*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Σήμερα (20.00) η συναυλία της Χρύσας, της Έλσας και της Αρτενιάν....

24 Μαρτίου
*Έλενα Αρτενιάν από το «The Voice», Χρύσα Μωραϊτη και Έλσα Καριώτη του «Rising Star», είναι τα "3" αστέρια που θα τραγουδήσουν σήμερα στην συναυλία της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Ξάνθης στις 20.30 το βράδυ στο Φ. Αμοιρίδης!
-Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο… «κλειστό» για μια υπέροχη συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
……
*Στην Κρήτη βρέθηκε αυτές τις μέρες ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε, ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Χρήστος Αμανατίδης!
-Ο λόγος του ταξιδιού του ήταν διότι παραβρέθηκε σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του, αφού η κόρη του Ειρήνη πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και παραβρέθηκε στην τελετή της ορκωμοσίας της!
-Στη φωτογραφία ο κ. Αμανατίδης με την σύζυγό του και την κόρη τους ευτυχισμένοι για το ευχάριστο γεγονός!
-Συγχαρητήρια στην οικογένεια και καλή σταδιοδρομία στην Ειρήνη!
……
*Στο καφέ – μπάρ «ΑΙΓΑΙΟ» της Κεραμωτής, «μετακομίζει» σήμερα το βράδυ το μουσικό σχήμα «πάμε μπουζούκια» του Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Κουμουλίδη και του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ για ένα live, αφού κι εκεί οι δυο καλλιτέχνες έχουν μεγάλο fan club!
-Μαζί τους και ο γνωστός μπουζουξής Δημοσθένης Μαρινίδης που «συμπληρώνει» την… ορχήστρα τους!
……
*Μπορεί να τα… «τσούγκρισε» πέρυσι με την «ομάδα» «Greece μαδιάμ» και να «χάλασε» τη συνεργασία μαζί τους στο Κυβερνείο η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Ελπίδα Γεωργίου, αλλά δεν «έβαλε Χ» στο αγαπημένο της καφέ μπαρ, αφού τον τελευταίο καιρό συχνά πυκνά διασκεδάζει με την παρέα της εκεί που πέρυσι έζησε στιγμές «δόξας» και «αποθέωσης» από τους θαυμαστές της!!!
……
*Νέο τραγούδι έγραψε πρόσφατα ο δημοφιλής showman – τραγουδοποιός, Νίκος Στογιαννίδης και αφού το ολοκλήρωσε μόλις χθες, το… «ανέβασε» σε Facebook και YOU-TUBE να το απολαύσουν όλοι οι θαυμαστές και θαυμάστριές του!!!
-Ο τίτλος του: «δάκρυ στη ματιά» του οποίου στίχους αλλά και μουσική έγραψε, ως συνήθως, ο ίδιος!
.....
*Μπορεί να εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ολλανδία αλλά το μυαλό και η καρδιά του παραμένουν στην Ξάνθη και στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ο λόγος για τον δημοφιλή και αγαπητό Ξανθιώτη DJ, Κώστα Σπυριάδη, ο οποίος αφού ήδη από χθες «τακτοποιήθηκε» στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και συζήτησε τα επαγγελματικά του με τον πεθερό του που διατηρεί επιχείρηση εκεί, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ενημερώσει τη φωτογραφία του προφίλ του στο Facebook, «τοποθετώντας» μια από το ΚΥΤΤΑΡΟ μαζί με την σύζυγό του Λία, αναπολώντας τις ευχάριστες στιγμές που ζήσανε τόσα χρόνια στο Ελληνάδικο!
-Και φυσικά τα μηνύματα με ευχές από φίλους του ζευγαριού για καλή τύχη ήταν δεκάδες και πολύ συγκινητικά!
……
……
*Και κλείνω σήμερα με το εστιατόριο- cafe-bar «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» που σας ενημερώνει ότι πέρα από τα πιάτα του καταλόγου του, μπορείτε να απολαύσετε επιλεγμένες γεύσεις και από τη νηστίσιμη κουζίνα του Αγίου Όρους τα οποία σας προτείνονται στο menu του για την περίοδο της Σαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδας!

-Πληροφορίες &Delivery: 25410 23627.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »