*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Απριλίου

SEE THROUGH "Πρασινίζει" το κέντρο της πόλης...

07 Απριλίου
Δεντράκια και καλλωπιστικά φυτά, φύτεψε χθες η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Διαβάζω ότι στο τμήμα εμπορίου, η Ένωση Βενζινοπωλών κατήγγειλε ότι υπάρχουν πρατήρια τα οποία δεν αναρτούν τις τιμές στο σύστημα και ζήτησαν από τους αρμόδιους πιο ενταντικούς ελέγχους ώστε να εντοπιστούν οι παραβάτες.
Επειδή έχω υπόψη μου κάτι παρόμοιο και για την περιοχή μας, θα ήθελα να ρωτήσω το Τμήμα Εμπορίου Ξάνθης…
Έχουμε τέτοια φαινόμενα στη πόλη μας; Για πρατήρια μάλιστα που λειτουργούσαν παρανόμως και το Τμήμα Εμπορίου δεν ήλεγξε ποτέ;
…….
*Να σημειώσουμε εδώ ότι το πρόστιμο για την μην αναγραφή τιμής είναι στα 1000 ευρώ ενώ αν αυτό συμβαίνει για πάνω από 3 μήνες στα 9000 ευρώ
Στη Ξάνθη λοιπόν κύριοι του Σωματείου και του Τμήματος Εμπορίου, είχαμε (και έχουμε) τέτοια φαινόμενα;
……
*Δεν είναι αστείο;  Στα πέντε γεγονότα να είσαι παρών στα τέσσερα και να σου την λένε κι από πάνω; Αυτοί που μόνιμα απουσιάζουν από τα περισσότερα; Και ειδικά τον τελευταίο καιρό αναρτούν συνεχώς… προπολεμικές ειδήσεις;
……
*Σήμερα στις 19.30 η βράβευση του μεγαλομέτοχου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου στο Elisso Hotel από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη.
……
*Ένα απλό ερώτημα σε όλους… Φαντάζεστε το ποδόσφαιρο της Ξάνθης χωρίς να έχει πάρει τον ΑΟΞ ο Χρήστος Πανόπουλος στις 10 Οκτωβρίου 1991 (που υπογράφηκε η συμφωνία με χορηγό την ΒΙΑΜΑΡ) από τον Θόδωρο Κοκκάλα;
(σ.σ. Δείτε τα χάλια των διπλανών και παραδιπλανών στη Κομοτηνή, στη Δράμα, στις Σέρρες και στη Καβάλα… Και μετά απαντάτε).

Ο «παλιοημερολογίτης» Νεκτάριος Αμποβιανίδης
και οι ανοησίες του…
Ο «βολεμένος» από τον Μιχάλη Λομβαρδέα αθλητικογράφος του δημοτικού ραδιόφωνου Νεκτάριος Αμποβιανίδης, ή… «παλιοημερολογήτης» είναι, ή σε άλλη πόλη και τόπο βρίσκεται, νομίζοντας ότι με το να «υμνεί» ο ίδιος τον εαυτό του… «αυτοκαθιερώνεται» και στο αναγνωστικό του κοινό.
Παράδειγμα η συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης το μεσημέρι της Τετάρτης για την συγκεκριμένη εκδήλωση και όπου σχολιάζει χαρακτηριστικά.
«Ο κ. Ζαγναφέρης που αποτελεί τον εμπνευστή της βράβευσης, ήταν αυτός που έτρεξε την διαδικασία και ήρθε σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΞ μίλησε στα, λιγοστά είναι η αλήθεια …μέσα ενημέρωσης που βρέθηκαν στην Αντιπεριφέρεια ενόψει της μεγάλης γιορτής που ετοιμάζεται την Παρασκευή 7 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Elisso» προς τιμήν του Χρήστου Πανόπουλου».
Η απάντησή μας λοιπόν στην παραπάνω κακοήθεια:
Να πάμε κύριε  Νεκτάριε και να πούμε τι με τον κύριο Ζαγναφέρη για την συγκεκριμένη εκδήλωση, όταν (μας) τα είπε ήδη όλα μια μέρα ΠΡΙΝ στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel, γεγονός που φαίνεται και από τα ρεπορτάζ μας…
-Όπως για παράδειγμα ότι την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είδηση που αποκαλύψαμε… ένα μήνα πριν;! Και στο φινάλε, τι φταίμε εμείς αν πάντα έρχεσαι δεύτερος…;

Ζήτησε την κατάργηση του νόμου Ορφανού η FIFA
H FIFA ζήτησε την κατάργηση του νόμου Ορφανού, προκειμένου να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ και ξεκαθάρισε ότι η θέση της πρέπει να τονιστεί στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.
Στόχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου είναι να αποφευχθούν φαινόμενα όπως αυτό του περασμένου Οκτωβρίου που είχε οδηγήσει σε ακύρωση της διαδικασίας.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, είχε συνομιλία με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον νομικό της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλο και τον διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, όπου του τονίστηκε πως δεν πρέπει να υπάρξει καμία πιθανότητα νέας αναβολής των εκλογών.

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν:
Εμείς ρίχναμε τους Έλληνες στη θάλασσα!
Δεν έχει τέλος η τουρκική προκλητικότητα και μάλιστα αυτή τη φορά δια στόματος του ίδιου του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος εντείνει τις προσπάθειές του καθώς οι ημέρες πλησιάζουν για το επικείμενο δημοψήφισμα στη χώρα.
Μάλιστα με αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι οι Τούρκοι ήταν εκείνοι που «έριξαν» τους Ελληνες στη θάλασσα, απαντώντας σε δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αντιπολίτευσης Χιουσνού Μποζκούρτ, ο οποίος είπε ότι θα ρίξουν στη θάλασσα όλους εκείνους που θα στηρίξουν το «Ναι» αν επικρατήσει το «Όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα.
Παράλληλα στην απάντησή του ο πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε μιλώντας στον βουλευτή της αντιπολίτευσης: «Ποιος είσαι εσύ; Να μάθεις τα όριά σου. Εσένα δεν θα σε αφήσουν να μπεις καν στην Σαμψούντα, ούτε στην Αμάσεια, ούτε στη Σεβάστεια. Εκεί δεν μπορείς να περπατήσεις εσύ», ενώ συνεχίζοντας σημείωσε: «Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός, είναι Έλληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! «ΤΖΙΜΑΝΙΑ» ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42’’ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στις 10 το πρωϊ της Πέμπτης σαν κύριοι μπήκαν μέσα στο Γηροκομείο Ξάνθης δυο «τζιμάνια» όπως τα χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Γιάννης Παπαχρόνης  και έκλεψαν μια τηλεόραση 42 ιντζών που έβλεπα στο επάνω σαλόνι του ιδρύματος οι γέροντες και γερόντισσες.
Την κλοπή κατήγγειλε μέσα από το face book ο Πρόεδρος του Ιδρύματος που έδωσε και λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες έκλεψαν την τηλεόραση. Κυριολεκτικά κύριοι πήγαν και κύριοι έφυγαν!
Στην ανάρτησή του στο fb ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Παπαχαρόνης ανέφερε τα παρακάτω:
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ? ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ. ΠΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ?? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ...ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΝΕΟ...ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΣΙΟ....
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ
Πρόεδρος Γηροκομείου Ξάνθης

Συνελήφθη στο Ορμένιο Έβρου 59χρονος Βούλγαρος διακινητής ο οποίος μετέφερε με ΙΧ 7 Σύριους μετανάστες
Συνελήφθη την Τετάρτη (5-4-2017) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 59χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί επιβατικό αυτοκίνητο (ταξί), με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »