*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Σιωπούν οι Καραμανλικοί για Φανουράκη, κολλητός του Τσεγγελίδη ο Σάκης Τανιμανίδης!

30 Μαΐου
*Δεν ξέρω αν κι αυτήν τη φορά τον πάρει τηλέφωνο τον Μανώλη η Μάνα του γιατί θα ψηφίσει αύριο Τετάρτη για δεύτερη φορά ΚΑΤΑ της προτομής του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Ξάνθη…
Ωστόσο θα τον συγχαρώ γιατί… καλά τους κάνει! Τέτοιο «κόμμα» που έχουν, ποιος τολμάει να διαγράψει τον Φανουράκη επειδή δεν γουστάρει τους Καραμανλήδες;
……
*Και εξηγούμε: Γιατί να μην τα κάνει αυτά ο Μανώλης, όταν ο «κολλητός» του Λευτέρης Αυγενάκης που έφυγε ως αποστάτης από τη Νέα Δημοκρατία, πήγε στο κόμμα της Ντόρας, κατέθεσε μηνύσεις στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά για τα λεφτά που οφείλει στο δημόσιο και αφού έκανε τα «γούστα» του, όχι μόνο επέστρεψε θριαμβευτικά αλλά ο Κυριάκος τον έχρισε και… γραμματέα;
……
*Ποιος τολμάει λοιπόν να τα βάλει με τον Φανουράκη όταν τον βλέπει να φωτογραφίζεται μαζί με τον Αυγενάκη και τον Κυριάκο και να απολαμβάνει τέτοιας… δόξας;
-Ο Κατσαρίκας, ο Γιάννης ο Χρηστίδης ή ο Ζαγναφέρης;
……
*Ο οποίος Ζαγναφέρης μάλιστα χθες, έσπευσε να δικαιολογήσει τον Φανουράκη που ψήφισε ΚΑΤΑ της προτομής στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σχολιάζοντας στο στυλ… του ζαμάν φου!
-Αυτοί (οι γαλάζιοι) εκεί στο δημοτικό συμβούλιο έχουν… ενδοδημοτικές κόντρες, δεν ανακατεύομαι!
…..
*Δεν ανακατεύεσαι φίλε Κώστα, αλλά στη γιορτή σου πρώτη σειρά «πίστα» τον είχες τον Τσέπελη που έτρεχε στις γιορτές του…Σαλτούρου, του Γιαννακίδη και του Φώτη Καραλίδη!
-Τίποτα δεν σας ενοχλεί, τίποτα δεν σας αγγίζει, αρκεί αυτοί που είναι ΚΑΤΑ του Δήμαρχου Μπάμπη, να είναι στις επόμενες εκλογές… μαζί σας!
(σ.σ. Όπως  ήταν μαζί σου φίλτατε Κώστα όταν σε κυνηγούσανε μαζί με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και τρέχανε για την εκλογή του Μέτιου; Κάπως έτσι;)
……
*Κι αφού αναφέρομαι στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, πώς να μην σχολιάσω το άγριο «κράξιμο» που έφαγε από την Δήμαρχο Καβάλας κ. Τσανάκα διότι στην ομιλία του στα εγκαίνια της 1ης SYNERGIA, ξέχασε να κάνει αναφορά στο υπ’ αριθ. 1 παραδοσιακό προϊόν της Νέας Καρβάλης που είναι οι… κουραμπιέδες!
-Άπαιχτος…!
……
*Βέβαια το κακό με τον Μέτιο δεν είναι ότι ξέχασε τους Κουραμπιέδες, αλλά το ότι δεν «περπατάει» στο κόσμο κι όσο περνάει ο καιρός, τόσο αυξάνουν οι πολίτες που λένε με αυτόν Περιφερειάρχη, η Περιφέρειά μας δεν έχει καμιά τύχη!
-Οπότε με το που θα μπει το 2018, καθόλου μην παραξενευθείτε αν δείτε έναν νέο ανεξάρτητο Περιφερειακό συνδυασμό. Η «σπίθα» ήδη υπάρχει…
……
*Αυτό το ξέρατε; Ότι ο φοβερός Σάκης Τανιμανίδης που παρουσιάζει με τόσο μεγάλη επιτυχία το Survivor είναι… κολλητός του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη διότι  η καταγωγή του είναι από τα Λιβερά Τοξοτών που τώρα βέβαια είναι ένα έρημο χωριό!
-Προσθέστε τώρα σε όλα αυτά και το ότι η Εμινέ Γεσήρ που είναι το δεξί χέρι του Τούρκου Παραγωγού είναι από το Ωραίον…
-Τι συμπέρασμα βγάζετε; Ότι άνετα ένα Survivor θα μπορούσε να γίνει στο Κάστρο του Τσεγγελίδη στα… Κομνηνά!
-Ειλικρινής πρόταση. Σάκη αν δεν γίνεται αυτό, μπορεί να γίνει το άλλο. Στο επόμενο Survivor να πάρεις στους Διάσημους τον Γιάννη Τσεγγελίδη και θα τα σπάσεις τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Κι αύριο τα ξαναλέμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »