*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Και το ΠΌΡΤΟ ΜΟΛΟ ανοίγει Πρωτομαγιά....

07 Απριλίου
*Το καλοκαίρι, απ’ ότι φαίνεται, άρχισε να κάνει από τώρα την εμφάνισή του και μάλιστα νωρίς – νωρίς!
-Και γιατί το λέω αυτό;;;
-Ήδη άρχισαν τα beach bar των παραλιών του Νομού μας το ένα μετά το άλλο να ανακοινώνουν από τώρα ότι την πρωτομαγιά κάνουν πρεμιέρα!
-Έτσι μετά το beach bar «ΑΜΜΟΣ» στην παραλία του Μυρωδάτου, για το οποίο σας αποκάλυψα χθες ότι κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Μαΐου, σήμερα έρχεται άλλο ένα beach bar να ανακοινώσει την έναρξή του την ίδια μέρα (πρωτομαγιά)!!!
-Πρόκειται για το baech bar «ΠΟΡΤΟ ΜΟΛΟ» στην παραλία Αβδήρων!
-Μάλιστα διοργανώνει ένα πρωτομαγιάτικο πάρτι έκπληξη και μάλιστα με DJ τον δημοφιλή «Maik»!
-Μακάρι να έχει καλό καιρό τη συγκεκριμένη μέρα για να το… ευχαριστηθούμε!
……
*Σε ασυναγώνιστο ψαρά εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα ο δημοφιλής και πρώην barman του ΚΥΤΤΑΡΟ, ο γνωστός Παναγιώτης!
-Την Τετάρτη τα μεσάνυχτα πήγε για ψάρεμα με τον φίλο του τον Γιάννη και αφού «ανοίχτηκαν» στα βαθιά του Θρακικού Πελάγους, ιδού το κατόρθωμά του!
-Ένα τεράστιο φαγκρί «πιάστηκε» στο αγκίστρι της πετονιάς του και περιχαρής ο Παναγιώτης μόλις «πάτησε» στεριά, έσπευσε να το… «ποστάρει» στο Facebook!
-Μπράβο και συγχαρητήρια!
……
*Με αφορμή το… φαγκρί του Παναγιώτη, θυμήθηκα όμως ότι στο παρελθόν και ο Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ, είχε κάνει μια αξιόλογη… ψαριά, καθότι και αυτός φημίζεται για τις ικανότητές του στο… ψάρεμα!
-Τελικά το ΚΥΤΤΑΡΟ εκτός από καλούς DJ, barman, σερβιτόρους και κυρίως καλά παιδιά, βγάζει και… καλούς ψαράδες!
……
*Στο στούντιο τηλεοπτικό γυρισμάτων του ομίλου ANT1 «Κ-STUDIOS», βρέθηκε την Τετάρτη ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου με το «εξαιρετικό» και μοναδικό Αραβικό τουμπερλέκι του, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον λόγο…
-Το μόνο που έγραψε στο Facebook δημοσιεύοντας και την ανάλογη φωτογραφία ήταν η λέξη… «τηλεοπτικό», αφήνοντας όλο περιέργεια και απορία τους θαυμαστές του που έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι καινούριο ετοιμάζει!...
-Σφήγκα όμως ο Μάκης!...
……
*Άλλος ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες djs και μουσικούς παραγωγούς, ο G Pal (Γιώργος Παλλήκαρης) που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει συνεργαστεί γράφοντας τη μουσική σε film του Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη, θα έρθει αυτή την Κυριακή 9 Απριλίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, σε ένα πάρτι που συνδιοργανώνεται με τη γνωστή vodka «SMIRNOFF».
-Ένα event Που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!!
……

*Και τέλος… Ιδού και κατ’ αποκλειστικότητα το αυτόγραφο του δημοφιλούς τραγουδιστή και showman, Κώστα Δόξα από την Live εμφάνισή του την προηγούμενη Κυριακή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, με την αφιέρωση… «Στο καλύτερο μαγαζί της Ξάνθης… την αγάπη μου. Κ. Δόξας… ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »