*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Δημοσκόπηση στο ΚΥΤΤΑΡΟ για τον καλύτερο μπάρμαν...!

31 Μαρτίου
*Πολλές αποκλειστικότητες αλλά και ένα καυτό κουίζ που θα συζητηθούν ποικιλοτρόπως, περιλαμβάνει σήμερα η στήλη!
-Απολαύστε!...
……
*Το μεγάλο «μπαμ» κάνει από αυτή την Κυριακή στη… «Ladies Night» του ΚΥΤΤΑΡΟ, ο Τάκης Αλεξούδας!!!
-Αργύρης, Νίκος ή Γιώργος;;;
-Όλες οι γυναίκες καλούνται να ψηφίσουν αυτή την Κυριακή ποιος από τους τρεις είναι ο καλύτερος barman του Ελληνάδικου!
-Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, θα γίνει και κλήρωση στην οποία μια γυναίκα – πελάτισσα θα κερδίσει μια φιάλη ποτό να την απολαύσει με την παρέα της, από τα χέρια του νικητή barman που θα αναδείξει η… κάλπη!
-Γυναίκες προσέξτε… ψηφίζεται για τον καλύτερο barman, όχι για τον καλύτερο… γαμπρό!!!
-Σπεύσατε!...
……
*Πάντως στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ενόψει της επικείμενης ψηφοφορίας της Κυριακής, ήδη ξεκίνησε «αθέμιτη» συνεργασία των δυο μπάρμαν Αργύρη και Νίκου «εις… βάρος» του Γιώργου!
-Οι δυο (εικονιζόμενοι) barman τι… μαγειρεύουν;;;
……
*Χαμός και την περασμένη Τετάρτη στο ΚΥΤΤΤΑΡΟ με την καθιερωμένη «Ρεμπέτικη βραδιά» και τους τρεις ρεμπέτες με κιθάρα, μπουζούκι και τουμπερλέκι να δημιουργούν μια απολευστική ατμόσφαιρα!
-Η έκπληξη της Τετάρτης;;;
-DJ ήταν ο Γιωργάκης Ψαθάς, που ξανα-επέστρεψε στο πόστο του αφήνοντας το bar και τις… ψηφοφορίες για τους άλλους 3 barman!
……
*Ιδού και το κρύο πιάτο για τους μερακλήδες που θέλουν να συνοδέψουν το ούζο, το κρασί ή το τσίπουρό τους, τις Τετάρτες στις ρεμπέτικες βραδιές του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Επιμελημένο από τα χέρια της Θωμαής, η οποία το φωτογράφησε και το… ανήρτησε στο Facebook εισπράττοντας μόνο κολακευτικά σχόλια!
……
*Αυτό το Σάββατο 1 Απριλίου, η τελευταία Live βραδιά για τη φετινή σαιζόν στη Μουσικοταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ».
-Φίλιππος Δομνίδης, Αντώνης Χειμωνίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Γιάννης Γαβριηλίδης και Ανδρέας Μυγδαλάς θα τα δώσουν όλα επί «σκηνής» για να διασκεδάσουν τελευταία φορά για φέτος όλους τους πελάτες στο «ΚΤΗΜΑ» και να ανανεώσουν το ραντεβού τους μάλλον για το ΠΑΣΧΑ!
-Λεπτομέρειες σύντομα!
……
*Και το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος!...
-Ποιος γνωστός αθλητικογράφος «βάζει» συνάδελφό του (επίσης αθλητικογράφο) να διαδίδει ότι παντρεύεται, με φράσεις του τύπου… «ένα βήμα πριν τον γάμο… σύντομα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας… το πήρε απόφαση και παντρεύεται» και διάφορα άλλα σχόλια τέτοιου τύπου;;;
-Εγώ πάντως όλα τα παραπάνω τα ακούω εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον, χωρίς ωστόσο να γευτώ ακόμη τα… κουφέτα του γάμου του!

-Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα διαδίδει όλα αυτά μόνο και μόνο για να ζηλέψουν κάποιες πρώην του, ενώ δεν παίρνει αυτή τη μεγάλη απόφαση γιατί είδε τις αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις που απέκτησαν κάποιοι φίλοι του ποδοσφαιριστές που παντρεύτηκαν πρόσφατα και γι’ αυτό κάνει… πίσω!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »