*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα!

05 Απριλίου
*Την Λία Θεοφάνου, φέρνει αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου για μια μοναδική live βραδιά το CITY Live!
-Μαζί της και όλο το καλλιτεχνικό σχήμα με Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ξένια και Ουμίτ Κράλ.
-Προσέξτε όμως… η είδηση δεν είναι εδώ!
-Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ!
……
*Ξεκίνησαν ως… «ντουέτο», εξελίχθηκαν σε «τρίο» και κατέληξαν… κουαρτέτο!!!
-Ο λόγος για τους τρεις τραγουδιστές του CITY live, Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου και Ουμίτ Κράλ, οι οποίοι έβγαιναν selfie μαζί και τις αφιέρωναν (άτυπα) στον Μάκη Αρίφογλου για να ζηλέψει!
-Από χθες ενέταξαν μάλιστα στην… «ομάδα» τους και την Ξένια σχηματίζοντας… «κουαρτέτο» και δώστου φωτογραφίες στο Facebook!
«Το παρεάκι μεγάλωσε κουκλιά μου όμορφα... Όταν η συνεργασία περνάει σε άλλο επίπεδο αποτυπώνεται με όμορφα χαμόγελα σε μια φωτογραφία...», έγραψε ο Γιώργος Κουμουλίδης σχολιάζοντας την τελευταία του ανάρτηση!
-Μαντέψτε όμως ποιος ήταν ο πρώτος που τους έκανε… «like»!
-Μα ο πρώην συνάδελφός τους ο Μάκης Αρίφογλου!
……
*Ο οποίος Μάκης, εκτός από τουμπερλεκίστας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, «αρχιμαέστρος φιλαρμονικής» και πολλά άλλα, μας προέκυψε και… Σεφ!
-Δείτε τον καμαρωτό- καμαρωτό, να κρατάει μια… καρύδα και να ζητάει από τους φίλους του στο Facebook, συνταγές για να… δημιουργήσει!
-Και δίπλα του το πρώτο του εγχείρημα στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, που μοιάζει κάτι σαν… τούρτα!
……
*Τι συνέβη και χθες Τρίτη στο ΚΥΤΤΑΡΟ και αντί για την καθιερωμένη βραδιά καραόκε είχε πάρτι με τίτλο… «ΟΛΑ ΑΝΑΣΤΑ» με την ΤΖΟ STAV;;;
-Μετά την αποχώρηση του Κώστα Σπυριάδη, όλο πειράματα και αλλαγές κάνει στο Ελληνάδικο ο Τάκης Αλεξούδας μέχρι να καταλήξει κάπου!!!
……
*Ο οποίος Κώστας Σπυριάδης, χθες στον «τοίχο» του στο Facebook, αντίκρισε μια έκπληξη!!!
-Ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Σπύρος Κάλφας, ανήρτησε μια φωτογραφία που εικονίζεται μαζί του από το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Κώστα στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
«Από το αποχαιρετιστήριο πάρτι στο κύτταρο με τον φίλο μου Kostas Spiriadis», έγραφε ο κ. Κάλφας κάνοντας τον Κώστα να συγκινηθεί!
……
*Στο cafe-bar «Castle» στην Σταυρούπολη θα τραγουδήσει το άλλο Σάββατο 15 Απριλίου μετά την Ανάσταση ο δημοφιλής Ξανθιώτης καλλιτέχνης, Νίκος Στογιαννίδης, ο οποίος θα πεί σε αποκλειστικότητα και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τα σπάς… μετράς» που έγραψε στίχους και μουσική όπως πάντα ο ίδιος!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με μια απορία που μου μετέφεραν αναγνώστες μου…
-Τι θα γίνει τελικά με το μουσικό σχήμα «Ντιριντάχτα» των Αντώνη Χειμωνίδη, Φίλιππου Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη;
-Θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μετά το φινάλε των εμφανίσεών τους στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»;
-Θα εντάξουν σ’ αυτό και την Γεωργία Ταστσόγλου, ή θα παραμείνει στο συγκρότημα «Πάμε μπουζούκια» του συζύγου της Γιώργου Κουμουλίδη και του συνθέτη της Μάριου Κιοσσέ;

-Αυτά μου είπαν να ρωτήσω οι θαυμαστές τους και περιμένω μια απάντηση!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »