*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Την αλήθεια την δικαιώνει ο χρόνος...αλλά κι ο....Σταύρος Καρυπίδης!

27 Μαΐου
*To έχω γράψω πολλές φορές και το επαναλαμβάνω….Την αλήθεια έστω και με καθυστέρηση, την δικαιώνει ο χρόνος και τρανό παράδειγμα εκείνη όλη η σκευωρία σε βάρος του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου παραμονές δημοτικών εκλογών του 2014…
…….
*Ήταν η περίοδος που όλο εκείνο το «σύστημα» του Κανάλι 6 με πρωταγωνιστές τους Γ. Σιδηρόπουλο, Μαρία Κώστογλου, Συληγαρδάκη και Σταύρο Καρυπίδη, έστησαν το ΒΡΩΜΙΚΟ σκηνικό για τον… «Χρυσαυγίτη» Μίχογλου με σκοπό την ηθική, προσωπική και οικογενειακή του εξόντωση, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο ο πρώτος να «χαλκεύσει» και φωτογραφία του όπου ομιλία του στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης όπου ήταν Πρόεδρος, εμφανίστηκε με το σήμα της Χρυσής Αυγής να γίνεται σε δήθεν εκδήλωση των… Χρυσαυγιτών!
……
*Είχαμε λοιπόν καταγγείλει από τότε όλο εκείνο το ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ με τους πρωταγωνιστές μάλιστα να φτάνουν στο σημείο ακόμη και να… «μοντάρουν» τη λάσπη εναντίον του Θωμά Μίχογλου (σε βίντεο και εικόνα) με έναν εκ των βρώμικων τότε πρωταγωνιστών, τον εκδότη της εφημερίδας XanthiNews Σταύρο Καρυπίδη τον οποίο φυσικά και μήνυσε ο Δήμαρχος Τοπείρου, όπως και τους υπόλοιπους!…
-Ποια ήταν λοιπόν η τελική κατάληξη εκείνης της ιστορίας; Διαβάστε παρακάτω…
…….
*Χθες λοιπόν στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης ο κύριος Καρυπίδης ήταν κατηγορούμενος για όλες εκείνες τις αισχρές συκοφαντίες κατά του Δημάρχου Τοπείρου, όχι μόνο από το πάνελ αλλά και από την γνωστή ηλεκτρονική του σελίδα εμφανίζοντας τους… Χρυσαυγίτες με εντολές Μίχογλου να πηγαίνουν απειλούντες ακόμη και… στα τζαμιά των μουσουλμάνων στον Τόπειρο!
……
*Τι έκανε ωστόσο αυτός ο ανδρείος και μεγάλος δημοσιογράφος, χορηγοί του οποίου διατελούν με υπερηφάνεια οι Τσέπελης και Πασχάλης Λύρατζης;!
-Πήγε γονυπετής και παρακαλούσε τον Θωμά Μίχογλου χθες το πρωί στο δικαστήριο να ανακαλέσει την μήνυσή του σε βάρος του διότι δεν φταίει ο ίδιος, αλλά… άλλοι!
-Εκλιπαρώντας μάλιστα να υπογράψει και δημόσια δήλωση συγνώμης γιατί συκοφάντησε τον Δήμαρχο Τοπείρου!!!!
……
*Τελικό αποτέλεσμα!; Ο Σταύρος Καρυπίδης λοιπόν, όπως είχε κάνει και με τις αγωγές του Δημήτρη Μπένη, υπέγραψε ΔΗΛΩΣΗ μετάνοιας και συγνώμης στον Θωμά Μίχογλου ομολογώντας τρία χρόνια μετά ότι όλα όσα είπαν, μεθόδευσαν και διέδωσαν παραμονές δημοτικών εκλογών κατά του Δημάρχου Τοπείρου, ήτανε… ΨΕΜΑΤΑ!!!
……
*Δηλαδή την είχανε «στήσει» όλη η παρέα κανονικά την ιστορία με τον Θωμά Μίχογλου με σκοπό να τον εξοντώσουν πολιτικά και ηθικά, χωρίς καν να σεβαστούν ότι έχει οικογένεια με μεγάλα παιδιά και του άφηναν τη ρετσινιά του Χρυσαυγίτη!
……
*Έτσι απλά και για την ιστορία θα αναφέρω ότι μετά την παραπάνω δήλωση ο Δήμαρχος  Τοπείρου με την μεγαλοψυχία που τον διακρίνει, ανακάλεσε τελικά την μήνυσή του κατά του Σταύρου Καρυπίδη, πλην όμως ακολουθούν μέσα στον Ιούνιο και οι δίκες με τους υπόλοιπους συκοφάντες του!
-Την κυρία Μαρία Κώστογλου του ΙΝΕ και του Κανάλι 6, τον γνωστό Συληγαρδάκη, τον Σιδηρόπουλο κλπ που συνέχιζαν μάλιστα να συκοφαντούν τον Μίχογλου ακόμη και μετά την πανηγυρική εκλογική του νίκη στον Τόπειρο!!!
……
*Σήμερα λοιπόν μετά από τις χθεσινές σοβαρές εξελίξεις, αφήνουμε στη κρίση του λαού αυτούς τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, αφού δυστυχώς και πάλι δικαιωθήκαμε. Εμείς τα είχαμε γράψει απο τον Μάιο του 2014. Δηλαδή τρία χρόνια πριν!!! 
.....
*Διαβάστε και πως "αυτοδιαφημίζεται" ο συγκεκριμένος κύριος 
και πρώην ηλεκτρολόγος της ΣΕΒΑΘ στην ιστοσελίδα του

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Σταύρος Καρυπίδης-Διαμορφωτής κοινής γνώμης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων. Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »