*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ «ΜΑΖΕΥΕΙ», όλα τα παλιά παιχνίδια από τις παιδικές χαρές και "ξηλώνει" την εξέδρα του Σελέρου!

31 Μαΐου
*Μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του «Μαχητή», ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων
*Μόνο ο Σπύρος Γαλανόπουλος ψήφισε στο να παραμείνει η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΕΔΡΑ του παράνομου γηπέδου του Σελέρου
Μια ακόμη δικαίωση για τον «Μαχητή» αφού το δημοτικό σύμβουλο Αβδήρων στην προχθεσινή του συνεδρίαση ομόφωνα μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας μας για την 9χρονη που τραυματίστηκε στην παιδική χαρά του Σουνίου, αντιλήφθηκε ότι… κινδυνεύουν όλοι μαζί να πάνε πακέτο στον Εισαγγελέα, αφού ως όφειλαν, δεν απέσυραν ακόμη τα παλιά (και επικίνδυνα) παιχνίδια ως όφειλαν… αρκούμενοι σε μια λιτή ανακοίνωση!!!
Σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο (σ.σ. το θέμα έθεσε στο σώμα για 3η φορά ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης), ήδη συνεργεία του Δήμου Αβδήρων ετοιμάζονται προκειμένου να μαζέψουν όλα τα παλιά μηχανήματα.
Παράλληλα όλες οι παιδικές χαρές θα μετατραπούν σε χώρους πρασίνου με παγκάκια και να μπορούν τουλάχιστον να λειτουργήσουν για τους δημότες ως χώροι αναψυχής και ξεκούρασης, μέχρι ο Δήμος να εγκαταστήσει τα νέα νόμιμα παιχνίδια και να πάρει τις νόμιμες άδειες που εκ του Νόμου απαιτούνται για τις παιδικές χαρές.

ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ 
ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΕΛΕΡΟΥ
Όμως και στο άλλο θέμα που συζητήθηκε μάλιστα πρώτο, το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων δικαίωσε τον ΜΑΧΗΤΗ, αφού μετά την ακύρωση της απόφασης από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ για τυπικούς λόγους, το βράδυ της Δευτέρας πήρε την απόφαση να ξηλώσει την εξέδρα και μάλιστα με πολλά ΝΑΙ αυτή τη φορά, μόλις 2 ΟΧΙ και 6 παρών της παράταξης Τσολακίδη.
Αναλυτικότερα:

Με ψήφους 13 ΝΑΙ (ναι ψήφισε και ο Δημήτρης Γαλανόπουλος αλλά και ο Κώστας Αντωνιάδης), 2 όχι από τα οποία το ένα του πρώην του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Σπύρου Γαλανόπουλου και 6 παρών (οι σύμβουλοι του Βασίλη Τσολακίδη πριν του Σίμου Αθανασίου), το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων προ του κινδύνου να πάνε όλοι κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος, ψήφισαν να ξηλωθεί η εξέδρα του Γηπέδου του Σελέρου. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »