29 Μαρτίου

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Μεχμέτ Ουστά (εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ) στην Ξάνθη κάνει το σήμα των «Γκρίζων Λύκων»

29 Μαρτίου
ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!
Αίσθηση έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη, ο σχηματισμός του σήματος των «Γκρίζων Λύκων» από εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο στην Ξάνθη.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, εκλεγμένο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα  εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Στη φωτογραφία, ο περιφερειακός σύμβουλος απαθανατίζεται να κάνει τον επίμαχο σχηματισμό, ενώ διακρίνεται και ο Μετίν Κεχαγιά (σ.σ. άλλο αστέρι αυτό….) που προβαίνει σε αντίστοιχη κίνηση, με τους υπόλοιπους να ποζάρουν στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.
(Πηγή: militaire.gr & tourkikanea.gr)
Προς διαγραφή (;) από το ΠΑΣΟΚ ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά λόγω φωτογραφίας με το σήμα των «Γκρίζων Λύκων»
Και η συνέχεια. Με το ερώτημα της διαγραφής παραπέμπεται ο περιφερειακός σύμβουλος Αν. Μακεδονίας- Θράκης Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, μετά από φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και τον παρουσιάζει να σχηματίζει το σήμα των Γκρίζων Λύκων.
 Μάλιστα, με ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης αναφέρει ότι το «το σήμα των Γκρίζων Λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ».
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ τόνισε ότι ο περιφερειακός σύμβουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, υποστήριξε ότι η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από επτά χρόνια στη Γερμανία στο πλαίσιο μιας κοινωνικής συνάθροισης, και το σήμα των Γκρίζων Λύκων που φαίνεται να σχηματίζεται έγινε για να εκφράζει με ειρωνικό τρόπο τα λεγόμενα αυτού που τράβηξε τη φωτογραφία.
Ο περιφερειακός σύμβουλος, που αυτή την περίοδο απουσιάζει στη Γερμανία, αναμένεται εντός της ημέρας ν’ αποστείλει και εγγράφως την απολογία του προκειμένου αυτή να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Ξάνθη.   Πάντως, ο κ. Αντωνιάδης τόνισε ότι αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε προφορικά ο περιφερειακός σύμβουλος τότε απέχουν πολύ από τα όσα θέλουν να του προσάψουν ορισμένοι κύκλοι, σε κάθε περίπτωση οι εξηγήσεις του θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης όπου και θα ληφθεί η σχετική απόφαση.
ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
H N.E. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης καταδικάζει κάθε τι ακροδεξιό και εξτρεμιστικό. Ποσό μάλλον όταν αφορά της περιοχή μας και την αρμονική συμβίωση μεταξύ των πολιτών της Ξάνθης και της Θράκης ειδικότερα. Ο σχηματισμός του σήματος των γκρίζων λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με όλα όσα εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και φυσικά δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες τέτοιες ενέργειες.  Σε επικοινωνία μας με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ότι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι. Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμένων στοιχείων. Εάν αυτό δεν συμβεί, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ομόφωνα εισηγείται την διαγραφή του από μέλος του ΠΑΣΟΚ στην ΕΚΑΠ και τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και σύντομα το θέμα θα λήξει με τις απαραίτητες εξηγήσεις του κ. Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, αποκηρύσσοντας τις πράξεις του αυτές και καταδικάζοντας κάθε τι ακραίο από οπού και εάν προέρχεται.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »