*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Και ξαφνικά και πολιτευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Μηλιατζή Τζεμαλή τάχθηκε υπέρ του Μετέ!

06 Απριλίου
Σαν γνήσιος αριστερός και αντικαπιταλιστής ο πολιτευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Τζεμαλή Μηλιατζή, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει καταγγείλει τις φυλακίσεις εκατοντάδων αριστερών δημοσιογράφων στην Τουρκία από τη Χούντα του Ερντογάν;
……..
«Προχωρούμε ενωτικά και συνεργατικά, οι αποφάσεις μας λαμβάνονται ομόφωνα και είναι σημαντικό ότι  στη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσωπούνται  οι μεγαλύτερες αγροτικές περιφέρειες της χώρας…ότι όλοι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τα πλέον θετικά  αποτελέσματα για το συνεταιριστικό κίνημα και τον αγροτικό κόσμο της χώρας».
(Ο Αλέξανδρος Κοντός στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.)
-Η αρχή άλλωστε το ήμιση του παντός…
…………….

«Γιατί οι βουλευτές μας τον μόνο Δήμαρχο που περιφέρουν στα υπουργεία είναι ο Καπζά Τζεμήλ, του Δήμου Μύκης. Οι άλλοι Δήμαρχοι τα έχουν λύσει όλα τα θέματα τους; Δεν χρειάζονται μεσολάβηση υπουργών; Με καφεδάκι στα γραφεία τους και ενημέρωση μόνο από τους βουλευτές μας, προφανώς αμέσως καλύτερα»!
(Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Ανέστης Αντωνιάδης, στο Facebook)
-Πήγαν νωρίτερα και με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη… Οπότε μόνο ο Δημαρχόπουλος με τον Μίχογλου έμειναν!

Σεμνά & Ταπεινά
*Αυτές οι συχνές βόλτες του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη με τον δικηγόρο και πρώην βουλευτή Ξάνθης Δημήτρη Σαλτούρο που προσχώρησε στο στρατόπεδο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τι επακριβώς μήνυμα θέλουν να στείλουν στην τοπική κοινωνία και στους έτερους δελφίνους - πολιτευτές της Ν.Δ.;
.......
*Χθες για παράδειγμα «περιόδευσαν» σχεδόν… αγκαλιά τα καφέ απέναντι από τα δικαστήρια..
……
*Κι ενώ όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο ο Σαλτούρος πατάει γκάζια και κάνει δημόσιες σχέσεις με τους Νεοδημοκράτες ως σίγουρος πολιτευτής του κόμματος, μαθαίνω ότι ο πρώην πολιτευτής και γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης, έχει εξαφανιστεί!
-Μάλιστα δεν συχνάζει πλέον στο καφενείο του Καλτσά, αλλά στο καφέ ηλεκτρονικά του υιού Ανέστη Καραπαπάζογλου…
-Τουλάχιστον αυτό έμαθα από τον εξ’ απορρήτων του Μανώλη Φανουράκη!
……
*«Δεκανίκια» αναζητεί ο Σάκης Καραμπίνης στις παρατάξεις της ΝΔ., του ΠΑΣΟΚ και στο ΠΟΤΑΜΙ…
Και φυσικά, μούγκα στη στρούγκα γι’ αυτό που ευθέως του έθεσε ο «Μαχητής». Ως ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο και Πρύτανης, να μας δώσει το πόθεν έσχες του… αλλά και να μας απαντήσει αν έπαιρνε εργολαβικές δουλειές εκτός Πανεπιστημίου…
(σ.σ. Στο ερώτημα αυτό αν θέλει μου απαντάει και ο συμφοιτητής του Κ. Ζαγναφέρης…).

Υπέρ του Μετέ και ο Τζεμαλή Μηλιαζή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Υπέρ του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ τάχτηκε για πρώτη φορά με δημόσια ανακοίνωσή του, ο δάσκαλος και υποψήφιος βουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ξάνθη, Τζεμαλή Μηλιαζήμ.
Όλοι αυτοί που βγαίνουν και «καταγγέλλουν» τη μειονότητα είναι οι ίδιοι που αποκαλούν "ψευτομουφτή" τον εκλεγμένο μουφτή της μειονότητας, σε βάρος του οποίου υπάρχει ποινική δίωξη για αντιποίηση αρχής παρά την αντίθετη νομολογία του Ε.Δ.Δ.Α. Αυτοί που δεν είπαν τίποτα για την ανοιχτά ρατσιστική διάταξη που δεν επιτρέπει σε εκπαιδευτικούς της μειονότητας να διδάσκουν στο ελληνόφωνο πρόγραμμα των μειονοτικών σχολείων, ενώ μπορούν να διδάξουν σε όλα τα δημόσια σχολεία. Αυτοί που αντιδρούν στην πρόταση να υπάρξει πέραν του νηπιαγωγού και ένας ακόμη βοηθός νηπιαγωγού που να μιλάει στη γλώσσα των παιδιών, αναφέρει χαρακτηριστικά, χρεώνοντας ως υπεύθυνη για την όλη κατάσταση, την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
-Το σχόλιό μου; Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι και ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ θα ταχτεί υπέρ του κυρίου Μετέ, θεωρώντας ότι η αριστερή λογική που εκφράζει, δεν έχει σχέση ούτε με Χοτζάδες και Ιμάμηδες, ούτε και με παπάδες…
-Το μόνο που απόμεινε φίλε Τζεμαλή, η επόμενη δήλωσή σου είναι υπέρ του DEB και του Ερντογάν ή υπέρ του Ουστά!

Με απόφαση Μέτιου, 39 νέα οχήματα 
για το Πυροσβεστικό Σώμα της Περιφέρειας ΑΜΘ, 
συνολικού προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ!
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, δύο νέες πράξεις που αφορούν στον εξοπλισμό του Πυροσβεστικού Σώματος με 39 καινούρια υδροφόρα και διασωστικά οχήματα, συνολικού προϋπολογισμού 4.999.986,56 ευρώ, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020.
Πιο συγκεκριμένα η πρώτη πράξη, προϋπολογισμού 2.999.986,56 ευρώ, αφορά στον εξοπλισμό του Πυροσβεστικού Σώματος με 23 υδροφόρα και άλλα ειδικά βοηθητικά 4Χ4 πυροσβεστικά οχήματα διαφόρων τύπων και χωρητικότητας καθώς και με ένα βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς καυσίμων. 
Η δεύτερη πράξη, προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ, αφορά στην προμήθεια από το Πυροσβεστικό Σώμα 15 ειδικών διασωστικών και υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων διαφόρων τύπων και χωρητικότητας με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Λαμπάκης: Με έσπρωξε ο Σκουρλέτης - Να παραιτηθεί
Δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη με την ΚΕΔE.
Ο κ. Σκουρλέτης ήρθε σε αντιπαράθεση με αρκετούς δημάρχους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση, μέχρι που αποχώρησε από την αίθουσα.
Στην καταγγελία ότι δέχθηκε σπρωξιές από τον υπουργό Εσωτερικων Πάνο Σκουρλέτη και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.
“Όταν πήγαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα με έσπρωξε τόσο ο υπουργός όσο και ο διευθυντής του” τόνισε μιλώντας στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ ο κ. Λαμπάκης, δικαιολογώντας τα όσα είπε στον υπουργό.

Παράλληλα ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης ζήτησε την παραίτηση του κ. Σκουρλέτη: «Αν δεν ζητήσουμε τώρα την παραίτηση του ποτέ θα την ζητήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »