*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "Αγκαζέ" με τον Τσιακίρογλου ο Διονύσης του Κυριάκου...

07 Απριλίου
Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία η… Μαίρη Τσιακίρογλου;
(Σ.Σ. Με επικεφαλής τους Βώβους…)
……………
Λογικό είναι να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις , θετικές ή αρνητικές ανάλογα με τη σκοπιά που έχει ο καθένας. Εμείς από την πλευρά μας παρουσιάσαμε με ακρίβεια από την πρώτη στιγμή μόνο τα αντικειμενικά δεδομένα και αρνηθήκαμε το ρόλο του κατήγορου ή του υπερασπιστή που κάποιοι ήθελαν να ενδυθούν. 
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό Μέσον της Τυποεκδοτικής)
-Δεν είναι όμως λογικό Σιδηρόπουλε, να κάνετε ή να αναπαράγετε παραμονές της δίκης ρεπορτάζ… (κατα)δίκης! Κατηγορώντας εμάς ως… υπερασπιστές απλά περιμέναμε τη δίκη.
……………
Σύμφωνα με τον φίλο του Γ. Σιδηρόπουλο, ο Σάκης Καραμπίνης «άσκησε κριτική στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που έχει εκδώσει σχετικές ανακοινώσεις, υποσημειώνοντας ότι είναι αυτοί τον είχαν «χτίσει» στο παρελθόν και ότι έχουν άποψη για διάφορα θέματα αλλά δεν μιλάνε για τον οπλισμό που έχει εντοπιστεί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.»
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Μαχητή»)
-Κύριε Σιδηρόπουλε, γιατί θα πρέπει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να μιλάει  για τον οπλισμό στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου κι όχι για την Πανεπιστημιούπολη της Θράκης; Μπορείς να ρωτήσεις τον Πρύτανη;

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Απλές κουβέντες λοιπόν πολιτευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μηλιατζή Τζεμαλή.
-Τι δουλειά έχουν οι γνήσιοι αριστεροί, οι αυθεντικοί δηλαδή -κι όχι οι γιαλατζί που «παίζουν» με την εξουσία- με τους παπάδες αλλά και με τους Χοτζάδες… με τους Μητροπολίτες αλλά και με τους Μουφτήδες και Ψευτομουφτήδες;!
-Γιατί πραγματικά με μπέρδεψες πολύ με το τελευταίο υμνολόγιό σου για τον Μετέ…!
……
*Και για να είμαι ειλικρινής… Αλλιώς την φανταζόμουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ… Σαν τους επαναστάτες που όλοι θα θέλαμε να ακολουθήσουμε στις αντικαπηταλιστικές «ρήξεις» τους αλλά δεν τολμάνε να ξεφύγουμε από τον «καναπέ» μας…
Κι εδώ άλλα μας βγαίνουνε!
……
*Βλέποντας αγκαλιά τον Δημήτρη Σαλτούρο με τον Κώστα Ζαγναφέρη, για να είμαι ειλικρινής, μπερδεύτηκα…
Δεν ήξερα ποιος είναι ο ηγέτης και ποιος ακολουθεί…!
……
*Διότι όταν κυκλοφορεί  χέρι χέρι με Ζαγναφέρη ο Δημήτρης Σαλτούρος, τότε πως θα πρέπει να κυκλοφορούν με τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης οι Γιάννης Μπούτος και Ζήσης Κατσαρίκας;
……
*Πως τα καταφέρνει ο Πουσπουρίκας κι είναι μέσα σε όλες τις «λίστες» της Ν.Δ. που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο..;
-Όπως τα κατάφερνα εγώ για τον… εαυτό μου το 2009! Ένας έγραφε το όνομα, δέκα το… αντέγραφαν και το αναπαρήγαγαν!
(σ.σ. Και στο τέλος μπήκαν και οι πλέον άσχετοι, πλην… εμού!

Ανένδοτο αγώνα κήρυξε η ΔΕΥΑΞ
για τις δυσοσμίες στο Δήμο Ξάνθης
Ανένδοτο αγώνα κατά των δυσοσμιών στο περιβάλλον της πόλης, κήρυξε η ΔΕΥΑΞ με πρωτοβουλία του Προέδρου της Μαρίνου Σδρέβανου.
Χαρακτηριστική και η παρακάτω λιτή ανακοίνωση:
«Η Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Ξάνθης ενημερώνει τους πολίτες ότι η έντονη δυσοσμία που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες σε συγκεκριμένες οδούς της πόλης, οφείλεται σε υπολείμματα λυμάτων που παρέμειναν στον αγωγό ομβρίων, ύστερα από βλάβη αγωγού.
Η βλάβη αποκαθίσταται και γίνονται εργασίες απομάκρυνσης των λυμάτων και καθαρισμού του αγωγού των ομβρίων».
-Επικροτούμε το έργο του Προέδρου και το στηρίζουμε… Βέβαια εκ του αποτελέσματος θα φανεί και το… αποτέλεσμα!

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Καραμπίνη είναι πως θα κρατήσει την «καρέκλα» του Πρύτανη, ενώ αυτός είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα για το Δημοκρίτειο…
Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε ότι ο επί σειρά ετών, άλλοτε Πρύτανης κι άλλοτε αντιπρύτανης του ΔΠΘ κ.Καραμπίνης, κάνει ότι μπορεί προκειμένου να… εκτίθεται ακόμη περισσότερο! 
-Παράδειγμα η τελευταία σύσκεψη των Φορέων όπου μάλιστα έβαλε μπροστά και τους Μητροπολίτες της Θράκης με αντικειμενικό σκοπό φυσικά όχι την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων του Δημοκριτείου, αλλά το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ καθαρά πρόβλημά του! Να μη χάσει τη θέση του Πρύτανη, παρά τις σοβαρές κατηγορίες σε βάρος του…
Δηλαδή το μόνο που απασχολεί τον κύριο Καραμπίδη είναι το πως θα παραμείνει Πρύτανης του ΔΠΘ…
-Και για το σκοπό αυτό έχει βάλει μπροστά τα Εθνικά θέματα, τους δεσποτάδες, μέχρι και την γνωστή κυρία Βίκυ Μπαφατάκη του συλλόγου… βραβείων του Βατικανού!
Καλά ακόμη δεν μπορεί να αντιληφθεί ο κύριος Καραμπίνης ότι το πραγματικό πρόβλημα του Πανεπιστημίου λέγεται… Καραμπίνης; Κι ότι κάποτε, όλα τα ωραία τελειώνουν;
(σ.σ. Και το ωραίο της υπόθεσης. Από τη μια κατά του ΣΥΡΙΖΑ κι από την άλλη παρακαλάει τον Κοντονή να τον…δεχτεί για ένα… ραντεβού για  να τον… «σώσει»!).

Οι επαφές του Δημάρχου Μύκης Τζεμήλ Καπζά στην Αθήνα
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Μύκης μας ενημέρωσαν για τα παρακάτω:
Ο Δήμαρχος Μύκης κος Τζεμήλ Καπζά, κατά την πρόσφατη μετάβασή του στην Αθήνα (3 και 4 Απριλίου), είχε συναντήσεις τόσο στα Υπουργεία: Εσωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών, όσο και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρουσία των δύο Βουλευτών Ξάνθης κ.κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Στάθη Γιαννακίδη, μετά των ειδικών συνεργατών τους.
Ο κος Καπζά, κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εσωτερικών, συναντήθηκε με τον υπουργό κο Πάνο Σκουρλέτη και του υπέβαλε, μεταξύ άλλων, αίτημα επιχορήγησης του Δήμου Μύκης σχετικά με την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες, έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Μύκης ποσού 300.000,0 ευρώ, την καθιέρωση εμβλήματος του Δήμου, καθώς και τις αδελφοποιήσεις του Δήμου Μύκης με τον Δήμο Μαντάν της Βουλγαρίας και τον Δήμο Μέριτς της Τουρκίας.
Στη συνέχεια και κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Δήμαρχος Μύκης κος Καπζά, συναντήθηκε με τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργείου κο Μαχαίρα Γιάννη, όπου υπεβλήθησαν χρηματοδοτικά αιτήματα έργων στους Οικισμούς Κενταύρου και Άνω Θερμών.
Τέλος, κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Δήμαρχος Μύκης είχε συνάντηση με τον Γ.Γ. του υπουργείου κο Κασίμη, για ενημέρωση σχετικά με την πορεία του προγράμματος CLLD/LEADER και την παρουσίαση σειράς έργων που προτίθεται να πραγματοποιήσει ο Δήμος, εφόσον εξασφαλισθούν ανάλογες χρηματοδοτήσεις.
Ο Δήμαρχος Μύκης

ΤΖΕΜΗΛ ΚΑΠΖΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »