*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Απριλίου

SEE THROUGH "Αυτοκόλλητοι" έγιναν Δημήτρης Σαλτούρος και Ζαγναφέρης!!!

06 Απριλίου
 Χέρι χέρι αγκαλιά ο… Δημήτρης Σαλτούρος με τον Ζαγναφέρη…!
(Χθες έκαναν χειραψίες με τον κόσμο κι οι δυο στα καφέ απέναντι από τα δικαστήρια)

ΑΚΟΥΣΟΝ
ΑΚΟΥΣΟΝ
*«Δεκανίκι» στο ΣΚΑΪ ζήτησε ο Πρύτανης του ΔΠΘ Σάκης Καραμπίνης στη προσπάθειά του να «γλιτώσει» την αποπομπή…;! Δεν είδα τις δηλώσεις του, αλλά ο Σάκης ήδη έχει κινητοποιήσει πολύ κόσμο για συμπαράσταση με μια διαφορά…
-Αυτοί που θα τον «στηρίξουν», καλό είναι να ‘ναι προσεχτικοί, γιατί κανείς δεν ξέρει τι καινούργιο μπορεί να γίνει σε βάρος του!
(σ.σ. Αυτό ισχύει και για την Νέα Δημοκρατία αλλά και για ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι…).
……
*Κι επειδή κάποιοι με ρωτάνε επιμόνως γιατί με τόσο πάθος οι αδελφοί Σιδηρόπουλοι στηρίζουν τον Καραμπίνη…
Προς το παρόν τους παραπέμπω στον ίδιο τον Πρύτανη με τον οποίο είναι φιλαράκια, για να μας δώσει αυτός την απάντηση…
(σ.σ. Άλλωστε υπάρχει και φωτογραφικό υλικό για κάποιες μεταφορές επίπλων…κι ο νοών νοείτω. Ο Παύλος καταλαβαίνει καλά τι εννοώ…).
……
*Τσάρκες με τον δικηγόρο και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σαλτούρο έκανε χθες μες την καλή χαρά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης…
Μάλιστα ο πρώτος περνώντας από τα καφέ, έκανε χειραψίες σχεδόν με όλους… Ετοιμάζεται πυρετωδώς, προσδοκώντας προφανώς και στη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη…!
-Γιατί το γράφω αυτό; Γιατί από το καλοκαίρι ακόμη Ζαγναφέρης και Δημήτρης Σαλτούρος ουκ ολίγες φορές πήγαν μαζί για ποτό στο Elisso Hotel
……
*O μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό και ποιος ξέρει τι σκεφτόταν….
-Εκείνο το 1-1 με τον ΠΑΣ στο 91’ «ακόμη» μας «καίει» όλους μας…
……
*Αν κάτι συμβαίνει και δεν παίρνετε τον «Μαχητή» στα χέρια σας, ενημερώστε μας αμέσως με ένα τηλέφωνο στο 25410 25555.
‘Ήδη ανακαλύψαμε μέχρι ένα σημείο κάποια προβλήματα με τη διανομή, οπότε ενημερώστε μας.

Στρατιωτικοί γιατροί του Δ΄.Σ.Σ. 
σήμερα στο Κέντρο Υγείας Εχίνου
Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 από 10:00Ω έως 13:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Χειρουργό, Ορθοπεδικό και Ωτορινολαρυγγολόγο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΕΧΙΝΟΥ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
Εκπρόσωπος Τύπου Σ. Στρατού : Ανχης (ΠΖ) Δημήτριος Ρίζος

Με δυο νέα έργα συμμετέχει ο Δήμος Ξάνθης στο πρόγραμμα INTERREG V-A Ελλάδα - Βουλγαρία
Εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα - Βουλγαρία 2014-2020 δύο προτάσεις στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος Ξάνθης.
Το πρώτο έργο αφορά το «Κοινό Σύστημα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων για Μακροπρόθεσμη Αποδοτικότητα» (WRESTLE) και συμπεριλαμβάνει το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου βιώσιμης διαχείρισης υδάτων στην επιλέξιμη διασυνοριακή περιοχή στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης.
Το δεύτερο έργο αφορά την «Ενίσχυση της βιοποικιλότητας μέσω της βιώσιμης διαχείρισης και προστασίας των ενδιαιτημάτων σπάνιων ειδών στους ποταμούς Νέστο και Άρδα και στην οροσειρά της Ροδόπης» (WILD LIFE FOR EVER) και συμπεριλαμβάνει τις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης για την υλοποίηση δράσεων προστασίας της χλωρίδας και πανίδας του ποταμού Νέστου.

ΟΑΕΔ: Την Παρασκευή ξεκινά η πίστωση Δώρου 
και επιδομάτων στους δικαιούχους
Οι πιστώσεις του Δώρου Πάσχα και η προπληρωμή των επιδομάτων στους δικαιούχους επιδοτούμενους και μακροχρονίως ανέργους, όπως και η ειδική παροχή μητρότητας, θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται – σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό – από την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.   
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των δικαιούχων, θα πιστώνονται κανονικά από την ερχόμενη Παρασκευή, διαβεβαιώνει η διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), εκτιμώντας ότι η προγραμματισμένη απεργία των υπαλλήλων της Εθνική Τράπεζας, δεν θα επηρεάσει την διαδικασία πίστωσης των επιδομάτων.
Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί: «από την Παρασκευή 07.04.2017 θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η πίστωση των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 μέχρι και 23.04.2017».

Ιερέας στην Πάτρα πυροβόλησε και σκότωσε
δύο σκυλιά μπροστά στα μάτια παιδιών
Όταν αντελήφθη πως έχει κληθεί η Αστυνομία, έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο
Στη σύλληψη ενός ιερέα προχώρησε η αστυνομία μετά από καταγγελία φιλοζωικού συλλόγου της Πάτρας η οποία έγινε στο διαδίκτυο και κινητοποίησε πολλούς.
Σύμφωνα με αυτήν, παπάς που διαμένει στην περιοχή της Οβρυάς, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή δύο σκυλιά.
Όπως γράφει το patrastimes.gr, όταν αντελήφθη πως έχει κληθεί η Αστυνομία, έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο. Εναντίον του ιερέα υπεβλήθη μήνυση, ο παπάς οδηγήθηκε στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα και κινήθηκε εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία. Οι φιλόζωοι αναζητούν τα νεκρά ζώα και χθες το βράδυ έψαχναν σε όλα τα μήκη και πλάτη της ευρύτερης περιοχής.

Στοιχεία για τις αποφυλακίσεις με το νόμο 
Παρασκευόπουλου ζητά η Νέα Δημοκρατία
Στοιχεία για τον αριθμό των αλλοδαπών κακοποιών που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου (ν. 4322/2015) και πόσοι από αυτούς έχουν απελαθεί, ζητούν από τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, 32 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτηση την οποία κατέθεσαν στη Βουλή.
Οι ερωτώντες βουλευτές, με επικεφαλής τον βουλευτή Επικρατείας, Δ. Σταμάτη, ζητούν επίσης από τους συναρμόδιους υπουργούς να αιτιολογήσουν γιατί δεν έχει προχωρήσει η άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών παραμένουν ακόμη στη χώρα μας, αν και αποφυλακίστηκαν.
Οι 32 βουλευτές της ΝΔ, επικαλούνται δημοσιογραφικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, από τη δημοσίευση του ν. 4322/2015, έχουν αποφυλακιστεί 150 «σκληροί αλλοδαποί κακοποιοί», πολλοί εκ των οποίων συνεχίζουν την κακοποιό δράση τους, με πρόσφατο το παράδειγμα της χθεσινής απόπειρας ένοπλης ληστείας στο Παλαιό Φάληρο.
Μεταξύ των υπολοίπων εκφράζουν απορία, για το ότι οι κακοποιοί αυτοί, μετά την αποφυλάκισή τους δεν έχουν απελαθεί αμέσως και παραμένουν στη χώρα μας, με αυταπόδεικτες τις συνέπειες παραμονής τους «τόσο για την δημόσια τάξη όσο και για την επιβάρυνση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης καταδικάζει και καταγγέλλει τις φόλες στην περιοχή Μέλισσας – Μαγγάνων
Φόλες στην αγροτική περιοχή  Μέλισσας – Μαγγάνων και δεξιά προς Δέκαρχο εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες από κυνηγό.  Πρόκειται για κιμά με πολύ άσχημη μυρωδιά, κίτρινο χρώμα σε ορισμένα σημεία και τυλιγμένο σε χαρτί.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που στην εν λόγω περιοχή εντοπίζονται φόλες με αποτέλεσμα σκύλοι να βρίσκουν τραγικό θάνατο. Δεν είναι λίγες φορές που βρέθηκαν νεκρά σκυλιά στην περιοχή αλλά και άλλα ζώα. Το φαινόμενο έχει λάβει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν έντονα το φόβο τους για τα ζώα που διατηρούν αλλά και για τα αδέσποτα της περιοχής.
Σε ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης αναφέρει: "από συνάδελφο κυνηγό τραβήχτηκαν οι παραπάνω φωτογραφίες φόλας στην αγροτική περιοχή Μέλισσας – Μαγγάνων και δεξιά προς Δέκαρχο.
Πρόκειται για κιμά με πολύ άσχημη μυρωδιά, κίτρινο χρώμα σε ορισμένα σημεία και τυλιγμένο σε χαρτί. Καταδικάζουμε για ακόμη μία φορά τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις από ασυνείδητους, που σκορπούν τον θάνατο στους τετράποδους φίλους μας.
Εφιστούμε την προσοχή σας και σας συμβουλεύουμε να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας τα κατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα για τις πρώτες βοήθειες.

Το φαινόμενο με τις φόλες στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα αρκετά κυνηγόσκυλα και όχι μόνο να έχουν βρει τον θάνατο. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης εκπροσωπώντας τα μέλη του, που στην συντριπτική πλειοψηφία είναι κάτοχοι σκύλων, εκφράζοντας την αγανάκτηση και την οργή των μελών, είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε στην καταπολέμηση του φαινομένου".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »