*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Άνω κάτω ο Δήμος Ξάνθης, μετακίνησε όλους τους διευθυντές ο Δημαρχόπουλος...!

08 Απριλίου
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Μαθαίνω ότι άνω κάτω έγινε ο Δήμος Ξάνθης, εξ’ αιτίας των αλλαγών  του Δημάρχου Ξάνθης σε θέσεις διευθυντών και προϊσταμένων.
…..
*Μεταξύ των άλλων λοιπόν ο Δήμαρχος έβγαλε την Σπανού από προϊσταμένη διοικητικών υπηρεσιών κι έβαλε στη θέση της την Πόπη Τζανόγλου από τα ΚΕΠ!
Επίσης άλλαξε τον Ζολώτα από Οικονομικών και τον πήγε στο ΚΕΠ, ενώ τοποθέτησε επί των Οικονομικών τη…Σπανού.
……
*Το καλύτερο όλων; Ο Δήμαρχος προσπάθησε να αλλάξει και την Κατερίνα Μανά από την διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών αλλά τελικά έκανε πίσω, γιατί κανείς δεν δέχονταν να πάρει της θέση της! (σ.σ. Ά ρε Δημήτρη Πετρόπουλε να βγεις στη σύνταξη…)
……
*Τώρα… Θετικές ή όχι οι αλλαγές των διευθυντών και προϊσταμένων του Δήμου Ξάνθης;
-Θα δείξει ο χρόνος. Αν και καλό είναι να μας πει ο Δήμαρχος Ξάνθης, για ποιο λόγο έκανε όλες αυτές τις αλλαγές και τι ακριβώς θέλει ν’ αλλάξει…
Καθότι μας μπέρδεψε πολύ!
…….
*Η είδηση; Με το που άλλαξε τους επικεφαλής στις υπηρεσίες του Δήμου, τι έκανε λέτε ο Δήμαρχος Μπάμπης;
-Συγκάλεσε σύσκεψη για το θέμα του…Κυβερνείου μετά την για 2η φορά μεγάλη «ήττα» του Δήμου για την κανονιστική από την Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152!
(σ.σ. Μήπως έχει τελικά ψύχωση με τον Δαργανάκη και τον Φανουράκης και δεν μας το λέει, να δικαιολογήσουμε τουλάχιστον την «κατάστασή του»;)
....

*Απίστευτος Θανάσης Ξυνίδης! Έγραψα λοιπόν στο «Μαχητή» (σαν Πρωταπριλιάτικο…!), ότι «αποδέχτηκε την πρόταση και των υπόλοιπων fantastic four και κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης» και τον πήρε όλο αγωνία ο Συληγαρδάκης!
-Θανάση, θα κατέβεις υποψήφιος… Δήμαρχος Ξάνθης!;
Εγώ όταν λέω όχι το εννοώ…Αλλά τώρα κάνεις θέμα και τα Πρωταπριλιάτικα του Παπαδόπουλου;
(Ε, αφού Θανάση με πίστεψε κι ο Συληγαρδάκης… υποκλίνομαι! Το πρωταπριλιάτικό μου έσκισε…).
…….
*Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη και τα τελευταία τερτίπια τους…
-Και γελάει, ιδιαίτερα, όταν τους βλέπει να κάνουν και αγκαζέ… τσάρκες στους δρόμους της πόλης με τους πρώην υποτίθεται πολιτικούς αντιπάλους!
……
*Πρώτος και καλύτερος ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
-Πήρε λοιπόν αγκαζέ τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρο κι έκαναν βόλτες και χειραψίες στα καφέ της Βόγδου…
-Πάλι καλά που δεν ανέλαβε (ακόμη) και την καμπάνια του να την… σπάσει ακόμη περισσότερο στον Σπύρο Τσιλιγγίρη και στον Ζάρρα!
……
*Και δεύτερος και ισάξιος, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. Καβάλας Διονύσης Βώβος, που την Πέμπτη… αγκαζέ με τον πρώην Σγουριδικό και πρώην Συριζαίο Σωτήρη Τσιακίρογλου ξεκίνησαν τον αγώνα της Μαίρης Τσιακίρογλου που κατά 99% θα πάρει τη θέση της Γεωργίας Ανδρέου στο… ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.!
-Άξιοι!
…….
*Μήπως πρέπει να με πάρει αγκαζέ κι εμένα ο φίλος μου ο Κώστας Παπαβραμίδης, Τομεάρχης της Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη  Ξάνθη μπας και βρω μια…γαλάζια μέρα; Μήπως;
……
*Ερώτημα στον διαχειριστή του Kavala Portal.
-Ανήκει στην ομάδα του κυρίου Σιδηρόπουλου;
Και το ρωτάω αυτό γιατί τελικώς απών ήταν και ο Γιάννης όπως μαθαίνω από το δικαστήριο της Καβάλας! Και απλά για να φανεί ότι ήταν παρών, τι έκανε λέτε;
-Εμφάνισε τον Καβαλιώτη δημοσιογράφο, μέλος της ομάδας του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »