*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα Απίστευτο! Το μουσικό συγκρότημα "Ντιριντάχτα" έδιωξε τον Αντώνη Χειμωνίδη!!!

30 Μαΐου
*Πως και πως περιμένουν όλοι στην Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο για «επιδρομή» στο My Club!
-Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μοναδικό live με την εκρηκτική τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έχει επιστρέψει σε ρυθμούς καθημερινότητας και για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν θα εμφανίζεται στο πλευρό του δημοφιλούς Κωνσταντίνου Αργυρού στην πίστα του «Fantasia»!
-Στο ίδιο σχήμα θα συμμετέχει επίσης ο Πέτρος Ιακωβίδης. Η πρεμιέρα αναμένεται εντός Ιουνίου, ωστόσο ξαφνιάζοντας τους πάντες, αποφάσισε να "επιστρέψει" στο τραγούδι με μια σπέσιαλ μοναδική εμφάνιση με την ορχήστρα της το Σάββατο 3 Ιουνίου στο My club!!!
……
*Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε τον τελευταίο καιρό με τα όσα συμβαίνουν στο «νέο-ιδρυθέν» Ξανθιώτικο μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα», επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τα γραφόμενα και τις πληροφορίες της στήλης μας!
-Φίλιππος Δομνίδης, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης επιβεβαίωσαν έμμεσα ότι ο Αντώνης Χειμωνίδης αποτελεί πλέον παρελθόν από το μουσικό σχήμα τους!
-Οι ίδιοι δημιούργησαν «σελίδα» στο Facebook, αναρτώντας φωτογραφίες του συγκροτήματος χωρίς τον Αντώνη αλλά και χωρίς να αναγράφουν πουθενά το όνομά του!
-Πρόσφατα μάλιστα, οι τρείς τους, τραγούδησαν το περασμένο Σάββατο σε δεξίωση βάφτισης στην ταβέρνα «Το Κιόσκι».
-Αν όλα αυτά δεν είναι απόδειξη ότι αποχώρησε ο Χειμωνίδης από τους… «Ντιριντάχτα» τότε τι είναι;;;
-Το μόνο που δεν έμαθα ακόμη είναι ο λόγος!
……
*Ο οποίος Αντώνης Χειμωνίδης με τη σειρά του «δείχνει» στους τρεις πρώην συναδέλφους του ότι δεν πειράχτηκε καθόλου από την απόφασή του να κάνει solo καριέρα, αφού το Σάββατο θεάθηκε με την αγαπημένη του Γιώτα να απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο cafe-bar prestige!
-Άλλωστε ένας Αντώνης είναι μια...ολόκληρη ορχήστρα με τραγουδιστή μαζί!
……
*Από την άλλη, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου, ενώ καταστρώνουν τα νέα πλάνα τους για τις καλοκαιρινές περιοδείες τους με το μουσικό σχήμα τους «Πάμε μπουζούκια», την περασμένη Κυριακή εθεάθησαν για κρασάκι σε γνωστό μαγαζί της Κεραμωτής, όπου έχουν και πολλούς θαυμαστές! Μαέστρος τους ο Μάριος Κιοσσές...
……
*Άλλη μια βραδιά καραόκε, διοργανώνει αύριο Τετάρτη το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, με παρουσιάστρια στην τρομερή Θωμαή και DJ την ΤΖΟ STAV, περιμένοντας όλους τους… επίδοξους τραγουδιστές να δοκιμάσουν τις φωνητικές και ερμηνευτικές τους ικανότητες με τα τραγούδια που θα επιλέξουν!
Στην φωτογραφία μια ακόμη νέα....Βανδή! Κι απο φωνή και σαν κορμί....
……
Χαμός γίνεται στα social media με τα δυο Ξανθιωτάκια τον Σάββα και την Γιώτα που κατάφεραν την περασμένη Παρασκευή να περάσουν στην επόμενη «φάση» των Live στο X-Factor!
-Το ταλαντούχο ντουέτο που αποτελεί πλέον τους Coda project κατάφεραν με μια μαγική ερμηνεία τραγουδώντας Sade και το τραγούδι «Ordinary love» να εντυπωσιάσουν και να συγκινήσουν όχι μόνο τους τέσσερις κριτές, τον «μέντορά» τους Μπάμπη Στόκα, Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμπα και Γιώργο Παπαδόπουλο (χειροκροτούσαν όρθιοι!!!), αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα!
……

*Και τέλος, το καλλιτεχνικό «τρίο» John, Chris Bozidis και Andreas Darbouka, έρχονται για άλλη μια φορά στην περιοχή μας, αυτή τη φορά όμως όχι στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά στις Σκιές στη Διομήδεια Ξάνθης όπου αυτό το Σάββατο 3 Μαΐου θα τραγουδήσουν στο τελευταίο πάρτι του Ελληνάδικου για τη φετινή σαιζόν!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »