*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ: Έχω πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Σαλτούρος θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές!

08 Απριλίου
ΣΕ μια σημαντική αποκάλυψη προέβη σήμερα μέσα από την εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες από τα κεντρικά του κόμματος ότι «ο Δημήτρης Σαλτούρος θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, αλλάζοντας στρατόπεδα…».
Για την συνάντηση ωστόσο και την πολυσυζητημένη «βόλτα» με τον Δημήτρη Σαλτούρο, ο Κώστας Ζαγναφέρης είπε πως «έγινε τυχαία».
Αναλυτικά όλη η συνέντευξή του Κώστα Ζαγναφέρη στην «Ανοιχτή γραμμή»:
-Τι έγινε κε τελικά αναλάβατε την προεκλογική καμπάνια του κου Σαλτούρου;
Κώστας Ζαγναφέρης: « Κοιτάξτε υπάρχουν πάντα  ιδεολογικές διαφορές αλλά δεν έχω αντιπαλότητα με κανέναν. Όλους τους σέβομαι. Βρέθηκα κάποια στιγμή με τον Δημήτρη Σαλτούρο και βγήκα μια φωτογραφία. Θεωρώ ότι θα στηρίξω όλες τις επιλογές του προέδρου της ΝΔ όποιες και αν είναι αυτές και όποτε γίνουν εκλογές. Έχω κάποιες πληροφορίες και πιστεύω ότι μια από αυτές τις επιλογές θα είναι και ο Δημήτρης Σαλτούρος. Από κει και πέρα δεν κάνω διάκριση των υποψηφίων».
-Δηλαδή θα στηρίξετε και τους 5 ας το πούμε έτσι, όχι έναν ειδικά..
Κώστας Ζαγναφέρης: «Προφανώς θα στηρίξουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από κει και πέρα δεν μπορώ να κάνω καμία επιλογή. Επειδή πέρασα από αυτό το στάδιο, όπως εγώ δεν ήθελα οι τότε  αυτοδιοικητικοί να κάνουν επιλογή, έτσι κι εγώ δεν θέλω να στηρίξω…»
- Παλιά Θέλω να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά, πως βλέπετε την παρουσία του κου Σαλτούρου, ενός πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και οικογενειακά τουλάχιστον να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;
Κώστας Ζαγναφέρης: «Αν εξαιρέσουμε ότι η κομμουνιστική επιλογή είναι ξεπερασμένη και δεν απασχολεί και κανέναν πλέον, από και πέρα υπάρχουν δυο τάσεις στην ελληνική κοινωνία: Αυτή που είναι με το όραμα της Ευρώπης, αυτοί που νομίζουν ότι το πρόβλημα της Ελλάδος λύνεται μόνο μέσα στο Ευρωπαϊκό όργανο, μόνο με τη βοήθεια και τους κανόνες της Ευρώπης, και άλλοι που είναι εκτός της γραμμής. Όσοι είναι ευρωπαϊστές και προσπαθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, είμαι μαζί τους! Και αυτό θα πρέπει να είναι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών. Τα πειράματα πρέπει να τελειώσουν. Τα είδαμε και τα βλέπουμε καθημερινά με τους κυβερνώντες, αλλά δεν υπάρχει λύση. δεν Υπήρχαν παλαιότερα σκληρές διαχωριστικές γραμμές, υπήρχανε περισσότερα κόμματα, περισσότερες ανταλλαγές, αλλά τα τελευταία χρόνια 2 είναι οι επιλογές: ή είσαι με την Ευρώπη και παλεύεις μέσα σε αυτή ή είσαι θιασώτης του… Μαδούρο….»
- Μου λέτε λοιπόν ότι όποιος πολιτικός, πολιτευτής συμπαρατάσσεται με αυτήν την άποψη, έτσι έχει μια ευρωπαϊκή κατεύθυνση, είναι αποδεκτός, και εφόσον μπει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ εσείς θα τον στηρίξετε
Κώστας Ζαγναφέρης: «Εννοείται δεν το συζητάμε».
- Εκ των οποίων έχετε όπως μου είπατε την αίσθηση ότι θα είναι και ο Δημήτρης Σαλτούρος. Αυτήν την πληροφόρηση έχετε εσείς;
Κώστας Ζαγναφέρης: «Δεν ξέρω μπορεί να ανατραπεί. Μέχρι πριν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα  υπήρχε αυτή η πληροφορία. Από κει και πέρα αυτά μπορεί να ανατραπούνε».
- Οπότε η φωτογραφία δεν ήταν συμπτωματική. Δεν πέρασε συμπτωματικά από κάπου σας είδε και ήπιατε καφεδάκι. Είχατε ένα ραντεβού να συζητήσετε έτσι πολιτικά…
Κώστας Ζαγναφέρης: «Με τον κο Σαλτούρο έχουμε βρεθεί πολλές φορές και έχουμε συζητήσει επειδή ήμασταν και συνάδελφοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο. Και δεν το κρύβω ότι από τότε σε πολλές απόψεις συγκλίναμε. Αυτή η φωτογραφία ήταν τυχαία. Δεν είχαμε καμία συνάντηση. Αν είχαμε συναντηθεί ΔΕΝ το κρύβω». 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »