*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Που θα πάνε διακοπές οι "κολλητές"...

23 Μαρτίου
*Με κουίζ που θα πολυσυζητηθεί ξεκινάω σήμερα τη στήλη…
-Ποιες κολλητές γυναίκες φίλαθλοι της ΑΟΞάρας που τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται μαζί στις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων σε κάθε αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, σχεδιάζουν από τώρα να πάνε μαζί φέτος καλοκαιρινές διακοπές στο φανταστικό επίγειο παράδεισο της φωτογραφίας που δημοσίευσαν, από κοινού, στο Facebook και έκαναν πολλούς και πολλές να σκάσουν από τη ζήλια τους;;;
……
*Διήμερο λαϊκό ξεφάντωμα και λόγω της Εθνικής Επετείου, αύριο Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαρτίου στη Μουσική Ταβέρνα το «ΚΤΗΜΑ»!
-Το γνωστό μουσικό σχήμα με τους Φίλιππο Δομνίδη, Αντώνη Χειμωνίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη, σας περιμένει για δυο υπέροχες μουσικές βραδιές να διασκεδάσετε, απολαμβάνοντας παράλληλα και το εκπληκτικό μενού από την κουζίνα της ταβέρνας!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 21010.
……
*Και μετά το ταξιδάκι του στη Χάλκη, ευθύς αμέσως επιστροφή στην Αθήνα!
-Ο λόγος για τον γνωστό Ξανθιώτη μάνατζερ καλλιτεχνών και… «μοντέλο» Μουφίτ Ραμαντάνογλου ο οποίος την Δευτέρα βρέθηκε στην πρωτεύουσα όπου είχε και μια απρόσμενη συνάντηση με την γνωστή και διάσημη Κωνσταντινουπολίτισσα Σεφ, την καλύτερη μαγείρισσα της Πολίτικης Κουζίνας Μαρία Εκμεκτσίογλου!
-Δεν έμαθα όμως αν η συνάντηση ήταν απλώς τυχαία ή ήταν προγραμματισμένη για να… αναλάβει το «μανατζάρισμά» της…!
……
*Συνεχίζουν οι τραγουδιστές του CITY Live, Γιώργος Κουμουλίδης και Αυγή Τριανταφυλλίδου (αυτή τη φορά χωρίς τον Ουμίτ Κράλ), να φωτογραφίζονται μαζί στο CITY και να… δείχνουν ότι περνάνε καλά και το διασκεδάζουν, αφήνοντας… «υπονοούμενα» για τον Μάκη Αρίφογλου που έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω του και άφησε την Ξάνθη για να ζήσει μόνιμα στο Λαύριο και την Αθήνα!
-Τι να σας πω παιδιά… Έσκασε από τη ζήλια του ο Μάκης!
-Δεν έχει ανάγκη αυτός… έχει πλέον φίλο τον σκύλο του τον Μάγκα!
……
*Για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για ένα παιδάκι που χρειάζεται επειγόντως οικονομική βοήθεια, τραγούδησε χθες Τετάρτη σε γνωστό καφέ μπάρ γειτονικής πόλης μαζί με άλλου καλλιτέχνες, ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης!
-Άκη συγχαρητήρια που συχνά δείχνεις και τις ευαισθησίες σου ως άνθρωπος!
……
*Δεν ήταν δυνατόν να λείψει από το Κυβερνείο την Κυριακή 12 Μαρτίου ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Γεωργιάδης!!!
-Ο λόγος που βρέθηκε στο γνωστό καφέ μπάρ της πόλης ήταν ότι τραγούδησε ο Θανάσης Βασιλάκος με τον οποίο ο Δημήτρης είναι και πολύ καλός φίλος εκτός από θαυμαστής του!
……
*Και κλείνω σήμερα επίσης με το Κυβερνείο το οποίο αυτή την Κυριακή καλεσμένος τoυ είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες dj, οδημοφιλής Junior Pappa!
-Ως μουσικός παραγωγός έχει κάνει remixes σε κομμάτια των: Nina Kraviz, Miguel Campbell, Teddy Douglas, Sisy Ey, Simion, Jay Sinister &Louie Vega, Saccao κ.α., ενώ έχει μοιραστεί τα decks με τους Sasha, John Digweed, Sander Kleinenberg, Nick Warren, James Holden,Dave Seaman, David Morales, Felix Da House Cat, Jerome Sydenham, DennisFerrer, Nina Kraviz και αρκετούς ακόμα σπουδαίους καλλιτέχνες.

-Μετά τις εμφανίσεις του σε Ρώμη, Πράγα, Ίμπιζα και στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, έρχεται και στην Ξάνθη για ένα ανοιξιάτικο βράδυ χρωματισμένο από house στοιχεία, δεμένα με techno ήχους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »