*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Πολιτικό Καφενείο Το παράπονο του Σάκη Καραμπίνη...

31 Μαρτίου
«Γλίτωσα» από… χτισίματα τούβλων, από φοιτητές που μ’ έβγαλαν από το γραφείο μου… 
ε, όχι και να την «πατήσω»  τώρα που όλο το Πανεπιστήμιο είμαι ΕΓΩ!
……….
Ελεύθερος αφέθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ξάνθης ο Ιμάμης της Ηλιόπετρας Κεχαγιά Σαμπρή μετά την απολογία του το πρωί της Τετάρτης. Ο Εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση σε προκαταρκτική εξέταση και μετά την περαίωσή της και εφόσον προκύπτουν ενδείξεις, θα αποφανθεί για την άσκηση ποινικής δίωξης ή μη.
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος στο Xanthi2 και στην ψευδή «ανταπόκριση» στο Protothema και δεκάδες άλλα site που τον αντέγραψαν..)
-Fake news 100% Σιδηρόπουλε, διότι ευθύς εξ’ αρχής ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Ξάνθης σε βάρος του Ιμάμη Ηλιόπετρας και διετάχθη προανάκριση. Και μετά αφέθηκε ελεύθερος.
…………
….η Σύγκλητος επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την πλήρη στήριξη των επιλογών και ενεργειών της παρούσας Διοίκησης και του Πρύτανη προσωπικά, οι οποίες αποτελούν, άλλωστε, προϊόν δικών της μέτρων που μπορούν να ασκηθούν προς κάθε κατεύθυνση και εναντίον παντός υπευθύνου,
(Από την απάντηση Καραμπίνη για την σε βάρος του ερώτηση στη Βουλή που κατέθεσαν 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ)
-Σάκης δηλαδή κερνάει (και στηρίζει τον εαυτό του…) και… Καραμπίνης πίνει (και απειλεί;). Η...Ρώμη είμαι...εγώ!

Σεμνά &Ταπεινά!
*Μπορεί να σε «φοβούνται» φίλτατε Σάκη Καραμπίνης κάποιοι άλλοι εντός και εκτός Πανεπιστημίου, αλλά εμείς ΟΧΙ!
Να είσαι σίγουρος σε αυτό…
……
*Και στο φινάλε, σε σένα ασκούμε κριτική. Στο δικό σου πρόσωπο εστιάζει τις αποκαλύψεις της, ακόμη και η Εφημερίδα των Συντακτών ή ο Βαξεβάνης.
-Γιατί λοιπόν εσύ πάντα βάζεις μπροστά την Σύγκλητο όταν κάποιος ασκεί κριτική στις δικές σου καθαρά λειτουργίες και πρακτικές;
……
*Για να απειλείς με δικαστήρια εφημερίδες, δημοσιογράφους, καθηγητές κλπ αλλά να πληρώνει το… Δημοκρίτειο τους δικηγόρους και τα δικαστικά έξοδα;
-Αλήθεια, μπορούμε να μάθουμε κύριε Υπουργέ της Παιδείας πόσα λεφτά έχει πληρώσει μέχρι τώρα το Πανεπιστήμιο για να αντιμετωπίζει ο Πρύτανης τους επικριτές και αντιδίκους του;
……
*Κι επειδή διάβασα και τη χθεσινή σου απάντηση στους «13» του ΣΥΡΙΖΑ κύριε Καραμπίνη…
-Εμείς απαντώντας στις απειλές σου, σε προκαλούμε ευθέως…
-Face to face φίλτατε Σάκη στα δικαστήρια… αλλά να πληρώνεις ΕΣΥ τα έξοδα από την τσέπη σου όπως κάνουμε εμείς! Κι όχι να πληρώνει το Πανεπιστήριο…

Σύσκεψη ΠΕΔ ΑΜΘ - φορέων για τα διόδια της Μέστης
Σύσκεψη φορέων στην Αλεξανδρούπολη συγκαλεί ο Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ Βαγγέλης Λαμπάκης, με επιστολή που απέστειλε στους φορείς της Θράκης. Στην επιστολή αναφέρει:
-Μετά  από την προ μηνών σύσκεψη όλων των φορέων για τα μετωπικά διόδια Μέστης.
-Μετά την υπόσχεση που λάβαμε από την τότε ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ περί τουλάχιστον λειτουργίας αναλογικών διοδίων
-Μετά την παραβίαση της άνω υπόσχεσης
-Μετά την  έναρξη εργασιών για την κατασκευή του σταθμού Διοδίων στη Μέστη
Λαμβάνοντας υπ’όψιν  την οικονομική εξαθλίωση του λαού της  Θράκης και την επικείμενη αποκοπή του από την υπόλοιπη Ελλάδα εάν λειτουργήσουν   τα μετωπικά διόδια.
Καλούνται όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι ( όπως ο πίνακας αποδεκτών) προκειμένου να αποφασίσουμε για την μορφή των κινητοποιήσεων μας  την  Σάββατο  1 Απριλίου  2017 και ώρα 10.30 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ Α.Μ.Θ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Να συμπεράνω ότι συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια ο Πρύτανης του ΔΠΘ Σάκης Καραμπίνης έβγαινε στα παράθυρα κι έδινε συνεντεύξεις στο Κανάλι 6 και τον Γιώργο Συληγαρδάκη, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα γίνει «αρεστός» στο… ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και τον γραμματέα της Νομαρχιακής; Ή τον συνέδεε άλλου είδους σχέση με τους Σιδηρόπουλους και ειδικά με τον Παύλο;

Ποινική δίωξη σε βάρος του Αρτ. Σώρρα και επτά συνεργατών του 
-Τι λέει λέει για όλα αυτά η κυρία Ελένη Κίτσου
Βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του ιδρυτή της ΜΚΟ-πολιτικής οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του, μετά το πέρας της έρευνας που διενεργήθηκε για τη δράση τους.
Η δικογραφία για την υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή διαφθοράς, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις».
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος των οκτώ αφορούν τα εξής αδικήματα:
- Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά του Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.
- Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
- Ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.
(σ.σ. Αλήθεια, τι λέει για όλα αυτά η Πρόεδρος των  Ελλήνων Συνέλευσις 2 Ελένη Κίτσου;)
Και το BLOCO ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ
«Παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος νόμος προβλέπει τη δημιουργία Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου για να αναλάβουν την οικονομική διαχείριση των εστιών, ο πρύτανης του Δ.Π.Θ Α. Καραμπίνης και οι προκάτοχοί του δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια τέτοια ενέργεια από το 2011 που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος μέχρι σήμερα. Μία κίνηση από πλευράς πρύτανη που αποσκοπεί στο να μην μπορούν χρήματα από τον προϋπολογισμό του Δ.Π.Θ να διατεθούν για τη συντήρηση και τη λειτουργία των εστιών λόγω νομικών κολλημάτων. Είναι σκανδαλώδες το γεγονός πως ο πρύτανης του Δ.Π.Θ παραβλέπει σκοπίμως τις οδηγίες ενός νόμου τα τελευταία έξι χρόνια και πως έπρεπε να κινδυνέψει κάποιος φοιτητής και το συμβάν αυτό να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας για να γίνει αίτημα από το Δ.Π.Θ προς το ΙΝεΔιΒιΜ για φύλαξη των χώρων της φοιτητικής εστίας», αναφέρει σε καταγγελία της κατά του Πρύτανη κ.Καραμπίνη, το Bloco Δίκτυο Σχημάτων Ριζοσπαστικής Αριστεράς ΑΕΙ-ΤΕΙ και συνεχίζει»: .
«Την ίδια ώρα που το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης εξέδωσε ένα άκρως επιβαρυντικό πόρισμα για την οικονομική διαχείριση των οικονομικών του ιδρύματος από τον Α. Καραμπίνη, την ίδια ώρα που εκκρεμούν δικογραφίες εις βάρος του, η παραίτηση και η απομάκρυνση του Α. Καραμπίνη από το Δ.Π.Θ κρίνεται αναγκαία», καταλήγοντας ως εξής: .
«Μετά τα τελευταία γεγονότα και μετά από όσα έχουν συμβεί στο πανεπιστήμιο μας, το Δ.Π.Θ, απαιτούμε την απομάκρυνση του πρύτανη Α. Καραμπίνη από το ίδρυμα»
-Μήνυση και αγωγή Καραμπίνη…Όχι εσύ βέβαια…Αλλά η…Σύγκλητος! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »