*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Έβαλε βρύση ο Σδρέβανος στο πάρκο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ...!

07 Απριλίου
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ
ΜΑΡΙΝΟ ΣΔΡΕΒΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

Για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος σεμνά και αθόρυβα, τοποθέτησε μια νέα βρύση στο μικρό παρκάκι της οδού Καραολή μπροστά στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ προκειμένου να λύσει ένα μικρό ναι μεν πρόβλημα, αλλά ουσιώδες για τους πολίτες… Και δικαίως, πήρε τα συγχαρητήρια και του Στάθη Παπαδόπουλου από το face book.
....
 ΟΣΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ «Μ» ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2541025555.
Επειδή δεχτήκαμε πολλά παράπονα τον τελευταίο καιρό από  συνδρομητές μας, επειδή άλλοτε «χάνεται» η εφημερίδα μας κι άλλοτε την παίρνουν άσχετοι από τις πολυκατοικίες επειδή ο διανομέας ξεχνάει να βάλει επάνω τα ονόματά τους, εφόσον δεν πάρετε κάποια μέρα τον «Μαχητή», τηλεφωνήστε μας και ενημερώστε μας στο 25410/25.555. Προκειμένου να διαπιστώσουμε τι έχει συμβεί. Ήδη δώσαμε εντολή στη διανομέα να κολλάει τα ονόματα των συνδρομητών επάνω στις εφημερίδες και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθεί σίγουρα η κατάσταση.
Άλλωστε εσείς παραμένετε η ισχυρή δύναμη αυτής της εφημερίδας.
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΠΑΜΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Για 2η φορά ακυρώνεται απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης που αφορά τον γνωστό κοινόχρηστο χώρο του Κυβερνείου, αυτόν που επί χρόνια λειτουργούσε ως καλοκαιρινό απέναντι από το γνωστό καφέ μπαρ.
Με αποτέλεσμα να χάνει και χρήματα ο Δήμος από τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό αλλά να αδικείται κατάφωρα το μαγαζί που επί 15 και πλέον χρόνια το λειτουργούσε και πλήρωνε μάλιστα αδρά για το χώρο.
Αντιλαμβάνομαι το ότι ο Δήμαρχος έχει «θέμα» με το συγκεκριμένο μαγαζί είτε λόγω Φανουράκη, είτε γιατί ο Μπάμπης Δαργανάκης κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου, ένας Δήμαρχος όμως δεν πρέπει να είναι μικρόψυχος και να διακατέχεται από τέτοιες πρακτικές…
Δεν τιμάει λοιπόν τον ίδιο τον Δήμο Ξάνθης να λειτουργεί με τον τρόπο και για 2η φορά να εκτίθεται με το να ακυρώνεται μια απόφασή του από την Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 .
Υπενθυμίζω ότι «σύμφωνα με τις σκέψεις που εκτέθηκαν στην ανωτέρω εισήγηση και τη γνώμη του Προέδρου της Επιτροπής του Άρθρου 152 που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης, επί τω τέλει της ακύρωσης, από τον ΓΓ της ΑΔΜΘ, της πιο πάνω αναφερόμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης, ούτως ώστε, αφού η απόφαση αυτή αναπεμφθεί, μετά την ακύρωσή της, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, το συλλογικό, αυτό, όργανο του Δήμου Ξάνθης, προβεί στην έκδοση νέας κανονιστικής απόφασης, που θα τροποποιεί την υπ’ αρ. 286/2016 απόφαση, θα διαλαμβάνει, δε, επαρκή και νόμιμη αιτιολογία για το ζήτημα της παραχώρησης ή μη του επίμαχου κοινοχρήστου χώρου».
-Και είναι η 2η φορά που συμβαίνει αυτό…!
-Καιρός λοιπόν να γίνει μια νέα κανονιστική σύμφωνα με τις εισηγήσεις και των υπηρεσιών που δεν θα αδικεί κανένα κατάστημα αλλά και δεν θα χάνει έσοδα ο Δήμο Ξάνθης. Κι ο νοών νοείτω..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »