*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Κώστας Δόξας στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

29 Μαρτίου
*Συνεχίζει δυναμικά τις εκπλήξεις του το ιστορικό καφέ – μπαρ της Ξάνθης το αγαπημένο μας Κυβερνείο!!!
-Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στις 22.30 καλεσμένος του θα είναι ο ταλαντούχος τραγουδιστής και showman Κώστας Δόξας!
-Ο ερμηνευτής που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής «βιομηχανίας» και που εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» έρχεται και πάλι στην Ξάνθη για να μας τραγουδήσει τα εκρηκτικά: ««Σπάω τα ρολόγια - Κλέφτης έρωτας - Δηλώνω θαυμαστής σου - καθώς και το ολοκαίνουργιο «Φασαρία».
Ρεζερβέ: 6934607201.
....
*Σημειώνω οτι τον Κώστα Δόξα ήθελε να φέρει στη Ξάνθη ως παρουσιαστή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017 ο Πασχάλης Λύρατζης, αλλα δεν τα κατάφερε, διότι ήταν ακριβώς....
-Τώρα πως τα κατάφερε και τον έφερε ο Μπάμπης ο Δαργανάκης....αυτός ξέρει! 
……
*«Τρισευτυχισμένος» νιώθει ο νεαρός ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιαστής του Xanthi Channel, Χαράλαμπος Κυρκούσης ο οποίος εδώ και λίγες μέρες υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα τεθωρακισμένα στην Αυλώνα!
-Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι την περασμένη Δευτέρα είχε την πρώτη έξοδό του, λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του, ούτε και το γεγονός ότι απόλαυσε το πρώτο ποτό του ως φανταράκι στο καφέ μπάρ «NEGRO» στη Χαλκίδα, χωρίς να αισθάνεται ο ίδιος «NEGRO» κοινώς «μαύρος» (στρατιωτική έκφραση) αλλά το γεγονός που μόλις έμαθαν οι… συνάδελφοί του ότι ασχολείται με τα media τον… «θεοποίησαν», λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Εσύ στην Ξάνθη πρέπει να είσαι μεγάλο αστέρι και διάσημος…»!...
-Πάντως ο Χαράλαμπος τους υποσχέθηκε ότι με την άδεια ορκωμοσίας που θα πάρει σε λίγες μέρες, θα κάνει εκπομπή στο Radio Life, αφιερωμένη σ’ αυτούς και τους προέτρεψε να τον ακούσουν μέσω διαδικτύου από το «maxitisthrakis.blogspot.gr» για να διαπιστώσουν πόσο μεγάλος «αστέρας» είναι στην Ξάνθη!
-Άπαιχτος ο Χαράλαμπος!
……
*«Πόλεμος» ξέσπασε στο Facebook, ανάμεσα στην φανατική ποδοσφαιρόφιλη και οπαδό της ΑΟΞάρας, Δέσποινα Ουζγούρογλου και «φίλο» της!
-Αιτία της αψιμαχίας τους το… «Survivor» και το… ποδόσφαιρο!
-Η Δέσποινα σχολίασε και κατέκρινε όσους βλέπουν «φανατικά» και «πορώνονται» με το Survivor και ο «φίλος» της κατέκρινε επίσης τη Δέσποινα που την «πορώνει» το ποδόσφαιρο και η… αγαπημένη της «ΑΟΞάρα».
-Και έγινε χαμός από… ανταπαντήσεις!
…………….
*Μπορεί να… εγκατέλειψε την Ξάνθη για να ζήσει μόνιμα στο Λαύριο, αλλά δεν εγκατέλειψε όμως και τις «δραστηριότητές» του!
-Ο λόγος για τον τρομερό Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου, ο οποίος πήρε… «μεταγραφή» από την φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης στη φιλαρμονική του Δήμου Λαυρεωτικής στην οποία μάλιστα «αναβαθμίστηκε» σε… «αρχιμαέστρο» της και «ηγήθηκε» μάλιστα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου μαζί με τον αδελφό του Άρη που τον ακολουθούσε ως απλός… τυμπανιστής!
……
*Στο καφέ μπάρ «ΑΙΓΑΙΟΝ» στην Κεραμωτή έκαναν άλλη μια Live εμφάνιση, την περασμένη Παρασκευή, οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες, ο τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης, ο μαέστρος, μπασίστας και πληκτράς Μάριος Κιοσσές και ο φοβερός μπουζουξής Δημοσθένης Μαρινίδης με το μουσικό σχήμα τους «πάμε μπουζούκια»!.
Το καλλιτεχνικό «τρίο» διαθέτει φανατικό fan club στην κεραμωτή και γι’ αυτό και οι συχνές εμφανίσεις τους στο… «ΑΙΓΑΙΟΝ»!
-Στη φωτογραφία λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν τη… συναυλία τους!
……
*Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει τη χειμερινή του περιοδεία με πολλές εμφανίσεις και  χιλιόμετρα σε μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας, για ένα ξέφρενο βράδυ στην Ξάνθη και στο De Novo cafe bar αύριο Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 21:30!
Μια βραδιά με πολύ ρυθμό, με swing, reggae έντεχνες και ροκ πινελιές, με επίσημο καλεσμένο το album "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά", με ανανεωμένο playlist από μεγάλο εύρος της ελληνικής δισκογραφίας και ενέργεια για να υποδεχτούμε το φετινό χειμώνα με χαμόγελο, αισιοδοξία και δύναμη!!!
Μαζί του: Σταύρος Φιλιπποπολίτης - πιάνο, φωνή και Nίκος Κουθούρης – βιολί!

-Να μη λείψει κανείς!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »