*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Άλλος για… καφέ; Και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Τσέπελη;

24 Μαρτίου
Πρόταση Τσέπελη στην κυρία Σκουλαρίκη να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του, τον… Νοέμβριο 2019! Δηλαδή.... 33 μήνες μετά!
Όμως, νομίζω ότι δεν έπρεπε να τελειώσει εδώ η υπόθεση. Σε κανένα δημοκρατικό και ευνομούμενο κράτος δεν μένουν ατιμώρητοι και χωρίς καμία επίπτωση οι εμπνευστές, διαχειριστές και συκοφάντες του δήθεν ‘σκανδάλου’. (σ.σ. Για το βατοπέδι)
Οι διάφοροι Αυτιάδες - Βερύκιοι, Παπαδάκηδες κ.λ.π. παραμένουν ελεύθεροι και συνεχίζουν καθημερινά την σπίλωση, συκοφάντηση και περιθωριοποίηση κάθε υγιούς δυνάμεως της χώρας…».
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στο fb  για την αθώωση των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου)
-Χειροπέδες σε όλους και κατευθείαν… στη φυλακή!
«Σωστός (Ζαγναφέρης)... Να ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ και να βάλουμε στη φυλακή τους δημοσιογράφους κι όχι τους καλόγερους που πηγαινοέρχονταν για μπίζνες στην περιοχή μας... Οι Αυτιάδες σας έφταιξαν που είναι ελεύθεροι κι όχι ο πολιτικαντισμός σας και η προσπάθειά σας να στηρίξετε ακόμη και διεφθαρμένες και παράνομες πρακτικές... που προκαλούν το κοινό αίσθημα... ή τα λαμόγια που κυκλοφορούν ακόμη πιο ελεύθερα και απολαμβάνουν της ασυλίας σας...
(Από την απάντηση του Πάνου Παπαδόπουλου στο fb, για το σχόλιο του Ζαγναφέρη)
-Από πότε κύριε Ζαγναφέρη αποτελεί «δικαίωση» το να σε αθωώνει ένα δικαστήριο ελλείψει… διόλου , ειλικρινά απορώ. Μήπως έπρεπε να γίνεις Νομικός κι όχι εργολάβος;
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το να θέλει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Τσέπελης, είναι δικό του θέμα και πρόβλημα, μολονότι μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 (παίρνει παράταση η θητεία των Δημάρχων), απομένουν άλλα τρία χρόνια για να ξεκινήσει τον… αγώνα του!
-Το να πηγαίνει όμως σε εγκαίνια, να «θαμπώνεται» από την ομορφιά της κυρίας Σκουλαρίκη και εν ψυχρώ να της λέει, «θα κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος και θέλω να το συζητήσουμε, πηγαίνοντας στο… Mikel για καφέ, σηκώνει μεγάλη κουβέντα…!
……
*Μη μειδιάτε… Το παραπάνω περιστατικό που σας αποκαλύπτω, είναι 100% διασταυρωμένο και σίγουρο…
-Ο κύριος Τσέπελης «θυμήθηκε» στα εγκαίνια της 5ης Πανελλήνιας Έκθεσης του ΕΒΕ Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης να προτείνει στην σύζυγο του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του, για μετά… 31 μήνες!!
Προκειμένου μάλιστα να σιγουρέψει την υποψηφιότητά της, της ζήτησε κατ-επειγόντως να πάνε για καφέ στο… Μikel και να της κάνει επίσημα την πρότασή του!
……
*Δεν είναι απίστευτο; Όχι για το ότι της έκανε πρόταση από τώρα για μετά… 31 μήνες! Αλλά και γιατί την προσκάλεσε για καφέ στο… Μikel κι όχι στο «δικό» του…«Ψωμί και Σοκολάτα» όπου δεν θα πλήρωνε κιόλας!
(σ.σ. Απορία… Τον Λάκη Στυλιανίδη με τον Δάγκα, δεν θα τους προτείνει να κατέβουν με το ψηφοδέλτιό του…;).

ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ!
Δήλωση του τέως Προέδρου της ΝΟΔΕ Ξάνθης Γ. Ιγνατιάδη για την πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου
Η πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου πάνω στην οποία επένδυσαν πολλοί «άσπονδοι» φίλοι του Αλέκου Κοντού και της Ν.Δ. αποδείχθηκε επτά (7) έτη αργότερα «φούσκα», καθώς το Δικαστήριο δικαίωσε πλήρως τον τέως Υπουργό, και όλους τους κατηγορουμένους. Τελικώς το ψέμα, οι συκοφαντίες και η λάσπη πάντοτε επιστρέφουν στον ψεύτη, στον συκοφάντη και στον λασπολόγο. Η Δικαιοσύνη απέδειξε ότι είναι αδέκαστη και ανεξάρτητη.
Γ. Ιγνατιάδης
τέως Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ξάνθης
Διχασμένοι κτηνίατροι και κτηνοτρόφοι Σταυρούπολης
για τους εμβολιασμούς για την Βρουκέλλωση!
Ευρεία σύσκεψη για τη νόσο της Βρουκέλλωσης, που απασχολεί τους κτηνοτρόφους της περιοχής της Σταυρούπολης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Σταυρούπολη με την συμμετοχή και κτηνοτρόφων από το Παρανέστι.
 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης με υπηρεσιακούς παράγοντες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Διαμαντής Σκουλαρίκης, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού  Νίκος Εφραιμίδης όπως και Προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κώστας Γκαζίνος κ.α.
Το αποτέλεσμα της σύσκεψης; ΜΗΔΕΝ! Με τους μεν κτηνιάτρους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ξάνθης να είναι κατά των εμβολίων, τους κτηνοτρόφους ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ, άλλοι δηλαδή να θέλουν να κάνουν τους εμβολιασμούς κι άλλοι όχι και τον Κώστα Ζαγναφέρη να σχολιάζει δηκτικά στην «Ανοιχτή γραμμή».
-Παρόντες στη σύσκεψη και οι Σκουλαρίκης και Γιαννακίδης αλλά απλά… άκουγαν! Καμιά τοποθέτηση επί του θέματος… Που παραμένει… μετέωρο! Συσκέψεις απλά να γίνονται…
Μητσοτάκης: Θα καταργήσουμε την απλή αναλογική
στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, μόλις γίνουμε Κυβέρνηση!
Την πρόθεση της ΝΔ να καταργήσει την απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές Εκλογές, εφόσον εφαρμοστεί από τη σημερινή κυβέρνηση, πρόταξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διάρκεια χθεσινής συνάντηση του, με δημάρχους.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι είναι απολύτως αντίθετος στην καθιέρωση της απλής αναλογικής και στην Αυτοδιοίκηση και δεσμεύτηκε ότι: «Εάν η σημερινή Κυβέρνηση προχωρήσει στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, μόλις η Νέα Δημοκρατία αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, θα αλλάξει αμέσως μια τέτοια ρύθμιση που αποτελεί χτύπημα στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Στη συνάντηση εργασίας με τους δημάρχους, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπόλιτευσης, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επανέλαβε τη βούλησή του «να στηρίξει την ενίσχυση αυτού του θεσμού, που έχει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική συνοχή».

Ο ίδιος εξήγγειλε ότι η Νέα Δημοκρατία «επεξεργάζεται, σε συνεργασία με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, τις προτάσεις της για την ενίσχυση του αναπτυξιακού ρόλου της Αυτοδιοίκησης και τις απαραίτητες αλλαγές προς όφελος των πολιτών».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »