*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ξηλώνεται η παράνομη εξέδρα του γηπέδου του Σελέρου, ΟΧΙ μόνο απο τον Σπύρο Γαλανόπουλο!!!

30 Μαΐου
Την απόφαση να ξηλωθεί η σιδερένια παράνομη εξέδρα του γηπέδου του Σελέρου πήρε χθες το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων με 13 ψήφους ΝΑΙ (να ξηλωθεί), 2 ψήφους ΟΧΙ (να μην ξυλωθεί, ένας μειονοτικός και ο Σπύρος Γαλανόπουλος) και 6 παρών της παράταξης Τσολακίδη!
…………..
Ουδέποτε ζήτησα από τον εκδότη της ηλεκτρονικής εφημερίδας XanthiNews κ. Σταύρο Καρυπίδη να κλείσουμε οποιαδήποτε υπόθεση. Το διαψεύδω κατηγορηματικά… Άλλωστε το να ζητάει εκ των υστέρων δημόσιες συγνώμες από αυτούς που συκοφάντησε και λοιδόρησε ο εν λόγω κύριος είναι γνωστό τοις πάσι και κυρίως στη τοπική κοινωνία και τα πολιτικά πρόσωπα που τον οδήγησαν στα δικαστήρια.
(Από την απάντηση του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στον… διαμορφωτή Κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδη)
-Μήπως πρέπει να φέρουμε τον… μάνατζερ ράγκμπι να μας λύσει τις απορίες;
………….
Θεωρούμε ότι τώρα είναι η ιστορική περίοδος που πρέπει να αφαιρέσουμε και όχι να προσθέσουμε τέτοιου είδους αγάλματα και μνημεία στην πόλη μας. Η τεχνητή, ελέω εκλογικού νόμου, απόλυτη πλειοψηφία που διαθέτει, πρέπει σε τέτοιου είδους ζητήματα να επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση…..
(Από την επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ για τη ΞΑΝΘΗ» Νίκου Ανταμπούφη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης)
-Η τεχνητή ελέω εκλογικού Νόμου απόλυτη πλειοψηφία βρε Νίκο αλλά κι εσύ… άπαιχτος παραμένεις! Κατεβαίνεις υποψήφιος Δήμαρχος και μάλιστα με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κα μόνο εσύ εκλέγεσαι και μάλιστα χωρίς σταυρό….με νεροκουβαλητές όλους τους υπόλοιπους!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προς τον… Διαμορφωτή κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδη Χρύσα Ξάνθης.
Επειδή και πάλι επιχείρησες να ρίξεις λάσπη στον Θωμά Μίχογλου, θα δώσεις στη δημοσιότητα τον ακριβή αριθμό των δηλώσεων ΣΥΓΝΩΜΗΣ που υπέγραψες για να αποσύρει τις αγωγές του που σου είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μπένης με δικηγόρο τον Θωμά Ξανθόπουλο;
-Ή  θα με βάλεις σε πειρασμό να τις δημοσιεύσω εγώ;  Περιμένω με αγωνία την απάντηση σου, είτε δια μέσω του χορηγού σου Πασχάλη, είτε δια μέσω του Δήμαρχου Μπάμπη που εσύ τον βρίζεις κι αυτός σε καλεί στο γραφείο του για… καφέ!
…….
*Για 2η φορά θα ψηφίσει ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ο Μανώλης Φανουράκης όπως αποκάλυψε χθες ο ίδιος στην Ανοιχτή γραμμή…
-Καλά να πάθεις Κώστα, γιατί την γιορτή σου με τον Σύλλογο Φίλων Κ. Καραμανλή την γιόρτασες στο Elisso hotel κι όχι στο… Κυβερνείο! Καλά να πάθεις, για να μάθεις…
……
*Με ένα παγωτό στον Σπύρο Γαλανόπολο και τα κατάφερνε μια χαρά ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης στις εκλογές!
-Ενώ στη Γερμανία τον Κώστα Αντωνιάδη τον γέμισε… σοκολάτες! Περαστικά σου…
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
Επιμένει ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, εντολή να ανοιχτούν όλες οι αιτήσεις για να προσληφθούν οι… «Τουρκόγλωσσες»!
Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι μπορεί να έχει παρέμβει η Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης και μάλιστα με το χαρακτηρισμό του επείγοντος για τον φωτογραφικό διαγωνισμό του Δήμου Μύκης με τις τρεις προσλήψεις…. ΤΟΥΡΚΟγλωσσων υπαλλήλων, ο Δήμαρχος όμως δεν πτοείται με τίποτα και λέει θα συνεχίσει ανοίγοντας του φακέλους, ισχυριζόμενος ότι:
1. Ο διαγωνισμός εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ.
2. Ο Υπουργός Παιδείας δεν του είπε τίποτα….
3.Τον στηρίζει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έστω και χωρίς τους… ΑΝΕΛ!
-Επιμένω στον κύριο Τέρενς Κουίκ, στον Παναγιώτη Σγουρίδη και στην κυρία  Χρύσα Ούτση ότι ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στην Ελλάδα που έβαλε σε έναν διαγωνισμό ΠΡΟΣΟΧΗ, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ με πιστοποιητικό από το Τουρκικό Πανεπιστήμιο Άγκυρας «Tomer»!!!
Να ξηλωθεί η εξέδρα του γηπέδου του ΣΕΛΕΡΟΥ με 13 ΝΑΙ!
Την απόφαση να ξηλωθεί η σιδερένια παράνομη εξέδρα του γηπέδου του Σελέρου πήρε χθες το δημοτικό συμβούλιο με 13 ψήφους ΝΑΙ (Να ξηλωθεί), 2 ψήφους ΟΧΙ (ένας μειονοτικός και ο Σπύρος Γαλανόπουλος) και 6 παρών της παράταξης Βασίλη Τσολακίδη που ζήτησε να γραφεί στα πρακτικά το αποτέλεσμα, διότι «μπορεί εμείς να αγοράσαμε την εξέδρα, αλλά αυτή στήθηκε παρά της ενστάσεις του κυρίου Αντωνιάδη που έλεγε ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ»!!
Η εξέδρα εντός του Ιουνίου θα ξηλωθεί προκειμένου τα σίδερα να πάνε στον όρχο του Δήμου Αβδήρων και να δούνε αν μπορούν να την νομιμοποιήσουν στο γήπεδο Σελέρου οπότε αν τα καταφέρουν, θα την ξανατοποθετήσουν…
Ζήσε Μάη δηλαδή…! Να φας… εξέδρα!
Στην Κομοτηνή ο Τούρκος 
υφυπουργός Εξωτερικών Αχμέ Γιλντίζ
Το γνωστό δρομολόγιο - πρόκληση ακολούθησε το Σάββατο 27 Μαΐου στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κομοτηνή ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Αχμέ Γιλντίζ. Σε μια "ιδιωτική" όπως χαρακτηρίστηκε η επίσκεψη του στην περιοχή ο Τούρκος αξιωματούχος βρέθηκε στην αποκαλούμενη "τουρκική νεολαία" της Κομοτηνής όπου έκανε ομιλία και δέχτηκε δώρα από τον πρόεδρο της Νετζάτ Αχμέτ, συνοδευόμενος από τον Τούρκο πρόξενο Αλή Ριζά Ακιντζί.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε το γραφείο του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ όπου νεαρά κορίτσια τον υποδέχτηκαν με λουλούδια. Ο υφυπουργός εξωτερικών της γειτονικής χώρας αργότερα της ίδιας μέρας παραβρέθηκε σε ιφτάρ στα Αρριανά. Την Κυριακή συνέχισε την περιοδεία του σε Μύκη και Εχίνο Ξανθης και στην συνέχεια στην Καβάλα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »