*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Στις ..."Μαύρες τουλίπες" απο χθες ο Κώστας Σπυριάδης...

22 Μαρτίου
 *Αναχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι οικογενειακώς, με απευθείας πτήση από τη Θεσσαλονίκη για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ Κώστας Σπυριάδης ο οποίος αποφάσισε να ξενιτευτεί για να «βρει» την τύχη του εργαζόμενος στην Ολλανδική πόλη όπου ζει μόνιμα ο πεθερός του κι έχει επιχείρηση!
Άλλωστε ήταν κάτι που το σχεδίαζε απο καιρό....Καλή διαμονή λοιπόν Κώστα στη χώρα της τουλίπας...!
……
*Στο μεταξύ η συνάδελφος του Κώστα Σπυριάδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ, η γνωστή DJ ΤΖΟ STAV και η θαυμάστρια και φίλη του η Ντέπη, μόλις πληροφορήθηκαν την αναχώρηση του Κώστα Σπυριάδη για το Ντίσελντορφ, του ανήρτησαν στον «τοίχο» του στο Facebook μια παλαιότερη φωτογραφία από 2 χρόνια πριν (19 Μαρτίου 2015) με τους τρεις τους στο Ελληνάδικο για να τον αποχαιρετήσουν γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Καλό ταξίδι Ψυχάρα μού να έχεις και να περνάς όμορφα θα μας λείπεις συνέχεια…»!
…….
*Φυσικά ύστερα από την αποχώρηση του Κώστα από το ΚΥΤΤΑΡΟ, αναμένονται νέες ανακατατάξεις από τον Τάκη Αλεξούδα στο Ελληνάδικο αφού όλο το «βάρος» από την απουσία του αγαπητού DJ αναμένεται να επωμιστεί ο άλλος DJ ο Γιώργος Ψαθάς, τον οποίο ο Τάκης προορίζει για αντικαταστάτη του, εναλλάσσοντας τις βραδιές με την ΤΖΟ!
-Μήπως Τάκη είναι καιρός να αναβαθμιστεί και να αναλάβει χρέη DJ και η Θωμαή;;; Και κοντά στις αλλαγές αυτές, μήπως είναι καιρός να επιστρέψει στο μεσαίο μπαρ και η μαγική Αθανασία;
……
*Πάντως σήμερα, στις 10 το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ, συνεχίζει κανονικά για 2η Τετάρτη η Ρεμπέτικη βραδιά με τους δυο καταπληκτικούς ρεμπέτες όπου με το μπουζούκι και την κιθάρα τους αναμένεται να ξεσηκώσουν όλους στο Ελληνάδικο!
-Και φυσικά όλα αυτά μαζί με χύμα κρασί, ούζο, τσίπουρο και συνοδευτικό κρύο πιάτο!
Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6989 003833!
……
*Κολλητοί έχουν γίνει οι τρείς τραγουδιστές της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», Φίλιππος Δομνίδης και Αντώνης Χειμωνίδης με την κουμπάρα του Γεωργία Ταστσόγλου.
-Μάλιστα, Φίλιππος και Αντώνης, σκέφτονται σοβαρά νέα συνεργασία μαζί με την Γεωργία, όπου «συζητάνε» να κυκλοφορήσουν και οι τρεις μαζί νέο τραγούδι και videoclip στο οποίο στίχους και μουσική θα γράψει ο Αντώνης ενώ την σκηνοθεσία αναμένεται να ξανακάνει ο Μίμης Μουρζόπουλος!
-Σε αναμονή λοιπόν και σύντομα λεπτομέρειες!
……
*Νέο «φίλο» απέκτησε ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου!
-Ο λόγος για τον σκύλο του, εν ονόματι… «Μάγκας», ο οποίος θα είναι και φύλακας στο σπίτι του στο Λαύριο όταν ο Μάκης λείπει και θα παίζει το τουμπερλέκι του για την Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Μενιδιάτη στο νυχτερινό κέντρο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» στην Αθήνα!
……
*Αυτό το Σάββατο 25 Μαρτίου έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο «CITY Live» στην οδό Μ. Πανάρετου 3 η γνωστή από το X-FACTOR ταλαντούχα τραγουδίστρια Χριστίνα Ζάντη!
-Μαζί της οι: Γιώργος Κουμουλίδης - Ουμίτ Κράλ - Αυγή Τριανταφυλλίδου – Ξένια - Στέλιος Κολοβός και στο ποντιακό πρόγραμμα φιλική συμμετοχή ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό. Κρατήσεις: 6937180069.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »