-Η αχαριστία σε όλο της το… μεγαλείο!
-Καλή πορεία με τους νέους υποστηρικτές σου!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »