*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Νέες σούπερ αλλαγές στο ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο...Greek Love κάθε Σάββατο

07 Μαρτίου
*Νέες αλλαγές ανήγγειλε από το Facebook στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των event του ΚΥΤΤΑΡΟ ο Τάκης Αλεξούδας!
-Η πρώτη αλλαγή στο Ελληνάδικο αφορά τα Σαββατόβραδα στα οποία αντικαθίστανται οι βραδιές «νταουλιού» με το πάρτι… «How Greek is your love» που ελληνιστί μεταφράζεται… «πόσο Ελληνική είναι η αγάπη σου» με το δεύτερο ποτό δωρεάν για όλο τον κόσμο και DJ φυσικά τον Κώστα Σπυριάδη!
-Για τις υπόλοιπες αλλαγές που αναμένονται θα σας ενημερώσω λίαν συντόμως!
……
*Επίσης, σας υπενθυμίζω ότι την Παρασκευή 31 Μαρτίου επανέρχεται δυναμικά στο ΚΥΤΤΑΡΟ για μια ανεπανάληπτη βραδιά το καλλιτεχνικό… «τρίο» Chris & John Bozidis και Andrea Darbouka!
-Οι τρεις νεαροί καλλιτέχνες, μετά τον… χαμό που δημιούργησαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης και μετά την περιοδεία τους τον Φεβρουάριο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ξαναέρχονται στην Ξάνθη για να… «σκορπίσουν» τον πανικό στη διασκέδαση με το show που μόνο αυτοί ξέρουν να παρουσιάζουν!...
-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946 758741!
……
*«Ξεσάλωσε» στην κυριολεξία, ο νεαρός νέο-ανερχόμενος ηθοποιός και τηλεοπτικός star, Χαράλαμπος Κυρκούσης στη Βέροια όπου βρέθηκε εκεί για περίπου μια εβδομάδα με μοναδικό σκοπό να διασκεδάσει λίγες μέρες πριν παρουσιαστεί φαντάρος στην Αυλώνα και να δεί τον κολλητό του τραγουδιστή, Γιώργο Καρυπίδη που τραγουδάει εκεί στο νυχτερινό κέντρο «Voice».
-Ο Χαράλαμπος τις καθημερινές, όταν δεν πήγαινε στο «VOICE» επειδή ο Γιώργος είχε ρεπό, διασκέδαζε στο club «Prive» με τον φίλο του Παύλο Μανουσαρίδη!
……
*Ένα ανεπανάληπτο show με το μπουζούκι και τα τραγούδια του, έδωσε το Σάββατο το βράδυ στον χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή Νέου Ζυγού στον Διογένη, ο Νίκος Στογιαννίδης που καταχειροκροτήθηκε θερμά από όλο τον κόσμο!
……
*Όπως σας είχα αναγγείλει, στο «AVENUE» στην Ελευθερούπολη Καβάλας βρέθηκε το καλλιτεχνικό δίδυμο Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου με το μουσικό σχήμα τους «ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ» και τον νέο DJ από την Κομοτηνή που τους συνόδευε!
-Στη φωτογραφία ο Γιώργος και η Γεωργία με τον φίλο τους τον Δήμο από το «AVENUE» λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν το live τους!
……
*Συνχίζω με μια είδηση που αφορά όλο τον γυναικείο πληθυσμό!!!
Αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα γυναίκας η μουσικοταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» διοργανώνει μια υπέροχη βραδιά για όλες εσάς με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και φυσικά το γευστικότατο μενού της!
……
*Για τη διασκέδασή σας έχει φροντίσει το γνωστό καλλιτεχνικό σχήμα της ταβέρνας με Γεωργία Ταστσόγλου, Αντώνη Χειμωνίδη, Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 21010 στον Τάσο Κουμουλίδη!
……

*Και δεύτερο γκολ περίμενε, από την ΑΟΞάρα εναντίον του Πλατανιά, η Δέσποινα Ουζγούρογλου με την φίλη της και το δείχνουν αυτό με… χειρονομία στον Φακό του «ΜΑΧΗΤΗ», την Κυριακή το απόγευμα από τις κερκίδες του «ARENA» στα Πηγάδια! Παρ’ όλα αυτά «βολεύτηκαν» όμως με το ένα γκολ του Γιουνές γιατί στην προκειμένη περίπτωση η νίκη και οι 3 βαθμοί μετράνε!!!
.....
*Αληθεύει παιδιά οτι παρ' ολίγον να πέσει ξύλλο σε μπουζουκσίδικο της περιοχής επειδή μελαχρινή κυρία στη βραδιά με την Μαρία Καγιά, παρεκτράπη...ολίγον έως πολύ και αναγκάστηκε το μαγαζί να την βγάλει εκτός για να ημερήσει; (σ.σ. Και στο διπλανό τραπέζι, ήταν κι ο κολλητός της αθλητικογράφος...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »