*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

See Through Χρήστο όταν εσύ πήγαινες με τέτοια μοτοσικλέτα, οι άλλοι πήγαιναν με πατίνι...

08 Απριλίου
Η μοτοσικλέτα σύμβολο του Χρήστου Πανόπουλου με τον Πελέ…!

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δεν ήταν τελικά ο ιστορικός Πρόεδρος του ΑΟΞ Θόδωρος Κοκκάλας στη χθεσινή εκδήλωση βράβευσης του Χρήστου Πανόπουλου, μολονότι θα ήθελε πολύ να είναι παρών…
Ο λόγος προσωπικός –θέμα υγείας-ωστόσο ο Θόδωρος δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να εγκωμιάσει την αξιοπιστία και την σοβαρότητα του ανθρώπου στον οποίο έδωσε την ομάδα…
……
*Μέτριος στο ρόλο του παρουσιαστή της εκδήλωσης ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος και διευθυντής της Βραδινής Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Άοσμος, άγχρωμος, στυλάτος, λες κι έβλεπα παρουσιαστή της...ΕΡΤ
……
*Φυσικά η χθεσινή κοσμοσυρροή του κόσμο στο Elisso Hotel ήταν ανεπανάληπτη καθώς  έγινε κυριολεκτικά ένας μεγάλος…χαμός! Αλλά πήγαμε όλοι για τον Πανόπουλο....Ούτε για τον Ζαγναφέρη, ούτε για τον Δημαρχόπουλο, ούτε για τους Μητροπολίτες....
-Όχι για να βάλει...πετρέλαιο, αλλά γιατί μας έκανε ΝΙΚΗΤΕΣ! Να "ξεφύγουμε" απο τα κόμπλεξ μας...
……
*Και ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος που σπάνια εμφανίζεται σε εκδηλώσεις, ήταν στην εκδήλωση βράβευσης του Χρήστου Πανόπουλου, προκειμένου να τιμήσει τον άνθρωπο που κυριολεκτικά έγραψε την ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
-Κι είχε την τιμή τον κάνει φίλο του! 
……
*«Είναι δυνατόν να κάνω δηλώσεις και για τα…Πρωταπριλιάτικα του Παπαδόπουλου επειδή έγραψε ότι «θα κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης όλης της αντιπολίτευσης…Εγώ όταν λέω ΤΕΛΟΣ για μένα η τοπική αυτοδιοίκηση, λέω τέλος»…
-Πάντως όπως μου ομολόγησε, τέτοια «επιτυχία» δεν την περίμενε με το πρωταπριλιάτικο του «Μ»….Ακόμη τον πιάνει κόσμος και τον ρωτάει!
(σ.σ. Εδώ μόνο ο Σάββας Μελισσόπουλος δεν του έκανε like…).
……
Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, ολοκληρώθηκε η υγειονομική εξέταση των παιδιών του 15ου και 20ου Δημοτικού σχολείου Δροσερού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Απριλίου 2017.
Εκπρόσωπος Τύπου Σ. Στρατού: Ανχης (ΠΖ) Δημήτριος Ρίζος
Συνάντηση Κεραμάρη – εκπαιδευτικών στην Κομοτηνή
για την κατάταξη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κατηγορίες Μετάθεσης - Μοριοδότησης
Την Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναντήσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων και με εκπροσώπους των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θέμα συζήτησης ήταν η «Κατάταξη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κατηγορίες Μετάθεσης - Μοριοδότηση».
Κατά τη δεύτερη συνάντηση με όμοιο περιεχόμενο, διαπιστώθηκε κλίμα συνεννόησης και διάθεσης εύρεσης λύσης, που να εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και συνάμα να εξασφαλίζει αίσθημα δικαίου και ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας για τους εκπαιδευτικούς.

Μικρά

Μικρά
*Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το «ναι» για το προεδρικό σύστημα, που το τελευταίο διάστημα έχει αυξητικές τάσεις, φαίνεται να προηγείται του «όχι». Πρόκειται για μια τάση που, όπως αναφέρει γνωστός αρθρογράφος της «Hürriyet», επικαλούμενος τις συζητήσεις που γίνονται στα πηγαδάκια του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, αποδίδεται στην ηπιότερη προσέγγιση του λόγου του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις τελευταίες μέρες.
……
*Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τριών δημοσκοπήσεων, οι αναποφάσιστοι έχουν μειωθεί στο 17%. Ένα ποσοστό από αυτούς δεν θα πάει καθόλου στις κάλπες.
Παρότι πρόκειται για δημοψήφισμα, το ποσοστό συμμετοχής φαίνεται αυξημένο για τα δεδομένα της Τουρκίας. Σύμφωνα με αυτές τις δημοσκοπήσεις, υπολογίζεται πως θα είναι πάνω από 80%.
……
*Με την προβολή των αναποφάσιστων το κατώτερο ποσοστό για το «ναι» είναι στο 53,8% και το μεγαλύτερο στο 54,5%. Με τις ίδιες προϋποθέσεις το «όχι» κυμαίνεται από 45,5% έως 46,2%.

Ο Βουλευτής Έβρου Αν. Δημοσχάκης, την Κυριακή στον Εχίνο για τις εκδηλώσεις της Μάχης των Οχυρών
Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης ενημερώνει ότι κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον αναπληρωτή Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της παράταξης, Βουλευτή Έβρου κι Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΆΣ, κ. Άναστάσιο Δημοσχάκη, θα παρευρεθεί στον Εχίνο Ξάνθης την Κυριακή 9 Άπριλίου 2017, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της «Μάχης των Οχυρών», αποτίοντας φόρο τιμής στους ηρωικούς υπερασπιστές των Οχυρών.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος   Πατεράκης Μιχαήλ

Ακόμη 1.768 επιστροφές αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους διαχειρίστηκαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας τον μήνα Μάρτιο
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης, άλλοι 1.768 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν συνολικά από όλη την επικράτεια, στις χώρες καταγωγής τους, το μήνα Μάρτιο.
Σε βάρος των παραπάνω υπηκόων τρίτων χωρών είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής και απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Οι επιστροφές πραγματοποιήθηκαν μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, καθώς και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ενδεικτικά, ο μεγαλύτερος αριθμός επιστροφών πραγματοποιήθηκε με προορισμό την Αλβανία (1.005 άτομα), το Πακιστάν (323 άτομα), το Ιράκ (92 άτομα), τη Γεωργία (51 άτομα), το Αφγανιστάν (46 άτομα), την Αλγερία (41 άτομα), το Ιράν (30 άτομα) και το Μαρόκο (27 άτομα).
Σημειώνεται ότι από τις αρχές του έτους έχουν επιστραφεί συνολικά στις χώρες καταγωγής τους 4.604 άτομα.
Η Επιτροπή Ειρήνης Ξάνθης καταδικάζει
την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία
Η Επιτροπή Ειρήνης Ξάνθης, μέλος της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη), καταγγέλλει και καταδικάζει το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ ενάντια στο λαό της Συρίας, από αμερικανικά πυραυλοφόρα πλοία που πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο κι εκφράζει την ανησυχία της για τους κινδύνους που μεγαλώνουν μέσα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή.
Τα προσχήματα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, περί δήθεν «αντιμετώπισης της τρομοκρατίας» τα έχουν δοκιμάσει οι λαοί με το αίμα τους διαχρονικά, στο Ιράκ, στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική και αλλού.
Εκφράζουμε –ακόμα μια φορά– την αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο λαό της Συρίας και καλούμε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση το λαό μας, απέναντι στις εξελίξεις και την επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.
-Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας
-Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τα Βαλκάνια.
....


Εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων και 3 απόπειρες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 13 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων και 3 απόπειρες, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 6-3-2017 έως 7-4-2017, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.   

Συνελήφθησαν την (7-4-2017) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, δεκατρία καταστήματα – επιχειρήσεις, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη τρία χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 402 ευρώ, 2 φορητούς υπολογιστές, 2 τσάντες, 2 μαχαίρια, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 φακό και 1 εργαλείο.  
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία των δραστών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του, καθώς επίσης 2 κινητά τηλέφωνα, 1 tablet και 1 εργαλείο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.
Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ περίπου, ένα εργαλείο και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »