*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! Ο Σταύρος Καρυπίδης, ομολόγησε ότι «όλα» ήταν σκευωρία, σε βάρος του Θωμά Μίχογλου! ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ

27 Μαΐου
Πήγε γονυπετής και παρακαλούσε τον Δήμαρχο Τοπείρου να ανακαλέσει την μήνυση! Κυνική ομολογία και δημόσια συγνώμη χθες στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης
ΗΤΑΝ όλα ψέματα! Τρία χρόνια μετά την άθλια εκείνη σκευωρία σε βάρος του νυν Δημάρχου Τοπείρου ΘΩΜΑ ΜΙΧΟΓΛΟΥ (παραμονές δημοτικών εκλογών 2014) από την «Τόλμη», το XanthiNews, το Κανάλι 6 και την γνωστή δημοσιογραφική παρέα, χθες στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης, ήρθε η στιγμή της αλήθειας που δυστυχώς ΔΙΚΑΙΩΣΕ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ όλη την αρθογραφία του «Μ» εκείνη την εποχή αλλά και ότι επρόκειτο περί σκευωρίας!!!
-Ο κατηγορούμενος εκδότης της XanthiNews Σταύρος Καρυπίδης που έβγαινε τότε στα παράθυρα του Κανάλι 6 λοιδορώντας και συκοφαντώντας τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά  Μίχογλου ως δήθεν… Χρυσαυγίτη, με γραπτή δήλωση ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ, ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ!!! Μετά από αυτό και δεχόμενος την ειλικρινή μετάνοια του εν λόγω δημοσιογράφου, ο Δήμαρχος Τοπείρου ανακάλεσε την μήνυσή του σε βάρος του.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ Η ΤΟΛΜΗ 
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ
Υπενθυμίζουμε ότι παρά την πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά της ΤΟΛΜΗΣ τον Δεκέμβριο 2015, ο Γ. Σιδηρόπουλος συνέχιζε  τη λάσπη του κατά του Δημάρχου Τοπείρου με αποτέλεσμα ο κ.Θωμάς Μίχογλου να κάνει και την παρακάτω γραπτή δήλωση στις 5/12/2015:
«Δήλωση του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου
Πίστευα ότι η καταδίκη του Εκδότη της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ για όσα συκοφαντικά διέδωσε για το πρόσωπο μου την εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 θα λειτουργούσε παιδευτικά και θα αποτελούσε μια αφορμή για να συναισθανθούν καλύτερα οι συντελεστές του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού συγκροτήματος την αποστολή τους και να σταματήσουν την επιχείρηση σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου. Δυστυχώς έκανα λάθος. Πριν ακόμη καθαρογραφεί η απόφαση, την αμέσως επόμενη μέρα από την καταδίκη τους, επιδόθηκαν ξανά στην ίδια μεθοδολογία κατασυκοφάντησης μου, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν σταθεροί στην επιλογή τους και να μην σεβαστούν την επιλογή των δημοτών του ΔΗΜΟΥ Τοπείρου, προσηλωμένοι σταθερά στις παλιές πρακτικές που ο λαός, ατυχώς γι αυτούς καταδίκασε. Δεν θα τους ακολουθήσω στον κατήφορο της συνεχιζόμενης εμπάθειας και της ψευδεπίγραφης αντιφασιστικής υστερίας που τους χαρακτηρίζει, απόρροια ενός διακαούς πόθου για ηρωοποίηση. Θα επιμείνω σε όσα διδακτικά ακούστηκαν στο δικαστήριο, ότι δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει, να επιμορφώνει, να διαμορφώνει ενημερωμένους πολίτες, να εξημερώνει τα πλήθη, να συνθέτει, να συμβάλει στην επίτευξη μιας συνειδητοποιημένης κοινωνίας που θα ανεβαίνει επίπεδο. Η κίτρινη δημοσιογραφία, όσο ελκυστική και να είναι, όσο πρόσκαιρα οφέλη και να έχει, είναι αδιέξοδη και καταστροφική για όποιον την επιλέξει. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και δυστυχώς είναι και οικονομικά επιζήμιο, ειδικά στα χρόνια που περνάμε»

Δήλωση του Σταύρου Καρυπίδη για τον Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου
                                                  ΔΗΛΩΣΗ

Ο υπογεγραμμένος Καρυπίδης Σταύρος του Δημητρίου και της Ελένης, δημοσιογράφος, με την παρούσα δήλωσή μου ανακαλώ ως ανακριβή, όσα γεγονότα ισχυρίσθηκα σε βάρος του Δημάρχου Τοπείρου Μίχογλου Θωμά του Ιωάννη που αφορούσαν είδηση περί συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στο συνδυασμό του ως υποψηφίου Δημάρχου Τοπείρου τον Μάιο του 2014 (σχετική υπ’ αριθ. ΒΜ: Β2014εγχ/170 έγκλησή του), καθόσον όπως διαπίστωσα από έρευνα που έκανα εκ των υστέρων και από έγγραφα που ετέθησαν υπόψη μου, οφείλονταν σε παραπληροφόρηση κι ελλιπή διασταύρωση των δεδομένων εκείνης της περιόδου.
Με την παρούσα δήλωσή μου, η οποία θα δημοσιευθεί κατά νόμον στο ειδησεογραφικό μου site www.xanthinews.gr, αποκαθιστώ δημόσια την τιμή και την υπόληψή του, καθώς δεν είχα οιαδήποτε πρόθεση δυσφήμισής του.
Ξάνθη, 26-05-2017
Ο Δηλών
Σταύρος Καρυπίδης

-------------
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Σταύρος Καρυπίδης-Διαμορφωτής κοινής γνώμης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων. Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΣΤΑΥΡΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έχει κι άλλες δίκες με την γνωστή παρέα του Κανάλι 6, αφού αρχές Ιουνίου 2017 κάθονται κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του και οι Συληγαρδάκης, Μαρία Κώστογλου, Σιδηρόπουλος ΚΛΠ.
Φυσικά μετά την χθεσινή εξέλιξη στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης περιμένουμε απο τον κύριο Σταύρο Καρυπίδη να θέσει υπόψη των φίλων και συνεργατών του όλα αυτά τα έγγραφα (;)  που εκ...των υστέρων τέθηκαν υπόψη του!!! Προκειμένου να τους βοηθήσει στις δίκες τους, διότι έχω την εντύπωση οτι με το να την "γλιτώσει" ο ίδιος, δυσκόλεψε την θέση αυτών που τον βοήθησαν στα μέγιστα στην δημοσιογραφική του καριέρα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »