*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαρτίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Χαμός στην αγωγή Μπαμπαλή κατά Απόστολου Αγκόρτσα στο Μονομελές Ειρηνοδικείο! Είναι…απατεώνας, φώναζε η αντίδικη πλευρά!

22 Μαρτίου
*Μαθαίνω ότι χαμός έγινε τη Δευτέρα στο Μονομελές Ειρηνοδικείο και στην αγωγή του γνωστού επιχειρηματία κ.Αναστάσιου Μπαμπαλή με μάρτυρα τον οικονομολόγο Γιώργο Κομνηνό κατά της Αγριανής για τιμολόγια αξίας 25.150 ευρώ κομμένα από το 2008 (!) για πρόγραμμα ύψους 52.000 ευρώ στο οποίο ενώ εγκρίθηκαν 48.000 ευρώ!
-Εν τούτοις ο Απόστολος δεν έχει εξοφλήσει τους προμηθευτές, ισχυριζόμενος ότι… δεν του έδωσαν όλα τα προϊόντα!
(σ.σ. Και μιλάμε για προτιμολόγια που κόπηκαν το 2008 και υπόθεση που εκκρεμεί στα δικαστήρια από το 2013!).
……
*Στη δίκη δεν εμφανίστηκε καν ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας της Αγριάνης –αλήθεια γιατρέ Γιάννη Αγκόρτσα ποιος είναι;- προσήλθε όμως ως… μάρτυρας ο Απόστολος Αγκόρτσας, ο οποίος ενώ δεν «αναζήτησε» τις 15.150 που πλήρωσε από το συνολικό ποσόν των 25.150, αμφισβήτησε και αμφισβητεί τις 10.000 ευρώ που υπολείπονται, ισχυριζόμενος ότι… δεν παρέλαβε ποτέ την δεύτερη παρτίδα των προϊόντων του!
-Καταθέτοντας μάλιστα ότι ο Μπαμπαλής έχει… κλείσει πλέον το κατάστημά του!
……
*Επισημαίνω ότι ο κύριος Αγκόρτσας εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Δευτέρας με δικηγόρο την κυρία Άννα Αραμπατζόγλου (του γραφείου Χόχολη) κι όχι τον Γιάννη Παπαχριστόπουλο ζητώντας μάλιστα και τα ρέστα από πάνω, με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών ο οικονομολόγος Γιώργος Κομνηνός και να τον αποκαλέσει εν… ψυχρώ «απατεώνα» που του δίνουν μάλιστα και τα… αξιώματα οι Δήμαρχοι, αφού ισχυρίζεται ψέματα!
-Καθότι ενώ είχε στα χέρια του τις επιταγές του Απόστολου Αγκόρτζα δεν τις σφράγισε, διότι τον «έπεισε» (!) ο… γιατρός και πατέρας του Γιάννης Αγκόρτσας ότι θα τον ξοφλήσουν…
-Με αποτέλεσμα 9 χρόνια μετά, να του ζητάει ο υιός και τα ρέστα από πάνω!
……
*Η δίκη κράτησε περίπου 2.5 ώρες –Πρόεδρος η Ειρηνοδίκης κ. Δημητρακοπούλου-με τις δυο πλευρές μάλιστα να ανταλλάσουν σκληρές φράσεις και την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται έντονα…
-Συμπέρασμα;
-Τελικά από τα «έργα» του, έχω την εντύπωση ότι άρχισαν πλέον να «μαθαίνουν» και οι δικαστές τι «εστί» Αγριανή και τι εστί και Απόστολος Αγκόρτσας!
……
*Βέβαια θα το πω και το κρίμα μου… Διότι όπως και ο γιατρός Ι. Καμαρίδης, έτσι κι  ο Γιώργος Κομνηνός ηθελές τα και παθές τα καθώς όπως ομολογεί τώρα και ο ίδιος, «πείσθηκε» από τον «φίλο» του γιατρό Γιάννη Αγκόρτσα έχοντας τις επιταγές του Αποστόλη στα χέρια του να μην τις… σφραγίσει…!
-Με αποτέλεσμα εκεί που του χρωστούσαν, να του ζητάνε τώρα (8 χρόνια μετά) και το… βόδι!
(σ.σ. Οικονομολόγος και μάλιστα με περγαμηνές, να την «πατάει» έτσι ο Κομνηνός από τον… θεολόγο κ. Απόστολο Αγκόρτσα;)
……
*Μετά λοιπόν από τα νεότερα της Αγριανής, το σημερινό μου ερώτημα…
-Αλήθεια γιατρέ ποιος είναι ο νυν διευθύνων σύμβουλος; Διότι εμείς παντού το μόνο άτομο που συναντάμε, είναι αυτό που λέγεται… Απόστολος Αγκόρτσας! Που όταν μάλιστα στριμώχνεται, αρχίζει και αποποιείται και των ευθυνών του!
……
*Δεν πρέπει λοιπόν Γιάννη Αγκόρτσα να μάθουμε ποιος είναι αυτός που θα «χρεωθεί» τις παρανομίες και «αμαρτίες» της Αγριανής και του υιού;
Άλλωστε από παλιά την είχε αυτήν την μαεστρία η οικογένεια να… «φορτώνει» σε τρίτους τις «αμαρτίες» της!

-Και δεν εννοώ βέβαια μόνο την περίοδο Χριστοφόρου…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »